Φίλε @cotiric1981 και εγώ δύο έχω. Σίγουρα καταναλώνουμε πιο πολύ από κάποιον που έχει μία και μάλιστα σε περιοχές που δεν έχουμε καλό σήμα.
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
εχω θεμα με την μπαταρια σιγουρα...ειδικα με το wi fi το αφηνω το βραδυ κ το πρωι απο 100 το βρισκω 85 αν κ εχω περιοχρισει τις εφραμογες να κλεινουν οταν ειναι σε υπνο το τηλ παλι τα ιδια κ δν ξερω τι φταει!
-
ρε παιδια στο note 3 ειχα πανω ευρωπαικη miui 7.Ξαφνικα οπως ειναι συνδεμενο στο wifi μου γραφει οτι δεν υπαρχει συνδεση στο Internet....αυτο ηταν...τελος.....απο εκει και περα εκανα factory reset και περασα μια του @gkalen .Τα ιδια ...συν οτι δεν ανοιγει το Playstore.....τα data λειτουργουν κανονικα....any help.....;
-
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
ρε παιδια στο note 3 ειχα πανω ευρωπαικη miui 7.Ξαφνικα οπως ειναι συνδεμενο στο wifi μου γραφει οτι δεν υπαρχει συνδεση στο Internet....αυτο ηταν...τελος.....απο εκει και περα εκανα factory reset και περασα μια του @gkalen .Τα ιδια ...συν οτι δεν ανοιγει το Playstore.....τα data λειτουργουν κανονικα....any help.....;
-
-
-
-
-
-
Καλησπέρα παιδιά...Θα χρειαστώ τα πολύτιμα φώτα σας και την βοήθεια σας.. από το τότε που βγήκε το pokemon go παίζω σχεδόν σε καθημερινή βάση καθώς είμαι μεγάλος λάτρεις των pokemon απο τα παιδικά μου χρονια..
Το πρόβλημα μου είναι το εξής.. κάθε φορά που μπαινω μέσα στα μενού με το pokedex, τα items ή τα poķemon μου(αυτοί που το έχουν παίξει έστω και μία φορά ξέρουν), το κινητό ρίχνει απότομα τα fps και δεν είναι smooth. Θέλω αν ξέρει κάποιος να μου πει γιατί γίνεται αυτό ενώ σε όλα τα άλλα του παιχνιδιού το κινητό δουλεύει ρολόι. Μόνο στα μενού το κάνει αυτό..
Είναι θέμα επεξεργαστή, τον ή κάτι άλλο? Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια λύση ώστε να αυξήσω τα fps αλλά τουλάχιστον να ξέρω στο επόμενο κινητό που θα πάρω το να προσέξω για να γλυτώσω αυτό. -
@derveni ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση αλλα μαλλον δεν εγινα κατανοητος. μου στελνουν μηνυμα και το λαμβανω διπλο. δηλαδη και στην vodafone να στειλω για το υπολοιπο του χρονου ομιλιας η απαντηση ερχεται διπλη. Οπως επισης και ολες οι απαντησεις που δεχομαι ειναι παντα διπλες (η ιδια απαντηση δυο φορες)
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0