Xiaomi Redmi Note 3 PRO - Νέα βελτιωμένη έκδοση
-
-
Ποτε θα άρχισει να αποστέλνςι και πάλι το Vickmall???
-
15 Φλεβάρη θα είναι πάλι ενεργό.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk -
Έχει παραλάβει κανείς το pro???
-
Δε νομίζω ακόμη. Αυτή τη βδομάδα ελπίζω εγώ να παραλάβω και ένα παιδί ακόμη έχει γράψει ότι εχτές έφτασε αεροδρόμιο Ελλάδα οπότε ίσως παραλάβει μέχρι Παρασκευή!
-
και εμένα παιδιά μου γράφει ότι είναι αεροδρόμιο ελλάδα
-
Ε οπότε λογικά θα παραλάβεις σύντομα.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk -
-
Εύχομαι να μην έχει κολλήσει σε κάνα τελωνείο και σου βαρέσουν κάνα 90άρι στο κεφάλι!!! Υπάρχει τηλέφωνο που μπορείς να πάρεις και να ρωτήσεις σε τι φάση βρίσκεται κλπ. Εγώ παλιότερα επειδή είχε κολλήσει κάτι που περίμενα στο αεροδρόμιο πήρα τηλέφωνο και το αναζήτησα και με ενημέρωσαν ότι είχε κολλήσει στο τελωνείο και ότι έπρεπε να πάω εγώ να το παραλάβω πληρώνοντας τη διαφορά. Υποτίθεται θα μου έστελναν ειδοποιητήριο αλλά δεν είχα λάβει τίποτα οπότε το έψαξα μόνος μου.
-
δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο προβλημα @lallasgr ...γιατι δεν το ειχα επιλεξει να ερθει να με καποιο courier(dhl) οποτε τα υπολοιπα περνανε απο το τελωνειο του ελτα που ποτε δεν ειχα προβλημα....ενας φιλος που του προεκυψε ποβλημα με το τελωνειο ηταν επειδη ειχε επιλεξει να του το στειλουν με κουριερ και περασε αναγκαστηκα απο τελωνειο και μετα πληρωσε επιπλεον λεφτα για να το στειλουν πισω στο minideal ολοτελα....ασε χαμος
-
Αντε να το πάρετε με το καλό, να δούμε εντυπώσεις και κανένα ελληνικό Review.
-
Έφτασε εχτές αεροδρόμιο και μένα οπότε Δευτέρα Τρίτη το πολύ θα το έχω.
Σας παραθέτω και πρώτες εντυπώσεις από άτομο που το παρέλαβε εχτές!!
Ο/H Xander έγραψε:
Χθες παρέλαβα το κινητό με τα 3gb ram. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ για αυτό θα πω κάποιες πρώτες εντυπώσεις.
Είναι πολύ γρήγορο. Lag δεν υπάρχει (λογικό μιας και δεν το έχω φορτώσει
ακόμη). Είναι πάντως στα επίπεδα του Nexus 6 που είχα πριν.
Η οθόνη του είναι πολύ καλή και το touch άριστο. Σε θέμα φωτεινότητας
δεν το έχω τεστάρει ακόμα κάτω από ήλιο για να δω πως τα πηγαίνει.
Ο fingerprint sensor είναι ταχύτατος και σε γλυτώνει από την μανουρα να πατάς το power button.
Από κάμερα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι η ταχύτητα της. Ειδικά με
ενεργοποιημενο το hdr δεν παρατήρησα καθυστέρηση αντίστοιχη με ένα Redmi
note 2 που έχω για σύγκριση.
Σε θέμα software:
Gapps δεν έχει από την αρχή αλλά είναι πανευκολη η διαδικασία για να τα περάσεις.
Αυτό που μου λείπει είναι το Root που πιστεύω μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου θα υπάρξει κάποιος οδηγός σίγουρα.
Όσο αφορά το miui με ξενιζει λίγο καθώς μου αρέσει πολύ το stock Android αλλά είναι θέμα συνήθειας.
Όσο αφορά την διαχείριση ram είναι αρκετά καλή. Μετά από reboot μου
έδειξε 1.8 ελεύθερη, βέβαια όπως είπα και πιο πάνω δεν το έχω φορτώσει
ακόμα το κινητό με όλες τις εφαρμογές μου.
Εντυπώσεις για μπαταρία θα έχω το βράδυ που θα το χρησιμοποιήσω όλη μέρα.
Σίγουρα για τα λεφτά του είναι ότι καλύτερο. Με το καλό να παραλάβετε και οι υπόλοιποι
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες