Λοιπον μπορει καποιος να μου πει ποιες απο τις τρεις stable miui7 δεν εχει καθολου bugs.....εαν εχουν ολες θελω να μου προτεινεται μια πιο παλια δεν εχω θεμα...που να ειναι αψογη σε ολα!(παρακαλω δωστε link.....θα προτημουσα να περιεχει και το app για remote control)
Xiaomi Redmi Note 2
-
-
Δεν ξέρω για τις stable να σου πω προσωπικά, αλλά για την Greek Developer 5.12.31 που πέρασα σε 2 συσκευές Redmi Note 2 Prime όλα λειτουργούν άψογα. Τουλάχιστον εγώ δε βρήκα κάποιο bug σοβαρό, και ούτε οι χρήστες τους μου έχουν αναφέρει κάτι.
Τώρα για stable περίμενε να σου απαντήσει κάποιος που έχει δοκιμάσει!! -
Ευχαριστω φιλε μου...θα το εχω στα υποψιν μου! Στην 5.12.31 υπαρχει το app για remote control?
-
Ο/H Giannis RAPTIS έγραψε:
Ευχαριστω φιλε μου...θα το εχω στα υποψιν μου! Στην 5.12.31 υπαρχει το app για remote control?
-
Εγώ στο δικό μου Redmi Note 2 έβαλα την 7.2.1 stable. Το τηλεκοντρόλ που θέλεις το έχει και δουλεύει κανονικά. Δοκιμασμένο σε 2 τηλεοράσεις Sony & Samsung. Τώρα όσον αφορά bugs μόνο ένα μπορώ να βρω ότι δεν μπορείς να αλλάξεις όνομα και password στο hotspot σου. Δουλεύει μεν κανονικά, συνδέονται όλες οι συσκευές αλλά με τον εργοστασιακό κωδικό (ένα μακρινάρι με 12 χαρακτήρες) και Κινέζικο όνομα SSID.ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
Now....... Redmi Note 11 Pro 5G! -
-
Ο/H Greektrooper έγραψε:
Τώρα όσον αφορά bugs μόνο ένα μπορώ να βρω ότι δεν μπορείς να αλλάξεις όνομα και password στο hotspot σου. Δουλεύει μεν κανονικά, συνδέονται όλες οι συσκευές αλλά με τον εργοστασιακό κωδικό (ένα μακρινάρι με 12 χαρακτήρες) και Κινέζικο όνομα SSID
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H Greektrooper έγραψε:
Τώρα όσον αφορά bugs μόνο ένα μπορώ να βρω ότι δεν μπορείς να αλλάξεις όνομα και password στο hotspot σου. Δουλεύει μεν κανονικά, συνδέονται όλες οι συσκευές αλλά με τον εργοστασιακό κωδικό (ένα μακρινάρι με 12 χαρακτήρες) και Κινέζικο όνομα SSID
ex Redmi Note 2 Hermes with XTRV stable
ex Redmi Note 6 Pro with XTRV Stable
Now....... Redmi Note 11 Pro 5G! -
Ο/H Giannis RAPTIS έγραψε:
Λοιπον μπορει καποιος να μου πει ποιες απο τις τρεις stable miui7 δεν εχει καθολου bugs.....εαν εχουν ολες θελω να μου προτεινεται μια πιο παλια δεν εχω θεμα...που να ειναι αψογη σε ολα!(παρακαλω δωστε link.....θα προτημουσα να περιεχει και το app για remote control)
Μήπως ζητάς πολλά; Ποια εφαρμογή σε όλη την υφήλιο δεν έχει καθόλου bugs. Μάλλον αθέλητη υπερβολή. Η 7.2.3 δουλεύει μια χαρά αλλά χωρίς εγγύηση ότι δεν θα βρεις κάποιο bug. -
και εγω με την 7.2.3.0 μια χαρα
σαν bug το οτι καθε τοσο θελει τους κωδικους παλι
Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται, ο βλάκας επιμένει!
Οι σοφοί δεν γνωρίζουν τίποτα, οι έξυπνοι αναρωτιούνται για όλα, οι ηλίθιοι ξέρουν τα πάντα!
Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν φαινόμενα γύρω τους και αναρωτιούνται, γιατί; Κάποιοι άλλοι φαντάζονται ανύπαρκτα πράγματα και αναρωτιούνται, γιατί όχι;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες