Λοιπον ειναι η MIUI 7 Stable 7.00.11.00
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
Εδώ φίλε @nikd:
Ο/H nikd έγραψε:
Λοιπον ειναι η MIUI 7 Stable 7.00.11.00
Ωραία ξεκίνα από τον bootloader να δεις εάν είναι κλειδωμένος ή όχι και μετά πες μας τι θες να κάνεις ;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
μπορω να βάλω και ελληνική; Τί με συμβουλευέις;
-
Ο/H nikd έγραψε:
μπορω να βάλω και ελληνική; Τί με συμβουλευέις;
Ναι τι έχεις redmi note 3 kenzo ; Είμαι από κινητό και δεν βλέπω την συσκευή σου
-
Εγω ας πούμε έχω την dev gtv_6.9.9
Και είμαι αρκετά ευχαριστημένος ανάλογα τι θες ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά το θέμα λύθηκε με factory reset δεν ξέρω γιατί δεν την πέρναγε πριν,το κινητό είναι το note 3 MTK πλέον πέρασα και την 8 άρα stable όλα φαίνονται κανονικά.
-
Ο/H giannis_rd1 έγραψε:
Παιδιά το θέμα λύθηκε με factory reset δεν ξέρω γιατί δεν την πέρναγε πριν,το κινητό είναι το note 3 MTK πλέον πέρασα και την 8 άρα stable όλα φαίνονται κανονικά.
OffTopicΜεταφέρθηκαν τα μηνύματα στην σωστή κατηγορία συσκευής.
Προσοχή που κάνετε ερωτήσεις, δεν έχουν όλες οι συσκευές τον ίδιο τρόπο επίλυσης προβλημάτων
-
Καλησπέρα. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά . Ήταν χρήσιμη τελικά τσεκαρα τον bootloader ( βέβαια τρόμαξα να ανοίξω το κινητό μετα το τσεκ δεν ξερω πως το καταφερα) και είναι κλειδωμένος. Διάβασα τις οδηγίες για το ξεκλείδωμα και αναφέρει ότι χάνονται τα δεδομένα. Αρα πρέπει να κάνω back-up ; Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις
-
Ο/H nikd έγραψε:
Διάβασα τις οδηγίες για το ξεκλείδωμα και αναφέρει ότι χάνονται τα δεδομένα. Αρα πρέπει να κάνω back-up ; Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0