Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy

• RedMi Note 3
    • καλημερα.
      κανω την ερωτηση ξανα,μπας και βγει ακρη.

"εχω την stable 77.0.11.0 που εχει εργοστασιακα,
      και επειδη εχει παραγινει το θεμα με τα bugs οπως κομμενη
      γραμμη στα μνματα,εκει που μιλαω με καποιον,ξαφνικα κανει reboot,
      και διαφορα αλλα,θελω να ρωτησω το εξης.
      μπορω να βαλω την stable 7.1.6 που υπαρχει κ οδηγος,η την 7.2 rom αν ναι με ποιον τροπο?
      η καποια αλλη stable που να μην εχει θεματα."

Να επισημανω οτι στις 10/3 εκανα αιτηση για unlock και περιμενω απαντηση.

Ευχαριστω.
    • καλησπερα και από εμένα
      Μόλις έγινε δεκτή η αίτηση μου για unlock του bootloader.
      Και τώρα θέλω να ρωτησω μερικά πράγματα.
      1. Να βάλω την stable η την develop?
      2. Αν για οποιοδήποτε λόγο γίνει τούβλο η συσκευή μου μπορω μετά με fastboot ROM να την επαναφέρω?
      3.ο οδηγός τις εγκαταστάσεις fastboot που υπάρχει ισχύει και για το RMN3 δηλ εγκατάσταση με fastboot αγγλοκινεζικης ROM και μετά από τον updater εγκατάσταση τις ελληνικής?
      Αυτά για αρχή
      Ευχαριστω
    • το δικο μου το κινητο ηρθε με την ρομ του καταστηματος που λετε η οποια δουλευει μια χαρα το μονο προβλημα ομως ειναι οτι κολαει στην καμερα και αυτο ειναι σοβαρο (δουλευει οποτε θελει) εστειλα μηνυμα στον κινεζο και μου στελνει βιντεο και την ρομ του και μου λεει οτι 90% αν την ξαναφλασαρω λυνονται τετοιου ειδους προβληματα.το ερωτημα μου λοιπον ειναι πως αυτος περναει την δικη του ρομ στα κινητα μας με το mi tool βαζοντας απλα ενα αρχειο μεσα και εμεις για να βαλουμε οποια αλλη ρομ θελουμε θελει ξεκλειδωματα και πρωτα να γυρισουμε σε εργοστασιακες ρομ και...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mikele13 έγραψε:

καλημερα.
      κανω την ερωτηση ξανα,μπας και βγει ακρη.

"εχω την stable 77.0.11.0 που εχει εργοστασιακα,
      και επειδη εχει παραγινει το θεμα με τα bugs οπως κομμενη
      γραμμη στα μνματα,εκει που μιλαω με καποιον,ξαφνικα κανει reboot,
      και διαφορα αλλα,θελω να ρωτησω το εξης.
      μπορω να βαλω την stable 7.1.6 που υπαρχει κ οδηγος,η την 7.2 rom αν ναι με ποιον τροπο?
      η καποια αλλη stable που να μην εχει θεματα."

Να επισημανω οτι στις 10/3 εκανα αιτηση για unlock και περιμενω απαντηση.

Ευχαριστω.
      Μπορείς να βάλεις την 7.1.6 stable (πλέον είναι 7.1.8) του xiaomi eu. Διάβασε πληροφορίες εδώ --> εγκατάσταση της multi stable 7.1.6 xiaomi.eu
      Αν ξέρεις αγγλικά ο αντίστοιχος οδηγός είναι --> 7.1.8.0 Stable Multi Xiaomi.eu Rom with Root and Mods for SP Flash Tool

Ο/H Kaptain έγραψε:

το δικο μου το κινητο ηρθε με την ρομ του καταστηματος που λετε η οποια δουλευει μια χαρα το μονο προβλημα ομως ειναι οτι κολαει στην καμερα και αυτο ειναι σοβαρο (δουλευει οποτε θελει) εστειλα μηνυμα στον κινεζο και μου στελνει βιντεο και την ρομ του και μου λεει οτι 90% αν την ξαναφλασαρω λυνονται τετοιου ειδους προβληματα.το ερωτημα μου λοιπον ειναι πως αυτος περναει την δικη του ρομ στα κινητα μας με το mi tool βαζοντας απλα ενα αρχειο μεσα και εμεις για να βαλουμε οποια αλλη ρομ θελουμε θελει ξεκλειδωματα και πρωτα να γυρισουμε σε εργοστασιακες ρομ και...
      Βρίσκεσαι σε λάθος thread. Από την υπογραφή σου βλέπω ότι έχεις το note 3 pro. Πρόσεχε γιατί δεν φοράτε τις ίδιες rom με το απλό redmi note 3. Όσον αφορά το ερώτημά σου έχει απαντηθεί ξανά..ψάξε λίγο. Εγώ στη θέση σου δεν θα ξανα φλάσαρα τη rom του κινέζικου καταστήματος. Αν δεν θέλεις να ξεκλειδώσεις τον bootloader μπορείς να βάλεις την global του xiaomi eu (από τις 15/3 έχει βγεί global και για το δικό σου) για το Redmi note 3 PRO (Snapdragon). Δεν βάζω εδώ link εδώ για να μην γίνει κανενα μπέρδεμα και την κατεβάσει και κανένας με απλό RN3 και έχουμε τίποτα κλάματα μετά.
    • Ο/H Polizos έγραψε:

Και τώρα θέλω να ρωτησω μερικά πράγματα.
      1. Να βάλω την stable η την develop?
      2. Αν για οποιοδήποτε λόγο γίνει τούβλο η συσκευή μου μπορω μετά με fastboot ROM να την επαναφέρω?
      Ότι θες θα βάλεις. Διάβασε λίγο τι είναι η μία και τι η άλλη και αποφάσισε τι τύπος Ρομ σου ταιριάζει. Δεν μπορείς να πας στον πωλητή αυτοκινήτων και να του πεις να πάρω σπορτ ή κανά οικογενιακό?

