Κατέβασε το miui usb settings από το play store, είναι για αυτό το bug.Ο/H aks7 έγραψε:
Παιδιά βοήθεια.
Πήγα να συνδέσω το redmi note 3 και μου έβγαλε επιλογή αν θα το βλέπει ως κάμερα η usb ( το είχα ως κάμερα) μόλις το έβαλα ως usb για να βάλω την τελευταία αναβάθμιση σταμάτησε να το βλέπει . το έβαλα και σε άλλο υπολογιστή και πάλι τα ίδια . Ενώ εκεί που λέει πρόσδεση usb είναι ανενεργό(και δεν αφήνει να ενεργοποιηθεί) .Σημείωση ..φορτίζει κανονικά.
Καμία ιδέα ?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
το TWRP ζηταει password.
Το κανω Cancel? -
Ο/H theo@thess έγραψε:
το TWRP ζηταει password.
Το κανω Cancel?
Θα σβήσει ότι έχεις μέσα.. .προσοχή. -
ευχαριστω.
νομιζω τελειωσα......... -
Καλημέρα και από εμένα. Μια απορία, μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ROM 6.9.29 (Ελληνική) για κάποιο λόγο έφυγε το super user από το Google play που ήταν έτοιμο για αναβάθμιση εδώ και πολλές ROM. Τόσο καιρό δεν το έκανα αναβάθμιση και είχα ξετσεκάρει την αυτόματη αναβαθμιση. Αλλά για κάποιο λόγο τώρα το έχει αναβαθμισμένο. Τι να κάνω;; pls Μην μου πείτε να κάνω factory reset για να βάλω την καινούρια dev σήμερα.
Να κάνω κατάργηση εγκατάστασης του superuser?? -
Ο/H Petran3 έγραψε:
Καλημέρα και από εμένα. Μια απορία, μετά την εγκατάσταση της τελευταίας ROM 6.9.29 (Ελληνική) για κάποιο λόγο έφυγε το super user από το Google play που ήταν έτοιμο για αναβάθμιση εδώ και πολλές ROM. Τόσο καιρό δεν το έκανα αναβάθμιση και είχα ξετσεκάρει την αυτόματη αναβαθμιση. Αλλά για κάποιο λόγο τώρα το έχει αναβαθμισμένο. Τι να κάνω;; pls Μην μου πείτε να κάνω factory reset για να βάλω την καινούρια dev σήμερα.
Να κάνω κατάργηση εγκατάστασης του superuser??
Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα , εκτός εάν θες να είσαι root τοτε μονο κατεβάζεις το zip του SuperSU και φλασάρεις μόνο αυτό από TWRP
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H Petran3 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H Petran3 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H Petran3 έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία αύριο θα κάνεις flash την rom που θες και μετά θα ξανά μπείς TWRP και θα βρεις το αρχείο SuperSU.zip θα το επιλέξεις θα το κάνεις flash μετά back πας wipe μετά advanced wipe και θα κάνεις wipe cache και dalvik μετά reboot to system έπειτα δείνεις όπου θες δικαιώματα .
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα στο forum. Πως μπαίνει ρε μάγκες η micro sd card στο slot 1; Στο redmi note 3(MTK) που μόλις παρέλαβα για λογαριασμό φίλου μου,τα slots έχουν και τα δυο σχήμα κάρτας sim. Στο internet που κοίταξα είδα ότι υπάρχει ξεχωριστή υποδοχή στο slot1 που παίρνει ''πλαγιαστά'' την sd card, εμένα όμως δεν είναι έτσι...
-
-
-
χωρίς θέση για sd....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0