Σύμφωνα με τα λίγα που ξέρω δεν θα πάρει....
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
-
Καλησπερα έχει μερικες μέρες που το κινητό μου xiaomi redmi note 3 hennesy mtk δεν ανάβει το φλας στις φωτογραφ΄θες ούτε ο φακός ανάβει. Αν το κάνω επανεκίνηση ανάβει στην πρωτη φωτογραφια και μετά πάλι δεν ανάβει καθόλου. το ιδιο γινεται και στον φακο μετά την επανεκινηση ανάβει στιγμιαια και μετα σβήνει και δεν ξανααναβει. έχει κανενας να μου πει τίποτα για αυτο?
-
-
μπηκα αλλα να πω δεν καταλαβα και τι να κανω στο light sensor λεει fail. απο εκει και περαδεν ...
-
Οποιοδήποτε fail εδώ σημαίνει hardware πρόβλημα. Επιστροφή στο καταστημα, αν δεν ξέρεις να συνεχίσεις.
-
Σε henessy 3/32 από stable xtrv 8.1.2 σε 9.5.4 θέλει αλλαγή το twrp 3.0.0 που έχει και format data η μόνο factory reset.........εννοείται έχει γίνει backoupΗλίας
-
Σε Hennessy μια που πάντα οι rom ήταν και είναι China source και δεύτερον ήταν και είναι lollipop.
Εγώ θα άλλαζα στο τελευταίο twrp του Γιώργου για την συσκευή και θα κρατούσα nandroid Backup με το τελευταίο twrp.
Θα κρατούσα τοπικό αντίγραφο στον υπολογιστή μια που δεν παίρνει εξωτερική SD.
Τέλος θα του περνούσα με wipe cache και dalvik, την τελευταία stable.
Εάν κάτι δε πάει καλά , factory reset κάνεις και μετά. -
@makis1024 σε περίπτωση που χρειαστεί φακτορυ ρισετ θα διαγραφεί και το αρχείο της ρομ;
μιλαμε για stable πάντα!!!
Ηλίας -
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0