Κανένα νεότερο έχουμε παιδιά σχετικά με το ποτέ θα είναι διαθέσιμο αυτό με τα 3G Ram.? Η απλή έκδοση (2GB Ram) που πουλάει το vickmall κυκλοφορεί κανονικά ή είναι προπαραγγελια.?
Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση
-
-
Ειναι διαθεσιμο στο vickmall και στο Minideal το 3αρι.
Απλα οχι σε γκρι. -
Καλησπέρα,είμαι νέο μέλος και θέλω να ξέρω εάν υπάρχει περίπτωση να μην βγει καθόλου multilanguage rom για το note 3 pro? Σκέφτομαι να το αγοράσω με το original rom και να φλασάρω αργότερα την multilanguage rom όταν βγει, αλλά θέλω να ξέρω εάν κάποιος μπορεί να μου πει στα σίγουρα αν θα βγει multilanguage rom.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων... -
Ο/H Pachenko_Gr έγραψε:
Καλησπέρα,είμαι νέο μέλος και θέλω να ξέρω εάν υπάρχει περίπτωση να μην βγει καθόλου multilanguage rom για το note 3 pro? Σκέφτομαι να το αγοράσω με το original rom και να φλασάρω αργότερα την multilanguage rom όταν βγει, αλλά θέλω να ξέρω εάν κάποιος μπορεί να μου πει στα σίγουρα αν θα βγει multilanguage rom.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
Κανένα νεότερο έχουμε παιδιά σχετικά με το ποτέ θα είναι διαθέσιμο αυτό με τα 3G Ram.? Η απλή έκδοση (2GB Ram) που πουλάει το vickmall κυκλοφορεί κανονικά ή είναι προπαραγγελια.?
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
-
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H lallasgr έγραψε:
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Ο/H geobas έγραψε:
Ο/H lallasgr έγραψε:
Απλά εύχομαι να το έχουν διαθέσιμο και στα EU Warehouses σύντομα . -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Σήμερα το παρήγγειλα από vickmall το 32άρι. Αν όλα πάνε καλά σε 10-12 μέρες λογικά θα το έχω στα χέρια μου. Αλλιώς σε κάνα μήνα
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H lallasgr έγραψε:
Σήμερα το παρήγγειλα από vickmall το 32άρι. Αν όλα πάνε καλά σε 10-12 μέρες λογικά θα το έχω στα χέρια μου. Αλλιώς σε κάνα μήνα
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H lallasgr έγραψε:
-
Μόλις έλαβα mail με tracking number από vickmall!!!Άντε να δούμε!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες