Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 MTK - Hennessy
- RedMi Note 3
-
-
Το 3000 από όσο είδα σε κάποιο μήνυμα είναι λίγο του ότι η sorce τις τον είναι από άλλη συσκευή που φοράει τέτοια μπαταρία (αν κάνω λάθος διορθώστε με) τώρα όσο αφορά το drain τις μπαταρίας δοκίμασε μια ποιο παλιά έκδοση η μπορείς να δεις και σε official stable εγώ την έχω στην συσκευή μου και δεν έχει κάποιο θεμα
-
Η μπαταρια αλλαχθηκε με μια nohon (που σε αλλο xiaomi τα παει καλα εδω και 1,5 χρονο), αλλα παλι δεν ειμαι ικανοποιημενος απ την αποδοση της μπαταριας.Αν εχει αλλος χρηστης καποια ρομ που να τον ικανοποιει θα του ημουν υποχρεος!Επισης παρ οτι η nohon ειναι 4000 mah το κινητο τη βλεπει σαν 3000 mah.
-
Καλημέρα, έχω την 8.4.19 Developer και τις τελευταίες 3 εβδομάδες δεν μπορώ να κάνω update μέσα από το PLay Store σχεδόν όλα τα app που αφορούν Google(Google Drive,Gmail,Google,Youtube). Τα κατεβάζει, ξεκινάει το installing, προσπαθεί κανά μισάωρο και μετά βγάζει 504 error. Έχει τύχει και σε ένα φίλο (με άλλη ROM). Είναι γενικό το πρόβλημα, να πάρω απόφαση ότι πλέον τελείωσε το κινητό; Φοβάμαι να κάνω και FC γιατί λέω μετά ότι δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα install σε ότι αφορά Google.
-
-
Σε redmi note 3 henessey εχω αυτο το προβλημα. Δεν ειναι ομως μονο τα apo της google. Ειναι και αλλα οπως Opapp ή Pockee. Προσπαθω να βρω πως σχετιζονται αυτα αλλα δεν. Εφτασα σε σημειο να κανω update σε Αroma 8.4.19 (ημουν σε 7) μπας κ εφταιγε αυτο αλλα τιποτα. Στο ιντερνετ παντως δεν βρισκω παρομοια προβληματα να τα εχουν αλλοι..
-
Και μιας και το ειδα μολις. Εκανα update απο Aroma miui9 7.11.23 σε 8.4.19 και παρατηρησα οτι εχουν χαθει οι su εφαρμογες οπως κ το root. Διαβασα καπου οτι σε updates πρεπει να ξανακανεις το root, αλλα καπου πηρε το ματι μου οτι οι aroma ειναι rooted απο μονες τους. Τι ισχυει? Πρεπει ν ξαβακανω καποια διαδικασια για να το ξαναρουταρω??
-
Πρέπει να ξανακάνεις μέσω του twrp. Αν είσαι σε >android7 θέλει με magisk.
-
-
ναι ειμαι με 5.0.2 κι εκει θα μεινω. Το θεμα ειναι οτι μετα την αναβαθμιση που εκανα παρατηρησα πολλα περιεργα.
πχ.
-μου κρασαρει η εφαρμογη Cleaner ακομα και αν δεν την εχω πατησει να τρεξει. Μου εμφανιζει για κλασματα το μηνυμα στο κατω μερος κ εξαφανιζεται μονο του. Και οταν την τρεχω την ωρα που μου κανει analyze κρασαρει.
-την μπαταρια μου την δειχνει πλεον 3060mah
-Η μπαταρια δεν φορτιζει πανω απο το 43%
-εξακολουθουν να μην κανουν update τα apps της google με error 504. και δοκιμασα να κανω οτι λενε στα φορουμς.
Επισης επειδη εχω χαθει στο ψαξιμο, υπαρχει καποιος οδηγος για το su που να ειναι μετα απο update??[label][/label] -
Περνάς China official μέσω mi flash η sp flashing tools , ξεκλείδωμα εάν κλείδωσε, TWRP και xtrv στην συνέχεια , είναι πολλά τα προβλήματα που έχεις.
Ξεκινάς βέβαια με factory reset , να δεις εάν φτιάξει και προχωράς σε πιο δραστικά μέτρα... -
Ωπαααα κατσε τωρα γιατι αυτο δεν ειναι καλο. Γιατι να ξαναφλασαρω το κινητο απο την αρχη? Το αν εινα κλειδωμενος ή οχι ο bootloader μπορω να το δω. Αλλα ποια απο τα προβληματα που εχω θα διορθωσει το φλασαρισμα?
Καταλαβαινεις οτι αν γινει κατι τετοιο, ειναι κορωνα-γραμματα. Ειπαμε θελω καινουριο κινητο, αλλα ν παρουμε κανενα φραγκο πρωτα εΑν του κανω τετοια διαδικασια ειναι δυσκολα τα πραγματα. Σαν να πας να κανεις σε 90χρονο επεμβαση ανοιχτης καρδιας..
Ασε που το πιο βασικο. Αν η μπαταρια δεν παει πανω απο 43%, δεν υπαρχει περιπτωση να κανω διαδικασια αλλαγης ρομ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0