Γεια σας παιδια μια ερωτηση τι ξερουμε περι android 6 για αυτο το τηλέφωνο
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H anestisleon έγραψε:
Γεια σας παιδια μια ερωτηση τι ξερουμε περι android 6 για αυτο το τηλέφωνο
Δεν ξέρω αν με την έλευση και επίσημα της MIUI V8 θα αλλάξει κάτι. -
καλημερα !
Το rn3 μου φοραει την τελευταια gtv. Θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι η καλυτερη διαδικασια για factory reset . Περιμενοντας την Miui 8 θελω να καθαρισω τελειως το κινητο απο
τα παντα. Παραλληλα δεν θα ηθελα με το που συνδεθω στο cloud να μου περασει τα παλια .Δεν θελω να χασω ομως το ξεκλειδωμα του bootloader. -
-
Είναι καλύτερα το factory reset να γίνει από το twrp; κι αν ναι τσεκάρω τα πάντα στο wipe;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Για Factory reset επιλέγεις μόνο αυτά που φαίνονται στην photo.Αν τα επιλέξεις όλα άστα να πάνε μετά.
-
-
Κατά τη διάρκεια της φόρτισης και μόλις φτάσει στο 100% (καμία φορά και στο 90%) το κινητό κλείνει. Είναι ενοχλητικό γιατί αν κοιμάμαι χάνω κλήσεις και όχι μόνο. Τι παίζει; Προχθές έβαλα 6.5.12 μήπως και αλλάξει κάτι αλλά τίποτα.
-
Ο/H lallasgr έγραψε:
Για Factory reset επιλέγεις μόνο αυτά που φαίνονται στην photo.Αν τα επιλέξεις όλα άστα να πάνε μετά.
-
-
επειδη μου ηρθε το sms απο την xiaomi για ξεκλειδωμα του bootloader θελω να περασω την ελληνικη ρομ.
Το θεμα ειναι οτι θα γινει σωστο backup? Δεν θελω να χασω τιποτα (ουτε sms-κλησεις-θεμα γραμματοσειρας-φοντο-apps). Exει δοκιμασει κανεις το back up που αναφερει το κινητο? Ειναι αξιοπιστο? Εφ οσον περασω την ελληνικη ρομ θα μπορω να τα επαναφερω ολα?
Ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις και για το χρονο σας! -
Αν χρησιμοποιήσεις το Mi account για backup, δεν θα χάσεις σχεδόν τίποτα, δεν είμαι σίγουρος για το φόντο και το θέμα γραμματοσειράς μιας και χρησιμοποιώ τα στάνταρ της ρομ.
Αν θες περίμενε να σου απαντήσει και κάποιος άλλος που χρησιμοποιεί τροποποιημένα fonts and screen
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0