μια ερωτηση ρε παιδια. επειδη μου τυχε κατι προσωπικο και δεν εχω καθολου χρονο να ασχοληθω αυτην την στιγμη με το κινητο θα το κρατησω οπως ειναι. θα υπαρχει κανενα προβλημα οταν θα θελησω μετα απο δεν ξερω ποσο καιρο να ξεκλειδωσω τον bootloader? μου εχει ερθει η εγκριση απο προχθες . υπαρχει περιπτωση να αναιρεσουν την εγκριση που μου εχουν δωσει αν δεν ξεκλειδωσω τωρα τον bootloader αλλα ασχοληθω μετα απο κανα μηνα?
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H aristh έγραψε:
υπαρχει περιπτωση να αναιρεσουν την εγκριση που μου εχουν δωσει αν δεν ξεκλειδωσω τωρα τον bootloader αλλα ασχοληθω μετα απο κανα μηνα
-
=============== Απρ 6th 2017, 1:43pm ===============
Καλησπερα έχω αυτή την rom και θέλω να πάω στην XTRVbeta1 stable 8.1.3 πως να την περάσω από πάνω ή με factory reset να ελεγξω κλειδωμα bootloader? -
Κάνε έναν έλεγχο για καλό και για κακό στον bootloader αν και το πιθανότερο είναι ξεκλείδωτος.
Αν όντως είναι έτσι, κατεβάζεις την Ελληνική ROM που θες, την περνάς μέσα στο κινητό και κατόπιν κάνεις επανεκκίνηση στο TWRP.
Μέσα από το TWRP κάνεις Wipe Dalvik Cache, Cache και Data και στη συνέχεια επιλέγεις το zip της Ελληνικής και προχωράς με το Install.
Κράτησε backup καθώς θα χαθόυν τα δεδομένα σου, οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές σου. -
Σε ευχαριστώ πόλυ για τον χρόνο σου πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα μπλέξω.
-
Καλησπερα παιδια. Εχω την Αγγλοκινεζικη official rom εκδοση 8.1.3 και προχτες μου εβγαλε update σε 8.2.1. Την εχει κανει κανεις? Εχει θεματα η συσκευη μετα το update?? Και το σημαντικοτερο, ι εκδιση android εχει?
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Κάνε έναν έλεγχο για καλό και για κακό στον bootloader αν και το πιθανότερο είναι ξεκλείδωτος.
Αν όντως είναι έτσι, κατεβάζεις την Ελληνική ROM που θες, την περνάς μέσα στο κινητό και κατόπιν κάνεις επανεκκίνηση στο TWRP.
Μέσα από το TWRP κάνεις Wipe Dalvik Cache, Cache και Data και στη συνέχεια επιλέγεις το zip της Ελληνικής και προχωράς με το Install.
Κράτησε backup καθώς θα χαθόυν τα δεδομένα σου, οι ρυθμίσεις και οι εφαρμογές σου.
Υ.Γ. Για να πάω από την xtrv 8.1 στην 8.2 stable πάντα μπορώ να την περάσω από πάνω ή πρέπει να κάνω factory reset. -
Ο/H maltain77 έγραψε:
Για να πάω από την xtrv 8.1 στην 8.2 stable πάντα μπορώ να την περάσω από πάνω ή πρέπει να κάνω factory reset.
-
-
Καλησπερα σας,
Εχω τ ο redmi note 3 και σκεφτομουν να περασω καποια ελληνικη ROM που υπαρχουν εδω μεσα. Επειδη δεν εχω ξανακανει κατι τετοιο θα ηθελα καποιος να μ στειλεις ολες τις απαραιτητες οδηγιες (αναλυτικα εαν γινεται)
Σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
Καλο Πασχα να εχετε -
Ποιο το hennessy εχεις ;
Εάν ναι εδώ διάβασε : Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 (Για πρώτη φορά)
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@Petros K. Καλημέρα. Ανέβασε μια φωτο από Ρυθμίσεις => "Σχετικά με το τηλέφωνο" να δούμε τι ROM έχεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0