Ποια rom??Ο/H d.mellios έγραψε:
Αρχικα να ευχαριστησω κι απο εδω πολυ γτ μαζι βαλαμε ρομ πριν 2 μερες !
redmi note 2 verification πατάτα
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H d.mellios έγραψε:
Αρχικα να ευχαριστησω κι απο εδω πολυ γτ μαζι βαλαμε ρομ πριν 2 μερες !
-
Εχεις ελληνική rom επάνω και το συζητάμε ακόμα το θεμα ??? Βέβαια είναι περίεργο αυτό με το verify ... αλλα τι να πει κανεις!!
-
Ο/H d.mellios έγραψε:
Αρχικα να ευχαριστησω κι απο εδω πολυ γτ μαζι βαλαμε ρομ πριν 2 μερες !! Ευχαριστω dnomikos
Ε τότε είσαι OK !!!
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Εχεις ελληνική rom επάνω και το συζητάμε ακόμα το θεμα ??? Βέβαια είναι περίεργο αυτό με το verify ... αλλα τι να πει κανεις!!
-
To προβλημα ξεκινάει από το γεγονός πως πολλά μαγαζιά ψωνίζουν από ανεπίσημες διανομές που είναι συσκευές αποκλειστικά για κινέζικους παρόχους κινητής τηλεφωνίας.
Οι συσκευές σε αυτές τις περιπτώσεις δεν ακολουθούν την σωστή καταγραφή της Xiaomi, και τις περισσότερες φορές δεν έχουν καν αυτό το ξυστό ταμπελάκι.
Οπότε το μόνο που μπορώ να πω είναι μεριές. -
-
Ο/H d.mellios έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, παρήγγειλα πριν περίπου ενα μήνα και κάτι το redmi note 2 . Το παρέλαβα μέσα στις γιορτές . Λοιπόν να μην τα πολυλογώ κατά τύχη μπήκα στο mi.com/verify (προχτές) και αφού έξυσα το ξυστό που κρύβει τον κωδικό της συσκευής , περιμένοντας να δω το πολυπόθητο 1 στον έλεγχο είδα το φοβερό 470 κάτι ! Η ιστοσελίδα ισχύει κανονικά ? Εχει τύχει και σε κάποιον αλλο ? Η είμαι ο μόνος τυχεράκιας ??
Το λέω γιατί υποτίθεται πως το αγόρασα και από σοβαρό κινεζομαγαζο !!
Αναλογη εμπειρια ειχα και εγω με ενα mi4 απο alliexpres. Το τηλ γνησιο αλλα στον ελεγχο ειχε τσεκαριστει 1200 φορες περιπου. Εκανα και το δευτερο τσεκαρισμα απο την εφαρμογη του τηλ που σκαναρεις ενα QR κωδικο και μου εβγαλε παλι οτι ειναι γνησιο ΑΛΛΑ μεταχειρισμενο γιατι εγραφε ημερομηνια αγορας online ενα χρονο περιπου πριν το αγορασω. Δηλαδη την ημερα που σκαναρα τον κωδικο εληγε και η εγγυηση του τηλ. Εχεις κανει και το δευτερο τεστ γνησιοτητας; Μηπως ειναι μεταχειρο;
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H longus έγραψε:
Το τηλ γνησιο αλλα στον ελεγχο ειχε τσεκαριστει 1200 φορες περιπου
Παιδιά τα νούμερα είναι όντως μεγάλα. Τώρα ποια ακριβώς είναι η αλήθεια... δεν ξέρω.
Αλλά σκεφτείται λογικά, εσείς αν το πουλήσετε κάποιου σε ένα χρόνο, υπάρχει περίπτωση να γράφει 2400? Δηλαδή να το ελέγχεις για ένα χρόνο 3 φορές και κάτι την ημέρα? !!! ?? -
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Ο/H longus έγραψε:
Το τηλ γνησιο αλλα στον ελεγχο ειχε τσεκαριστει 1200 φορες περιπου
Παιδιά τα νούμερα είναι όντως μεγάλα. Τώρα ποια ακριβώς είναι η αλήθεια... δεν ξέρω.
Αλλά σκεφτείται λογικά, εσείς αν το πουλήσετε κάποιου σε ένα χρόνο, υπάρχει περίπτωση να γράφει 2400? Δηλαδή να το ελέγχεις για ένα χρόνο 3 φορές και κάτι την ημέρα? !!! ??
Απλα νομιζω οτι βρισκουν εναν κωδικο απο γνησιο τηλ και τον αντιγραφουν. Επειτα τον βαζουν σε κουτια μεταχειρισμενων και τα πουλανε για καινουργια. Το δικο μου τηλ ηταν γνησιο αλλα μεταχειρισμενο. Γιαυτο ο κωδικος πρεπει να δειχνει verify μια φορα.
Στάλθηκε από το PIXELS DG350 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H longus έγραψε:
Απλα νομιζω οτι βρισκουν εναν κωδικο απο γνησιο τηλ και τον αντιγραφουν. Επειτα τον βαζουν σε κουτια μεταχειρισμενων και τα πουλανε για καινουργια.
Να υπάρχει 1200 φορές? Τους συμφέρει κάτι αυτό?
Ας βάζανε ένα ψεύτικο που θα σου βγαζε απλά error
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0