Γιωργο γράφει ή μπαταρία την Mac address ;
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H studiosakis έγραψε:
Γιωργο γράφει ή μπαταρία την Mac address ;
-
οχι δεν το γράφει . μόλις το κοίταξα.
Άλλη Mac μπορώ να περάσω; -
Δεν κάνεις ένα τσεκ στο ρουτερ σου αν έχει κρατήσει τη Mac address του κινητού μιας και συνδεόταν?? Να ψάξεις στο ιστορικό του ρουτερ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
πολυ σωστό αυτό ,θα το έκανα αλλά δυστυχώς δύο μέρες που το έχω δεν πρόλαβε να μπει ίντερνετ.
Υπάρχει κανένα παλικάρι να το αναλάβει ;
Με το αζημιωτο φυσικά.
Δεν μπορώ με έσκασε .
Τόσα σιαομι έχω φτιάξει/αναστησει ,αυτό με έσκασε -
-
Δεν έχω πιεί αλλά είμαι ξεκούραστος :p
Αμάν βρε Σακη, όλη η γκαντεμια σε σένα?? Πωπω ατυχία. Αν σκεφτώ/βρω άλλη λύση θα σου πω.
Ερώτηση προς @Bodai κυριως μιας και δεν έχω και γω την εμπειρία. Στους MTK μπορείς να περάσεις fastboot ROM αν έχει ξεκλειδωτο BT με το Mi Flash? Αν ναι μπας και ένα φλασαρισμα από εκεί τα επανέφερε όλα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Κοίταξα λίγο το δικό μου Redmi Note 2 τι πληροφορίες έχει, αν βοηθάει και αν μπορεί να το επιβεβαιώσει και κανένας άλλος με ΜΤΚ
Wifi Mac = 00:00:00:00:00:E9
Bluetooth Mac = 00:00:00:00:00:E8
Μόνο το τελευταίο ψηφίο αλλάζει -
@lallasgr @geoanto555 δεν μπορω να πω σιγουρα ότι ακομα και fastboot μπορει να επαναφέρει τις πληροφορίες. Στην περιπτωση άλλου χρηστη που έπαθε το ίδιο (και είδαμε μαζί με τον
@geoanto555) το φλασαρισμα fastboot ΔΕΝ βοηθησε..
Ισως μονο χειροκίνητος χειρισμός από τα backup partititon. Αν γυρίσω σπίτι νωρίς το βραδυ θα δοκιμάσουμε κάτι με τον @studiosakis από "κάτω". @dnomikos αν το διαβάσεις πιο νωρίς, μήπως μπορείς να βοηθήσεις??
@studiosakis καλό θα είναι να μην δοκιμάσεις κάτι άλλο, σε μια προσπάθεια να μην γινει μεγαλυτερη ζημια
Πάντως η προταση του @lallasgr σχετικά με το router ήταν πολύ-πολύ έξυπνη -
αστο μιλάμε για πολύ γκαντεμια.
Πάντως σας ευχαριστώ όλους σας θερμά για το ενδιαφέρον σας.
Θα ηρεμησω σήμερα και αύριο τα ξανά λέμε . πάντως ισχύει ή ερώτηση εάν μπορεί να το αναλάβει κάποιος .
Ευτυχώς που έχω και το κενζο μου και παρηγοριεμαι.
Να έχετε μία όμορφη μέρα!!!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0