Σήμερα το απόγευμα ή αύριο μέχρι το απόγευμα θα σου έρθει το sms. Οπότε όταν σου έρθει θα είσαι έτοιμος να συνεχίσεις.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
διαβασα μεσα στον οδηγο κ σε καποιο σημειο λεει To τηλέφωνο μετά από λίγο θα κάνει επανεκκίνηση στο TWRP Recovery και τώρα μπορείτε να κάνετε την εγκατάσταση της Ελληνικής ROM.
ερωτηση1 θα κανεο απο μονο τ την εγκατασταση της ρομ? η πρεπει να κανω κατι εγω
ερωτηση 2 μεχρι ποτε πρεπει να εχω συνδεδεμενο το κινητο στο pc? (ρωτω γτ χτες αφου εβαλα την oficial develpper dn m anoige to kinto env to eixa syndedemeno sto usb k anoije molis to ebgala) -
-
se pio shmeio mesa sto kinhto?> kai ti einai to wipe???
-
-
Ο/H cotiric1981 έγραψε:
se pio shmeio mesa sto kinhto?> kai ti einai to wipe???
Χύμα βάλε την στη συσκευή
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
το εχω διαβασει 10 φορες οκ θα το παω κατα βημα...αλλα στο τελος τι πρεπει να κανω δεν καταλαβα!!!.. αφου ακνει επανακινηση στο TWRP Recovery μετα αν χρειαζετε να κανω κατι εγω δν λεει!!! μαλλον λεει ν κανω εγκατασταση της ρομ...πως γινετε αυτο?
-
-
χα χα χα χα χα @geoanto555, "καθάρισες"!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Τι να κάνω...;;; Θα τα ξεχάσει μέχρι αύριο..
Ασε το παλικάρι να τον βοηθήσει ο @demakhs αύριο ρεπάρει
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
απλα παιδια δν το κατεχω το αθλημα με αυτο δν ασχοληθηκα ποτε μ αν κ χτες ευκολο ηταν αυτο π εκανα απο unoficial σε official αν κ το εκανα πρωτη φορα...παω στα τυφλα δωστε μ τα φωτα σας!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0