Καλησπέρα.. Έχω μια ερώτηση... Έχω στο κινητό την XTRV-8.1.11 Τι πρέπει να κάνω για να περάσω την καινούργια XTRV-8.2.1? Αναφέρει στην ανακοίνωση κάτι για factory reset... Οδηγίες έχουμε? Δεν το βρίσκω πουθενά στους οδηγούς! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
Δεν χρειάζεται να κάνεις factory reset. Μπες στο twrp, κάνε wipe dalvik cache και cache και μετά πέρασε τη ROM. Δεν χάνεις τίποτα. Βέβαια καλό θα ήταν, για καλό και για κακό να πάρεις ένα backup από το twrp.
-
Όπως ακριβώς δηλαδή πέρασα και την προηγούμενη έκδοση! Ευχαριστώ mod! Είχα μια επιφύλλαξη.. Κρίμα τώρα στα πίσω πίσω να το μπρικάρω το καημένο! Του έσπασα που του έσπασα την οθόνη ας αντέξει μέχρι να έρθει το επόμενο από Κίνα (redmi 5 plus)
-
@vantok87 Μόνο γι αυτή τη φορά θα χρειαστεί factory reset. Θα βρεις το λόγο εδώ [XTRV-8.2.1] Έγινε η διανομή της νέας XTRV-8.2.1 & ARΩMA ROM για τo RedMi Note 3 (Hennessy)
-
Αυτό το διάβασα.. Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν ξέρω πώς να κάνω το factory reset! Απλά επιλέγω και το data στα κουτάκια στο TWRP?
-
Ναι ακριβώς.
Μην λαμβάνεις υπόψιν την προηγούμενη απάντησή μου, είχα ξεχάσει ότι Η ROM για το Hennessy άλλαξε source και ως εκ τούτου χρειάζεται factory reset η μετάβαση στην 8.2.1. -
-
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας!
Παιδιά έχω ένα μικρό προβληματάκι! πέρασα την 8.2.1 και από τότε σταμάτησε να ανταποκρίνεται το δακτυλικό αποτύπωμα... Είναι κάποιο bug? έχει αναφέρει κανείς άλλος κάτι παρόμοιο? -
-
Βρε την έκδοση μια χαρά 8.2.1 την εμφανίζει! Το αποτύπωμα όμως είναι θέμα!
-
-
XTRV-8.2.1/8 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 05/02/18 00:22)
Συγκεκριμένα
Το xiaomi.eu που είχαμε ως Source σταμάτησε την υποστήριξη της συσκευής με ROM.
Έτσι η ROM για το RedMi Note 3 γύρισε σε Source από China ROM.
Είναι η πρώτη ROM που βγάζουμε με νέο Source.
Και έτσι θα συνεχίσει φαντάζομαι.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0