Λογικά ναι. Μέχρι τώρα όλα τα τουβλάκια (που όλα έγιναν με λάθη των users) επανήλθαν στην φυσική τους κατάσταση
    • Ο/H antonius έγραψε:

Ο/H mikele13 έγραψε:

το δικο μου το κινητο ηρθε με την ρομ του καταστηματος που λετε η οποια δουλευει μια χαρα το μονο προβλημα ομως ειναι οτι κολαει στην καμερα και αυτο ειναι σοβαρο (δουλευει οποτε θελει) εστειλα μηνυμα στον κινεζο και μου στελνει βιντεο και την ρομ του και μου λεει οτι 90% αν την ξαναφλασαρω λυνονται τετοιου ειδους προβληματα.το ερωτημα μου λοιπον ειναι πως αυτος περναει την δικη του ρομ στα κινητα μας με το mi tool βαζοντας απλα ενα αρχειο μεσα και εμεις για να βαλουμε οποια αλλη ρομ θελουμε θελει ξεκλειδωματα και πρωτα να γυρισουμε σε εργοστασιακες ρομ και...
      Βρίσκεσαι σε λάθος thread. Από την υπογραφή σου βλέπω ότι έχεις το note 3 pro. Πρόσεχε γιατί δεν φοράτε τις ίδιες rom με το απλό redmi note 3. Όσον αφορά το ερώτημά σου έχει απαντηθεί ξανά..ψάξε λίγο. Εγώ στη θέση σου δεν θα ξανα φλάσαρα τη rom του κινέζικου καταστήματος. Αν δεν θέλεις να ξεκλειδώσεις τον bootloader μπορείς να βάλεις την global του xiaomi eu (από τις 15/3 έχει βγεί global και για το δικό σου) για το Redmi note 3 PRO (Snapdragon). Δεν βάζω εδώ link εδώ για να μην γίνει κανενα μπέρδεμα και την κατεβάσει και κανένας με απλό RN3 και έχουμε τίποτα κλάματα μετά.
      πριν λιγο μου ηρθε εγκριση σε μνμα να ξεκλειδωσω την συσκευη με καποιο tool.
      αρα ξεκλειδωνω την συσκευη πρωτα και μετα βαζω dev rom και μετα την 7.1.6?
      βλεπω υπαρχει και 7.2.3.0 stable...

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην Bodai: Quotes Resized ().

• Ο/H mikele13 έγραψε:

πριν λιγο μου ηρθε εγκριση σε μνμα να ξεκλειδωσω την συσκευη με καποιο tool.αρα ξεκλειδωνω την συσκευη πρωτα και μετα βαζω dev rom και μετα την 7.1.6?βλεπω υπαρχει και 7.2.3.0 stable...
      Για να ξεκλειδώσεις τον bootloader πρέπει πρώτα να βάλεις την κινέζικη developer.
      Δες ξανά τον οδηγό εδώ --> Ξεκλείδωμα του Bootloader. Ε..μετά βάζεις την ελληνική.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Ο κωδικός αυτός είναι αυτός που θα ζητήσει στον άλλον για να ενωθεί στο hotspot. Άρα εσύ τον ορίζεις εκείνη την ώρα
      Μιχάλη, έτσι για την ιστορία, όχι ότι είναι σημαντικό, ο κωδικός ήδη ΥΠΑΡΧΕΙ εκεί μέσα, by default, και μπορείς εύκολα να τον δεις, αλλά επειδή είναι δύσκολος, και δεν υπάρχει κανένα νόημα να βάλεις τόσο δύσκολο κωδικό για να συνδεθεί ο φίλος σου με wi-fi στη συσκευή σου, εκείνη την ώρα τον αλλάζεις και τον κάνεις εύκολο ("mpesRE!")
      :)
    • Redmi note 3 Γενικές ερωτησεις

Έχει τύχει σε κάποιον η συσκευή μας να μη φορτίζει; Μου έτυχε σήμερα και άλλαξα 3 φορτιστές για να καταφέρω να ξεκινήσει να φορτίζει...

Sent from my iPad using Tapatalk
    • Redmi note 3 Γενικές ερωτησεις

Ο/H Bodai έγραψε:

@pillopoulos να έχει τύχει και κάποιες φορές οδηγησε και σε αποφορτιση της συσκευης και soft brick

Και πώς το αντιμετωπίζουμε;;; Το έσβησα και φορτίζει ενώ είναι σβηστό.

Sent from my iPad using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • @pillopoulos τις περισσότερες φορές το θεμα λυθηκε με την χρήση φορτιστη τοίχου με έξοδο τουλάχιστον 2.0A Ακομα και απο άλλη μάρκα (εγω εχω noname απο το eshop.gr) κάνει την δουλεια μια χαρα.