Και επισης να σου περασουν αυτοι το δωρεαν screen protector ωστε να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σπασει κατα την αποστολη και κατα προσωπικη μου αποψη να σου αφησουν την αγγλικοκινεζικη rom απειραχτη.Ο/H Narsilea έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, θα κανω σήμερα την παραγγελία μου απο το vickmall, έχετε κάτι να μου προτείνετε να τους τονίσω πριν το στείλουν; Με ποια μεταφορική ειναι καλύτερα; Θα το πάρω με την global τους,
Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση
-
-
Ο/H Narsilea έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, θα κανω σήμερα την παραγγελία μου απο το vickmall, έχετε κάτι να μου προτείνετε να τους τονίσω πριν το στείλουν; Με ποια μεταφορική ειναι καλύτερα; Θα το πάρω με την global τους,
-
Ο/H akisjes έγραψε:
official developer αγγλοκινέζικη
-
Ναι αυτοί το εγκαθιστούν .Το λέω για να γλιτώσει κάποιος χρόνο που θέλει να βάλει την ελληνική από το φορουμ μόλις του έρθει το permition.
-
-
Ο/H Narsilea έγραψε:
θέλω να το βάζω στη μηχανή, -
Ο/H mirotis έγραψε:
Και επισης να σου περασουν αυτοι το δωρεαν screen protector ωστε να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σπασει κατα την αποστολη
και το τοποθέτησαν τέλεια!
Γάτοι οι vickmallαίοι... -
Ο/H Xstos έγραψε:
Ο/H mirotis έγραψε:
Και επισης να σου περασουν αυτοι το δωρεαν screen protector ωστε να εισαι σιγουρος οτι δεν θα σπασει κατα την αποστολη
Γάτοι οι vickmallαίοι...
-
-
Ο/H kwwstas80 έγραψε:
τιμη φιλε?το redmi note 3 (oxi to pro) το βρηκα στο ebay 145,καλα ειναι?
-
ειναι αξιοπιστος,,βασικα εχω το i phone 5 16 gb k skeftomai sobara an prepei na parw to redmi note 3
-
Ο/H kwwstas80 έγραψε:
ειναι αξιοπιστος,,βασικα εχω το i phone 5 16 gb k skeftomai sobara an prepei na parw to redmi note 3
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες