Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
Υπαρχρι κάποιος τρόπος να κλείνουν όλες οι εφαρμογές όσο κοιμαται το τηλ μ..Αλλά δν έχω πολλές εφαρμογες
-
Καλησπέρα παιδιά το τηλ το έχω κάνα μήνα και πρέπει να έχει πειραγμένη κινέζικη rom
έχει Ελληνικά και αγγλικά ανακατεμένα στο μενού δεν έχω
πρόβλημα όπως είναι , απλά ρωτάω αν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα να το αφήσω όπως είναι
διότι βλέπω πολύ ζόρικες τις διαδικασίες αλλαγής ρομ.
Το τηλ είναι αυτό -
Όσο είσαι με unofficial θα είσαι και με την αμφιβολία του εάν ένα κόλλημα ήταν απλά ένα κόλλημα ή ήταν ένα "κόλλημα" της unofficial rom.
Δυστυχώς το hennessy δεν έχει global οπότε πρέπει να βάλεις την Ελληνική για ελληνικά και play store σταθερό.
Όπως και να έχει κάνε αυτήν την αίτηση να τρέχει και το σκέφτεσαι ---> Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader -
Έχω κάνει αίτηση πριν 10 μερες και τρέχοντας το MiFlashUnlock μου βγάζει αυτό το μήνυμα σημαίνει πως έχω την άδεια για ξεκλείδωμα;
-
Ναι, έχεις πάρει έγκριση, αλλά δεν έχει συνδεθεί το κινητό σωστά ακόμα
-
Τι άλλο χρειάζεται πλέον αφού τα έχω κάνει όλα το εμφανίζει και το βλέπω κανονικά στο mipc Suite
-
δες για το θέμα των drivers στο 3ο link της υπογραφής μου.
σε recovery mode απ' ότι φαίνεται, δεν το βλέπει σωστά ο υπολογιστής το κινητό...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το συνδεσα fastboot και το είδε μετά μου έβγαλε αυτό το παράθυρο , έκανα τίποτα ; πατάω reboot;
-
Ο/H Paraskeuas έγραψε:
έκανα τίποτα ;;
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Paraskeuas έγραψε:
έκανα τίποτα ;;
πάμε για ύπνο τώρα , σας ξαναπρίζω από αύριο πάλι
χαχαχα (είμαι ασχετούλης να με συνχωρητε)
Καλό σας βράδυ !! -
Καλησπέρα σε όλους! Έχω το Redmi note 3 (2015617) εδώ και ένα χρόνο και από την πρώτη στιγμή κιόλας άλλαξα τη rom του κινεζομάγαζου με την official. Έτσι φτάσαμε στο σημείο να έχω την MIUI 8.1 Stable 8.1.3.0(LHNCNDI) με κλειδωμένο bootloader.. Δεν έχω κανένα θέμα με το κινητό αλλά μάλλον ήρθε η στιγμή για αναβάθμιση και αυτό θα πάει στον πατέρα μου.. Το πρόβλημα είναι ότι η συγκεκριμένη rom δεν έχει ελληνικά, οπότε πρέπει να βάλω κάποια άλλη! Είναι απαραίτητο να ξεκλειδωθεί ο bootloader και ποια rom προτείνετε? Οδηγούς του κινητού, στο λαπτοπ (win7 64bit) έχω από την προηγούμενη αλλαγή της rom.. Οδηγίες θα χρειαστώ σίγουρα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0