ναι πας με αυτον
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
Ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπερα παιδιά, δεν ξέρω αν το θέμα που θέλω να ρωτήσω έχει να κάνει με αυτό το άρθρο αλλά είναι πιθανό. Είμαι κάτοχος του Xiaomi note 3 από τον Ιανουάριο το έχω πάρει από gearbest. Όλα λειτουργουσαν τέλεια και το κινητό ήταν φοβερό μέχρι που μια μέρα χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα, είτε πτώση είτε το οτιδήποτε, ξαφνικά ήταν νεκρό, το έβαλα στην φόρτιση τίποτα, προσπάθησα να ανοίξω το recovery και πάλι τίποτα. Έχεις κάνεις κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι και πως μπορώ να το αντιμετώπισω;
-
Ο/H stefanosk1994 έγραψε:
Καλησπερα παιδιά, δεν ξέρω αν το θέμα που θέλω να ρωτήσω έχει να κάνει με αυτό το άρθρο αλλά είναι πιθανό. Είμαι κάτοχος του Xiaomi note 3 από τον Ιανουάριο το έχω πάρει από gearbest. Όλα λειτουργουσαν τέλεια και το κινητό ήταν φοβερό μέχρι που μια μέρα χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα, είτε πτώση είτε το οτιδήποτε, ξαφνικά ήταν νεκρό, το έβαλα στην φόρτιση τίποτα, προσπάθησα να ανοίξω το recovery και πάλι τίποτα. Έχεις κάνεις κάποια ιδέα τι μπορεί να είναι και πως μπορώ να το αντιμετώπισω;
-
Οχι δεν κάνει απολύτως τίποτα!!
-
Βάλτο να φορτίσει για αρκετές ώρες στην πρίζα και μετά
Δοκίμασε με άλλο καλώδιο στον υπολογιστή
Σε άλλη θύρα usb.
Ίσως και σε άλλο υπολογιστή.
Και δες στη Διαχείριση Συσκευών αν σου εμφανίζει κάτι -
Παιδια καλησπερα. Θα ηθελα την βοηθεια σας σε 2 μικρα θεματακια.. Ο
αδερφος μου εχει το note 3 και μιας και με ρωτησε ηθελα να σας πω τα
εξης.
1ον. Οταν μπαινει στο ι.χ του εχει ενα car bluetooth parrot και συνεει
με αυτο το κινητο. Οταν βαζει μπροστα την μηχανη βαζει ενα κωδικο
ασφαλειας που το ζηταει το κινητο δειχνει οτι εχει γινει η συζευξη και
συνδεεται κανονικα με το car kit και ολα καλα.Το θεμα ειναι πως καθε
λιγο του ζηταει κωδικο αν βγει απο το αμαξι και ξαναμπει κλπ. δεν
γινεται με καποιο τροπο να αποθηκευσει μονημα το κινητο στην μνημη του
στα συζευγμενα το bluetooth car kit και να μην ζηταει κωδικο καθε λιγο??
Εγω με το κινητο μου και στο αμαξι μου που εχω κατι αναλογο μια φορα το
εκενα και τελος..Ειναι σπαστικο αυτο καθε λιγο ...Ειναι καποια εξτρα
ρυθμιση στο xiaomi απο καπου??
2ον. Απο τοτε που του εβαλε ενας φιλος του αδερφου μου στο κινητο του
ξεκλειδωνοντας το την τελευταια ρομ developer απο εδω κλπ δεν το εκανα
εγω και δεν ξερω ανα τα λεω και σωστα με την ρομ που εχει ενω ειναι μια χαρα
και παει σφαιρα εχουν χαθει - αλοιωθει τα χρωματα της οθονης του κινητου..
Ειναι σαν ξεβαμμενα πως να το πω..οτι ρυθμιση και να του αλλαξα ειναι ετσι..
καμια σχεση τα χρωματα οταν ηταν με την international ρομ που ειχε προτοερθει...
Τι μπορει να φταιει ρε παιδια ???Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Δοκίμασα και αυτό που μου είπες αλλά και πάλι τίποτα, νεκρό. Επίσης το άνοιξα μόνο και μόνο για να βγάλω το κλιπ της μπαταρίας και να το βάλω πάλι και ακόμα τίποτα. Έχετε κάποια ιδέα;
-
@stefanosk1994
άνοιξε ένα νέο θέμα με τίτλο "Redmi note 3 δεν ανοίγει - νεκρό" ή κάτι τέτοιο γιατί εδώ μέσα χάνεται το πρόβλημά σου -
Παιδια εχει κανεις καμια ιδεα για τα 2 προβληματα που εχουμε παραπανω στην ερωτηση που εχω κανει?? Λετε να φταιει η ρομ??
Να κανουμε λετε ενα factory reset η δεν παιζει ρολο δεν θα φτιαξει??Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις πως να το κάνω αυτό; γιατί ψιλό χανομαι εδώ μέσα
-
Ο/H stefanosk1994 έγραψε:
Μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις πως να το κάνω αυτό; γιατί ψιλό χανομαι εδώ μέσα
Θα το πατήσεις θα βάλεις ένα τίτλο όπως αυτόν που σου είπε ο @NasDriver και από κάτω θα περιγράψεις την περίπτωση σου
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0