Εγώ πάντως με τις τελευταίες ρομ εξακολουθώ νζ μην μπορώ να στείλω sms. Μόνο να δεχτώ μπορώ. Καμία ιδέα; Είναι χοντρό πρόβλημα πάντως.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Εγώ πάντως με τις τελευταίες ρομ εξακολουθώ νζ μην μπορώ να στείλω sms. Μόνο να δεχτώ μπορώ. Καμία ιδέα; Είναι χοντρό πρόβλημα πάντως.
Εάν βάλεις τη δική σου SIM σε άλλη συσκευή δεν υπάρχει πρόβλημα? Μπορείς να στείλεις sms? -
Ο/H caeser έγραψε:
Τσεκάρισες με άλλη SIM να δεις εάν γίνεται το ίδιο?
Εάν βάλεις τη δική σου SIM σε άλλη συσκευή δεν υπάρχει πρόβλημα? Μπορείς να στείλεις sms?
-
Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H caeser έγραψε:
Τσεκάρισες με άλλη SIM να δεις εάν γίνεται το ίδιο?
Εάν βάλεις τη δική σου SIM σε άλλη συσκευή δεν υπάρχει πρόβλημα? Μπορείς να στείλεις sms?
Ο λόγος που σου είπα το πρώτο είναι επειδή με αυτό το τρόπο θα διαπιστώσουμε ότι φταίει (ή δεν φταίει) η συσκευή ή η ρομ και όχι η SIM
Ο λόγος που σου είπα το δεύτερο είναι να αποκλείσουμε την πιθανότητα ότι το πρόγραμμα ή σύνδεση που έχεις στην εταιρεία που την έχεις, δεν σου έχει "κόψει" τα εξερχόμενα SMS για κάποιο λόγο που πιθανόν να μην γνωρίζεις ακόμα. (π.χ. αν έχει καρτοτηλέφωνο χωρίς υπόλοιπο μέσα, μπορείς να λαμβάνεις, αλλά δεν μπορείς να στέλνεις sms κ.λ.π.) -
Ο/H caeser έγραψε:
Ο λόγος που σου είπα το δεύτερο είναι να αποκλείσουμε την πιθανότητα ότι το πρόγραμμα ή σύνδεση που έχεις στην εταιρεία που την έχεις, δεν σου έχει "κόψει" τα εξερχόμενα SMS για κάποιο λόγο που πιθανόν να μην γνωρίζεις ακόμα. (π.χ. αν έχει καρτοτηλέφωνο χωρίς υπόλοιπο μέσα, μπορείς να λαμβάνεις, αλλά δεν μπορείς να στέλνεις sms κ.λ.π.)
-
Οι ρυθμίσεις στο κέντρο μηνυμάτων είναι σωστά περασμένες ? Μήπως δεν τις έχει πάρει σωστά ?
-
Ο/H caeser έγραψε:
Ο λόγος που σου είπα το πρώτο είναι επειδή με αυτό το τρόπο θα διαπιστώσουμε ότι φταίει (ή δεν φταίει) η συσκευή ή η ρομ και όχι η SIM
Πάντως και από άλλη συσκευή που δοκίμασα, δεν έστειλε. -
-
Καλημερα. Ειχα παρει για τη κοπελα του αδερφου μου το redmi note 3 gold αλλα τελικα χαλασε η δουλεια....:oops: και μας εμεινε!!
.
Υπάρχει ένα REDMI 3 2/16 classic gold που είναι στο κουτί με τις ζελατίνες του κανονικά,
και ένα REDMI NOTE 3 3/32 mtk helio, στο οποίο βάλαμε το tempered glass γιατί το κιν ήταν να πάει εκτός πόλης
Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει πμ για ποιο κινητό ενδιαφέρεται γιατί ένα από τα δυο θα πάει για δώρο γενεθλίων της γυναίκας τις επόμενες μέρες.
Και τα δυο εχουνε Official CN/EN -
Ένας φίλος θέλει αυτό Wholesale XIAOMI Redmi Note 3 Touch ID SmartPhone 3GB 32GB 5.5 Inch MTK6795 Octa Core 2.0GHZ 4000mAh Silver free shipping
Καμία ιδέα για το μαγαζί ;;;επίσης επειδή δεν ξέρω τι θέλει στην αρχή εφόσον το πάρει ;;;
Ευχαριστώ και συγνώμη για το off topic
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pilot έγραψε:
Ένας φίλος θέλει αυτό Wholesale XIAOMI Redmi Note 3 Touch ID SmartPhone 3GB 32GB 5.5 Inch MTK6795 Octa Core 2.0GHZ 4000mAh Silver free shipping
Καμία ιδέα για το μαγαζί ;;;επίσης επειδή δεν ξέρω τι θέλει στην αρχή εφόσον το πάρει ;;;
Ευχαριστώ και συγνώμη για το off topic
Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H StathisSe έγραψε:
Υπάρχει ένα REDMI 3 2/16 classic gold που είναι στο κουτί με τις ζελατίνες του κανονικά,
και ένα REDMI NOTE 3 3/32 mtk helio, στο οποίο βάλαμε το tempered glass γιατί το κιν ήταν να πάει εκτός πόλης
Όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει πμ για ποιο κινητό ενδιαφέρεται γιατί ένα από τα δυο θα πάει για δώρο γενεθλίων της γυναίκας τις επόμενες μέρες.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0