Παιδια σορυ αλλα ειναι απιστευτο να κανω ολα αυτα , μπορει για σας ειναι ευκολα αλλα εμενα μου φενοντια κινεζικα , δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος πιο απλως να διορθωσο το προβλημα μου ? Εστω και αγγλικα να ειναι το τηλ μου δεν με πειραζει δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσω ολα αυτα
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Όλα αυτά χονδρικά...αν γίνουν βήμα-βήμα όπως λένε οι οδηγοί...είναι 3 ώρες υπόθεση

Ξεκίνα με την αίτηση για unlock, μόλις πάρεις έγκριση συνεχίζεις στα υπόλοιπα
-
@kiki.thessaloniki μέχρι να σου έρθει η έγκριση μπορείς να ετοιμάσεις και τον υπολογιστή σου. Να βλέπει κανονικά το RMN3 σε όλα τα mode λειτουργίας ..
-
παιδια ναι εχετε δικαιο αλλα εμενα μου φαινονται λιγο κινεζικα ολα αυτα προσπαθησα για το unlock δεν εβγαλα ακρη ουτε εκει , για να μην σας ζαλησω και εσας , υπαρχει περιπτωση (επειδη βλεπω πολλοί
ειστε απο ευοσμο οπως και εγω , υπαρχει περιπτωση να το δωσο σε καποιον να μου το κανει ?? (επι πληρωμη εννοειτε) η αλλιως πειτε μου καποια αλλη ληση μονη μου (ρωτησα επισης και το ξα μου δυσκολα λεει και αυτος ) αρα το πηγενω σε τεχνικο εξω , θα πρωτημουσα καποιον απο εσας ομως που πραγματικα βλεπω κανετε τεραστια δουλεια αλλα δυστιχως εγω δεν μπορω να ακολουθησω στα βηματα (επειδη δεν ασχολουμε με τετοια ) ευχαριστω σε ολους -
@kiki.thessaloniki θέλεις να βάλεις teamviewer στον υπολογιστή σου? Να μπορούμε να βοηθήσουμε απο μακριά?
-
Δεν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι. Οπωσδήποτε υπάρχουν κίνδυνοι(όπως και σε οτιδήποτε σκαλίζεις) αλλά γενικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Διάβασε κάθε οδηγό 2-3 φορές και μετά ξεκίνατο. Αν βρεις τα σκο'υρα εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε(δωρεάν εννοείται).Ο/H kiki.thessaloniki έγραψε:
Παιδια σορυ αλλα ειναι απιστευτο να κανω ολα αυτα , μπορει για σας ειναι ευκολα αλλα εμενα μου φενοντια κινεζικα , δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος πιο απλως να διορθωσο το προβλημα μου ? Εστω και αγγλικα να ειναι το τηλ μου δεν με πειραζει δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσω ολα αυτα

-
μου μυριζεται teamviewer-άσμα πάραυτα!!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Είσαι έτοιμος?Ο/H demakhs έγραψε:
μου μυριζεται teamviewer-άσμα πάραυτα!!!!
Έτοιμος είναι στο λέω εγώ !!!
το έχει !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
βλεπω ( μάλλον ακούω για να ακριβολογούμε) jurassic park......αδυνατω σήμερις.....αύριο πάλι.
Έκανα ένα σήμερα...πρέπει να το πάμε με το μαλακό εεεεεεεε??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
βλεπω ( μάλλον ακούω για να ακριβολογούμε) jurassic park......αδυνατω σήμερις.....αύριο πάλι.
Έκανα ένα σήμερα...πρέπει να το πάμε με το μαλακό εεεεεεεε??
Ναι μην μας πάθεις κανένα teamviewerμάτιασμα !!
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Kαλησπερα σε ολους !! Θα ηθελα αμεσα μια βοηθεια. Εχει ο αδερφος μου το redmi note 3 το πρωτο (hennessy) ΜΤ6795 του ειχε βαλει ενας φιλος του την gtv 6.9.29 και μολις τωρα κατεβαζω την 6.10.27 ειναι καλη αυτη?? Μπορω να την περασω απο πανω χωρις wipe data μεσο twrp ?? Η Ποιο καλη dev γιαυτο το μοντελο ποια ειναι?? θα παρει android 6.0 η λογο του επεξεργαστη οχι ?? Ευχαριστω.Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pro
s21u Γιώργος

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0