Διαφήμιση

Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση

• Ο/H Vagelis Bonis έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Ο/H ilias k. έγραψε:

Στο vickmall θα το έχουν από βδομάδα,κανονικά για παραγγελία+ αποστολή και όχι προπώληση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί 3 με 15 Φεβρουαρίου έχουν πρωτοχρονιά.
      Το vickmall ήδη το έχει Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM, αλλά δεν κατάλαβα γιατί το έχει ως Octa_core αφού είναι hexa-core .Εκείνο που δεν ξέρω με την Xiaomi , όταν πραγματικά βγει στα μαγαζιά το Pro , μήπως μας μπερδέψει ανακοινώνοντας την κυκλοφορία του Μ5 .
      Mακρια απο vickmall.πολυ τραυματικη εμπειρια.Λενε πολλα ψεματα.
      Τι εγινε δηλαδη?
      Απο κινεζικα ειναι μακραν το πιο αξιοπιστο.
      4 κινητα εχω παρει,αψογοι.
      Οπως και αρκετοι αλλοι.
      Δες το θεμα στο myphone σε σχεση με τα υπολοιπα καταστηματα.
    • Ο/H Vagelis Bonis έγραψε:

Mακρια απο vickmall.πολυ τραυματικη εμπειρια.Λενε πολλα ψεματα.
      Προσωπικά δεν έχω αγοράσει ακόμα αλλά βλέποντας και στο myphone.gr ότι είναι ίσως το καλύτερο (μαζί με το minideal , και μιλάμε για δεκάδες ή εκατοντάδες χρήστες) θα έλεγα να μην είσαι τόσο απόλυτος και παρασέρνεις και άλλους :)

θα προτιμούσα να έγραφες κάτι του στυλ
      "εγώ προσωπικά είχα αυτό το θέμα με το vickmall (αναφορά του θέματος/προβλήματος)" κλπ
    • Διαφήμιση
    • καλησπερα!!!! τωρα μολις ειδα οτι θα βγει και redmi note 3 pro αλλα εξαπυρηνο με μια διαφορα και στην καμερα τι προτεινετε;;;;; να αναμενω για το προ;;;; πιο γρηγορο πιο πιστεύετε οτι ειναι;;;;
    • Καταρχήν χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τον φίλο, το vickmall το θεωρώ από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα έχοντας ψωνίσει 5 κινητά και έχοντας μιλήσει στο live chat πάνω από 100 φορές.
      Σε σημερινή επικοινωνία που είχα με τη selina μου είπε ότι το περιμένει μπορεί και αύριο μπορεί και Τετάρτη σίγουρα όμως μέχρι τέλος της εβδομάδας θα το έχει σε stock.Το μόνο που με χάλασε προσωπικά έιναι ότι σε πρώτη φάση μάλλον είπε δεν θα έχει moulty rom.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H akisjes έγραψε:

Καταρχήν χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τον φίλο, το vickmall το θεωρώ από τα πιο αξιόπιστα καταστήματα έχοντας ψωνίσει 5 κινητά και έχοντας μιλήσει στο live chat πάνω από 100 φορές.
      Σε σημερινή επικοινωνία που είχα με τη selina μου είπε ότι το περιμένει μπορεί και αύριο μπορεί και Τετάρτη σίγουρα όμως μέχρι τέλος της εβδομάδας θα το έχει σε stock.Το μόνο που με χάλασε προσωπικά έιναι ότι σε πρώτη φάση μάλλον είπε δεν θα έχει moulty rom.
      τι σε χάλασε , καλύτερα , να έχεις κανα update (αν είναι κλειδωμένος και εδώ o bootloader)
    • Κοίταξε το redmi note 3 που είχα μέχρι στιγμής το είχα με multy rom κυρίως και αποκλειστικά γιατί ήθελα Ελληνικά.Θέμα δεν είχα γιατί το κινητό πήγαινε μια χαρά είχα ξεκλειδώσει τον bootloader και περίμενα πότε θα βγει από την κοινότητα μια ελληνική stable
    • Τελικά φαίνεται ότι όντως το δεύτερο slot για Sim μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για SD card (δεν αναφέρει μέγεθος) .
      Διαβάστε ΕΔΩ , το κινέζικο site , με μετάφραση Google τις τελευταίες σειρές . Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοο :thumbsup:
    • Ο/H geobas έγραψε:

Τελικά φαίνεται ότι όντως το δεύτερο slot για Sim μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για SD card (δεν αναφέρει μέγεθος) .
      Διαβάστε ΕΔΩ , το κινέζικο site , με μετάφραση Google τις τελευταίες σειρές . Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοο :thumbsup:
      Nα διαβασουμε ενας λογος ειναι...χαχαχα...δηλαδη ή δυο καρτες ή μαι καρτα και μια sd????Nα το χτυπησουμε δηλαδη??Ανε και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα....με χαλαει πολυ αν δεν εχει sd......κολληματα λεμε!!
      Redmi PRO
      :thumbup: XTRV_Stable_V9.5.2.0 :thumbup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H brougos έγραψε:

Ο/H geobas έγραψε:

Τελικά φαίνεται ότι όντως το δεύτερο slot για Sim μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για SD card (δεν αναφέρει μέγεθος) .
      Nα διαβασουμε ενας λογος ειναι...χαχαχα...δηλαδη ή δυο καρτες ή μαι καρτα και μια sd????Nα το χτυπησουμε δηλαδη??Ανε και ειμαι σε αναμμενα καρβουνα....με χαλαει πολυ αν δεν εχει sd......κολληματα λεμε!!
      Ετσι φαίνεται , αλλά καλύτερα να περιμένουμε . Επίσης ψάχνοντας δεν έχω δει κάπου να αναφέρεται κλειδωμένος bootloader .
      Αλλά , με τους Κινέζους δεν ξέρεις . Ας το δούμε να κυκλοφορήσει στα μαγαζιά πρώτα πριν πάρουμε βιαστικές αποφάσεις .