Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
-
Ρε παιδια το κινητο γιατι αργει να ανοιξει. Σχετικα με αλλα κινητα το boot ειναι πολυ αργο
-
έχω το redmi note 2,και περιμένω το 3άρι , για τον αδερφό μου .
Είναι κλειδωμένο και χρειάζεται να το κάνω unlock ? ή είναι το ίδιο με το 2 και γίνεται η δουλειά μέσω Usb stick Οπως το κάνω πάντα για clean install ? -
Θα είναι κλειδωμένο σίγουρα. Κάνε αίτηση με κάποιον λογαριασμό για να έχει δυνατότητα να ξεκλειδώσει άμεσα με το που παραλάβεις!
-
εχω το redmi 3 pro και δε μπορώ ούτε να το ξεκλειδώσω.
φτάνει μέχρι το 50% kai μετα μου γράφει ΄΄cannot verify your device''! -
-
βασικά παράγγειλα το κιν απο geekbuying kai είχε πρρόβλημα με το google play store de μου αναγνώριζε το email......
to εδωσα σε εναν φίλο γνώστη και μου ειπε οτι θα χρειαστει να το ξεκλειδώσουμε για να προχωρήσουμε να κάνουμε το οτιδήποτε....
ρεσετ ;h allag;h ρομ . πήραμε την αδεια απο xiaomi kai τωρα δε μπορουμε να το ξεκλειδωσουμε -
Μάλλον δεν ήταν και πολύ γνώστης...
Λοιπόν πρέπει πρώτα να του περάσετε μια official developer rom (ναι μπορείτε και ας είναι κλειδωμένος ο bootloader) και μετά θα ξεκλειδώσει στο τσακ μπαμ!! Πήγαινε στην κατηγορία του κινητού και βρες στους οδηγούς τον οδηγό που μπορείς να περάσεις official rom με το MiFlash! -
Ο/H lallasgr έγραψε:
Θα είναι κλειδωμένο σίγουρα. Κάνε αίτηση με κάποιον λογαριασμό για να έχει δυνατότητα να ξεκλειδώσει άμεσα με το που παραλάβεις!
όταν λες κάνε αίτηση με κάποιον λογαριασμό τι εννοείς ακριβώς; -
-
παιδια μια ερωτηση εχω twrp 3.0.0.0 πως παω σε πιο καινουρια εκδοση??
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0