Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy

• RedMi Note 3
    • Ευχαριστω για την απαντηση,ομως ο λογος που ηρθα εδω,ειναι για να μαθω να χειριζομαι τη συσκευη μου και να ενημερωνομαι για οτιδηποτε νεο υπαρχει,οποτε θα ηθελα μια mini-καθοδηγηση απο τους μαστερ του ειδους.Ειμαι σιγουρος πως μπορουν να με βοηθησουν.

Επισης εχω καποιες αποριες ακομη,οποτε συνεχιζω την αριθμηση απο κατω...

14)Τι ειναι ο bootloader?Χρειαζεται ξεκλειδωμα?Αν ναι,πως γινεται?

15)Υπαρχει καποιο tutorial(how to),για την ολη διαδικασια αναβαθμισης ρομ σε ελληνικη?

16)Το sync,ειναι μονιμα ενεργοποιημενο.Να το κλεισω,η ετσι πρεπει να ειναι?

Αν εχουν απαντηθει ολα αυτα που ρωταω σε καποιο αλλο νημα,δωστε μου το λινκ να τα διαβασω απο εκει.Ευχαριστω και παλι!
    • Οδηγός εγκαταστασης
      Εδώ είναι ο οδηγός για ξεκλιδωμα του bootloader και εγκατάσταση τις ROM που έχουν φτιάξει τα παιδιά
      Το sync άφησε το ανοιχτό Γιάνα συγχρονίζει email, αναβαθμίσεις κτλ κτλ.
    • Διαφήμιση
    • χαχαχαην σκας σε όλους έτσι ήταν στην αρχή,αν τα κανείς όλα βήμα βήμα θα είναι εντάξει.τώρα αν κάπου τα βρεις δύσκολα εδώ είμαστε παλι
    • Ο/H BadPit67 έγραψε:

15)Υπαρχει καποιο tutorial(how to),για την ολη διαδικασια αναβαθμισης ρομ σε ελληνικη?
      Υπάρχουν οι οδηγοί φίλε μου που σου εξηγούν βήμα βήμα πως θα κάνεις install την ελλ

Ο/H BadPit67 έγραψε:

4)Οταν θελω να κανω το κινητο wifi hotspot,μου το εμφανιζει στο pc,αλλα ζηταει κωδικο,τον οποιο δεν εχω ιδεα που μπορω να βρω..
      Ο κωδικός αυτός είναι αυτός που θα ζητήσει στον άλλον για να ενωθεί στο hotspot. Άρα εσύ τον ορίζεις εκείνη την ώρα ;)

Ο/H BadPit67 έγραψε:

13)Τελικα τι γινεται με τους χαρακτηρες των sms?Aν υπερβω τους 70,χρεωνεται και δευτερο sms?
      Υπάρχει στο φόρουμ μας (πάνω που είναι τα downloads) ένα apk που σε αφήνει να βάζεις 160 και το βάζουμε και στις Ρομ μας. Βάλε όμως την ελληνική Ρομ και σιγά σιγά θα σου απαντηθούν και αυτά.
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H BadPit67 έγραψε:

Υπάρχουν οι οδηγοί φίλε μου που σου εξηγούν βήμα βήμα πως θα κάνεις install την ελλ

Ο/H BadPit67 έγραψε:

4)Οταν θελω να κανω το κινητο wifi hotspot,μου το εμφανιζει στο pc,αλλα ζηταει κωδικο,τον οποιο δεν εχω ιδεα που μπορω να βρω..
      Ο κωδικός αυτός είναι αυτός που θα ζητήσει στον άλλον για να ενωθεί στο hotspot. Άρα εσύ τον ορίζεις εκείνη την ώρα ;)

Ο/H BadPit67 έγραψε:

13)Τελικα τι γινεται με τους χαρακτηρες των sms?Aν υπερβω τους 70,χρεωνεται και δευτερο sms?
      Υπάρχει στο φόρουμ μας (πάνω που είναι τα downloads) ένα apk που σε αφήνει να βάζεις 160 και το βάζουμε και στις Ρομ μας. Βάλε όμως την ελληνική Ρομ και σιγά σιγά θα σου απαντηθούν και αυτά.
      Τι να πω,θα ξαναδιαβασω τα παντα απο την αρχη,μηπως και τα καταλαβω.
    • Eχω περασμενη την 6,3,11. Για το sms160 βλεπω στα αρχεια οτι υπαρχει 6,3,10. Ειναι το ιδιο?
    • Διαφήμιση
    • Δε θα ηταν καλη ιδεα,να ανεβαινε ενα ελληνικο tutorial(how to),το οποιο θα μας εδειχνε βημα-βημα την αναβαθμιση σε ελληνικη ρομ,τις custom recovery κτλ?
      Ας το σκεφτουν οι υπευθυνοι,θα ηταν πολυ πιο ευκολο απο το να ρωταμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια...
      Σαν ιδεα το ριχνω..
    • Ο/H BadPit67 έγραψε:

Δε θα ηταν καλη ιδεα,να ανεβαινε ενα ελληνικο tutorial(how to),το οποιο θα μας εδειχνε βημα-βημα την αναβαθμιση σε ελληνικη ρομ
      Αφού φίλε μου υπάρχουν 20 οδηγοί. Οδηογός = tutorial πάνω κάτω

Και όταν έρθει η ώρα σου λέει κάποιος κάνε πρώτα αυτόν τον οδηγό, μετά αυτόν και μετά αυτό και πρόσεξε και αυτό και αυτό το σημείο.

Τί περισσότερο να σου πει? Τους θέλεις ενωμένους?

Είναι σπαστοί γιατί κάποιος για να βάλει την Ελληνική Ρομ πρέπει να ακολουθήσει 3 οδηγούς και άλλος 1 οδηγό, αναλόγως του που βρίσκεται και τι θέλει ο καθένας.
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο/H BadPit67 έγραψε:

Δε θα ηταν καλη ιδεα,να ανεβαινε ενα ελληνικο tutorial(how to),το οποιο θα μας εδειχνε βημα-βημα την αναβαθμιση σε ελληνικη ρομ
      Αφού φίλε μου υπάρχουν 20 οδηγοί. Οδηογός = tutorial πάνω κάτω
      Και όταν έρθει η ώρα σου λέει κάποιος κάνε πρώτα αυτόν τον οδηγό, μετά αυτόν και μετά αυτό και πρόσεξε και αυτό και αυτό το σημείο.

Τί περισσότερο να σου πει? Τους θέλεις ενωμένους?

Είναι σπαστοί γιατί κάποιος για να βάλει την Ελληνική Ρομ πρέπει να ακολουθήσει 3 οδηγούς και άλλος 1 οδηγό, αναλόγως του που βρίσκεται και τι θέλει ο καθένας.
      Ηθελα να γραψω ελληνικο βιντεο,αλλα τωρα προσεξα οτι δε το εγραψα.Τελοσπαντων,ευχαριστω που ασχοληθηκατε μαζι μου!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H BadPit67 έγραψε:

Ηθελα να γραψω ελληνικο βιντεο,αλλα τωρα προσεξα οτι δε το εγραψα.Τελοσπαντων,ευχαριστω που ασχοληθηκατε μαζι μου!
      Αν είναι βήμα βήμα με φωτογραφίες υπάρχει πρόβλημα?

Απλά κάποιοι οδηγοί σε πολλές περιπτώσεις συναντούν πρόβλημα και δεν έτυχε κάποιος να τους κάνει βίντεο απλά για να γίνουν upload. Νομίζω όμως πως και με τις φωτογραφίες θα είσαι οκ.