Καλησπερα σας εχω εδω κ καποιος μηνες στη κατοχη μ ενα xiaomi redmi note 3 και εχω την σταθερη εκδοση στη ρομ μ κ θα ηθελα να με βοηθησει καποιος να βαλω την ελληνικη!!!...προσπαθησα να το κανω με της οδηγιες σας αλα δεν!!!..καταρχην δν μπορω να κανω αιτηση στη xiaomi...αν χρειαζετε ...einai sta kinezika k m zhtaei to ψευδωνυμο αν συνδεθω κ δν το δεχετε νομιζω...αν μπορει καποιος να βοηθησει...στην ουσια να εμ παρει απο το χερι να το κανω!!! ευχαριστω προκαταβολικα!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
Ο/H cotiric1981 έγραψε:
Καλησπερα σας εχω εδω κ καποιος μηνες στη κατοχη μ ενα xiaomi redmi note 3 και εχω την σταθερη εκδοση στη ρομ μ κ θα ηθελα να με βοηθησει καποιος να βαλω την ελληνικη!!!...προσπαθησα να το κανω με της οδηγιες σας αλα δεν!!!..καταρχην δν μπορω να κανω αιτηση στη xiaomi...αν χρειαζετε ...einai sta kinezika k m zhtaei to ψευδωνυμο αν συνδεθω κ δν το δεχετε νομιζω...αν μπορει καποιος να βοηθησει...στην ουσια να εμ παρει απο το χερι να το κανω!!! ευχαριστω προκαταβολικα!
Εκει στο ψευδώνυμο δοκιμασε μια λεξη το πρωτο κεφαλαιο και στο τελος νουμερο -
Επίσης δώσε μας ένα screenshot απο το about της συσκευής σου. Θα βοηθήσει αρκετά στα βήματα που θα σου προτείνουμε να κάνεις.
-
Αυτό θα ήταν καλύτερα να το ρωτούσες στο τόπικ της συγκεκριμένης Ρομ
-
οκ εκανα κ την αιτηση μολις!
-
λοιπον κατεβασα τα αρχεια miflashunlock και το miui_HMNote3ProGlobal_6.9.29_0e34eeaa3c_6.0 τα οποια ειναι σε zip μορφη...τα αδηνω σε μορφη zip κ τα βαζω στο κινητο μ?...κ αν ξεκλειδωσω τη συσκευη μ μετα τι πρεπει να κανω για να βαλω την ελληνικη ρομ?...θα δουλευει το τηλ μ κανονικα μεχρι αν βαλω την ελληνικη ρομ?...κ κατι αλλο αν δν βαλω την ελληνικη ρομ με το π ξεκλειδωσω θα κανει τις αναβαθμισεις αυτοματα?
-
ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν έχεις το Redmi Note 3 Pro(KENZO) αλλά το Redmi Note 3(HENNESSY) οπότε ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσοχή στο να κατεβάσεις τα σωστά αρχεία!
Σου μετέφερα και το θέμα σου, στο κατάλληλο μέρος για τη συσκευή σου.
Πήγαινε στο λινκ της υπογραφής μου(στους οδηγούς), και μετά πήγαινε στους οδηγούς για τη συσκευή σου (Redmi Note 3(HENNESSY)).
Πρέπει πρώτα να εκτελέσεις τον οδηγό αντικατάστασης unofficial σε official και μετά να ξεκλειδώσεις (με το miunlock).
Αφού τα κάνεις αυτά είσαι έτοιμος να εγκαταστήσεις και την ελληνική rom
Διάβασε μια τους οδηγούς και ότι απορία έχεις ρώτησε μας. -
οκ θα τους διαβασω...και τα ξαναλεμε ευχαριστω
-
Αν χρησιμοποιησω αυτο δν χρειαζετε να ξεκλειδωσω το τηλ μ?...
Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)
ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ Κ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Κ ΔΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ...ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ? ΤΟ ΤΗΛ Μ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ -
ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Π ΕΚΑΝΑ ΕΙΜΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΕΚΑΝΑ Κ UPDATE)...ΑΠΛΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΥΤΕ PLAY STORE Κ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ...ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?
-
Ο/H cotiric1981 έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Π ΕΚΑΝΑ ΕΙΜΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ (ΕΚΑΝΑ Κ UPDATE)...ΑΠΛΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΥΤΕ PLAY STORE Κ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ...ΤΙ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ?
Αν έχεις κάνει αίτηση για unlock bootloader, περιμένεις την έγκριση...αν δεν έχεις κάνει πρέπει να κάνεις Οδηγός Δημιουργίας Mi Account και αιτήματος ξεκλειδώματος Bootloader με χρήση μόνο Η/Υ -
εχω κανει αιτηση κ περιμενω την εγκριση...οταν παρω την εγκριση μπορω να βαλω την ελληνικη ρομ? αλλα πεςπςι ποερωτα να ξεκλειδωχω το bootloader SVSTA?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0