καλησπέρα παιδιά!! παρέλαβα κι εγώ χθες αλλά μου χει βγει η πίστη για να το σεταρω και κάποια προβλήματα παραμένουν!! για το YouTube διάβασα ότι θα διορθωθεί με update και το παραβλεπω προς το παρόν. έχω όμως θέμα και με το WiFi. στα καλά καθούμενα είτε είναι κλειστή είτε ανοιχτή η οθόνη χάνονται η ip ρυθμίσεις και συμβαίνει μόνο σε αυτή την συσκευή. δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο και απλά αν μπεις στις ρυθμίσεις, δείχνει μηδενικά στις αντίστοιχες γραμμές με ip, μάσκα subnet και πύλη. δεν έτυχε όμως να δω αν το κάνει μόνο σε αυτό το ρουτερ ή γενικά. έχει αναφερθεί πουθενά λύση γι αυτό το πρόβλημα? φοράω την τελευταία ελληνική stable 7.1.0.0
Wifi connection problem-Redmi Note 2
-
-
Ξεκίνα αλλάζοντας κανάλι στο router. Για να έχεις τόσες αποσυνδέσεις μάλλον έχεις πολλές παρεμβολές..
-
δεν φαίνεται να διορθώθηκε το πρόβλημα. αν είχα παρεμβολες, δεν θα είχαν θέμα όλες οι συσκευές?
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν έχουν όλες οι συσκευές το ίδιο wifi chip, Οπότε κάποιες είναι πιο ευαίσθητες απο άλλες
-
υπάρχει κάποιος τρόπος να βρω ποιο είναι το "καλυτερο" κανάλι με τις λιγότερες παρεμβολες?
-
wifi analyzer από το Google play
-
-
Wifi Analyzer = THE TOOL!!
-
-
εγώ ρε παίδες έχω ένα πολύ παρόμοιο πρόβλημα με το wifi...καταρχάς παρέλαβα το κινητό πριν απο 2 μέρες και φοράει την έκδοση MIUI 7.00.66.00 Stable.. σήμερα το πρωί προσπάθησα να συνδεθώ στο ίντερνετ μέσω wifi και ενώ στην αρχή συνδέθηκε και όλα καλά μετά απο 2 δευτερόλεπτα χάνεται εντελώς το σήμα σαν να είμαι 10 χιλιόμετρα μακρυά και δεν έχω την δυνατότητα να φορτώσω τίποτα..προσπάθησα reboot κτλ κτλ αλλά τίποτα..είναι το ίδιο πρόβλημα με αυτό που αναφέρατε?
-
Ο/H ComNick έγραψε:
εγώ ρε παίδες έχω ένα πολύ παρόμοιο πρόβλημα με το wifi...καταρχάς παρέλαβα το κινητό πριν απο 2 μέρες και φοράει την έκδοση MIUI 7.00.66.00 Stable.. σήμερα το πρωί προσπάθησα να συνδεθώ στο ίντερνετ μέσω wifi και ενώ στην αρχή συνδέθηκε και όλα καλά μετά απο 2 δευτερόλεπτα χάνεται εντελώς το σήμα σαν να είμαι 10 χιλιόμετρα μακρυά και δεν έχω την δυνατότητα να φορτώσω τίποτα..προσπάθησα reboot κτλ κτλ αλλά τίποτα..είναι το ίδιο πρόβλημα με αυτό που αναφέρατε?
-
συνιστάς δηλαδή flashaρισμα της ελληνικής?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0