To επικίνδυνο πέρασε..... Μην κολλάς..Ο/H cotiric1981 έγραψε:
αν κ χτες ευκολο ηταν αυτο π εκανα απο unoficial σε official
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
καλημερα παιδια!!! οκ πηραμε την εγκριση της χιαομι κ προσωραω στο ξεκλειδωμα του bootloader (βασικα το μεσημερι θα το κανω)....σχτικα μ αυτο πρεπει αν κανω την διαδικασια ολη οπως λεει η επειδη εκανα αυτο...Ελληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK) δν χρειαζετε κ απλα θα συνδεσω το κινητο κ θα το ξεκλειδωσω? επειδη εχω βαλει ηδη της κινας (δηλαδη πρεπει αν ακτεβασω την developer της κινας να την βαλω μεσα κ τα λοιπα η το εκανα με τοΕλληνικός οδηγός αλλαγής/Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi Note 3 (MTK)?)
-
Αν έχεις official china δοκίμασε να ξεκλειδώσεις.
Με την stable εχεις λιγότερες πιθανότητες να πετύχει, κανονικά θέλει την developer.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
ναι εκανα την anoficial official με το παραπανω οδηγο αρα το ξεκλειδωδνω κατευθειανα...ευχαριστω θα το δοκιμασω
σε fastmode πρεπει να εχω το τηλ μ οταν το συνδεσω? -
-
Ναι σε fastboot. Κάνεις login στο πρόγραμμα(MiUnlock) και τότε συνδέεις το κινητό και πατάς το κουμπί "unlock" και τέλος..
-
okξεκλειδωθηκε εκανα reboot κ το αποσυνδεσα
παμε παρακατω -
μ εβγαλε device unauthorized sto cmd
-
Ο/H cotiric1981 έγραψε:
μ εβγαλε device unauthorized sto cmd
Κάτι πρέπει να έχεις κάνει λάθος ,για κάνε τον κόπο να προσπαθήσεις ξανά
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
γραφει please chek the confirmation dialog on your device.... το τηλ το συνδεσα ανοιχτο κανονικα
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0