Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
περιμενω μπας και βγει. Εχει βγαλει κάποια προβληματα απο κολληματα μεχρι στο messenger καμερα εχει σκοτεινιασει
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δεν νομίζω να βγει...
=============== Φεβ 21st 2017, 2:38pm ===============
Πιθανότατα η επομενη έκδοση android να ονομαστει oreo και εμεις ακομα με lollipop. Κινεζικη εταιρεία και οσοι περνουν mediatek τον πουλο κλασσικά -
Ο/H anestisleon έγραψε:
και οσοι περνουν mediatek τον πουλο κλασσικά
Εντάξει το hennessy πάλιωσε πλέον και δύσκολα να πάρει...
Το 4άρη όμως πήρε.... -
δεν συμφωνω για την παλαιοτητα ενος κινητου που βγηκε τον νοεμβριο του 15 και δεν συμφωνω με τον τροπο που αντιμετωπιζει το κομματι τον αναβαθμησεων η xiaomi. Μην ξεχναμε οτι ο helio x10 υποστηριζει το nougat και δεν μπορω να ακουω δεν δινει τα kernel η mediatek, βγαζεις ενα κινητο και δεν τον υποστηριζεις τουλαχιστον με μια αναβαθμιση android μεγαλο λαθος και για εμας τους αγοραστες αλλα και για αυτους αλλα βλεπεις την πατας μια φορα οπως εγω γιατι ειπα να δοκιμασω mediatek.
-
Αυτό λέγεται marketing φίλε μου. Κοίτα και στις άλλες μάρκες πλην Google τι γίνεται με παλιότερα μοντέλα!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Φιλε το μάρκετινγκ μας εφαγε για αυτο πηγα στην xiaomi αλλα μαλλον περνει λαθος παραδείγματα και δεν μου φαίνεται καλο
-
Κάπως πρέπει να βγάλει κέρδος και αυτή η εταιρεία. Αν μέναμε όλοι με τα παλιά μοντέλα δεν θα πούλαγαν τα καινούργια. Αλλά αυτή η συζήτηση είναι πολύ μεγάλη φίλε μου. Έχουμε και οι δύο δίκιο!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν και θα βγουμε εκτός θέματος θα σε ρωτήσω..
Τι σημαίνει αναβάθμιση για σένα?
Γιατί θέλεις να πας σε marshmallow?
Ποιος ο λόγος που θέλεις να βγει τόσο η global rom από την στγμή που το κινητό υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα?
Μήπως όλα αυτά είναι στο μυαλό μας?
Έχεις κάποιο πρόβλημα με το κινητό επειδή είναι σε lollipop? -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν και θα βγουμε εκτός θέματος θα σε ρωτήσω..
Τι σημαίνει αναβάθμιση για σένα?
Γιατί θέλεις να πας σε marshmallow?
Ποιος ο λόγος που θέλεις να βγει τόσο η global rom από την στγμή που το κινητό υποστηρίζει την Ελληνική γλώσσα?
Μήπως όλα αυτά είναι στο μυαλό μας?
Έχεις κάποιο πρόβλημα με το κινητό επειδή είναι σε lollipop?
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0