Ναι, το συνιστώ, θα δεις μεγάλες διαφορές. Εκτός αυτού είναι και ποιο εύκολο να βρεις υποστήριξη γιατί θα μιλάμε επί ιδίας βάσης (ίδια ρομ) σε πιθανά προβλήματα, ενώ τώρα μία λύση που δουλεύει σε ελληνική ρομ στην κινέζικη ίσως να μην δουλεύειΟ/H ComNick έγραψε:
συνιστάς δηλαδή flashaρισμα της ελληνικής?
Wifi connection problem-Redmi Note 2
-
-
σε ευχαριστώ φίλε μου...μία τελευταία ερώτηση γιατί τώρα πάνω κάτω μαθαίνω..θα χρειαστεί να κάνω unlock bootloader κτλ για να περάσω την ελληνική?
-
Ο/H ComNick έγραψε:
σε ευχαριστώ φίλε μου...μία τελευταία ερώτηση γιατί τώρα πάνω κάτω μαθαίνω..θα χρειαστεί να κάνω unlock bootloader κτλ για να περάσω την ελληνική?
Διάβασε με την ησυχία σου αυτόν τον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") για εγκατάσταση και δες λίγο και πως δουλεύει το TWRP σε αυτόν το οδηγό TWRP: Όλων των ειδών τα Wipes (video)
Επίσης η διαφορά της stable με την developer είναι ότι:
η stable αναβαθμίζεται κάθε 3-4 μήνες, τυχών προβλήματα θα λυθούν δηλαδή στην επόμενη αναβάθμιση
η developer αναβαθμίζεται κάθε Παρασκευή. Τυχών προβλήματα μπορεί να λυθούν στην επόμενη και ίσως να δημιουργηθούν νέα που θα λυθούν στην μεθεπόμενη ΚΟΚ
Δεν είναι υποχρεωτικό να αναβαθμίζεις κάθε Παρασκευή, μπορείς να μείνεις όσο καιρό θες σε μία developer με την οποία το κινητό σου λειτουργεί χωρίς προβλήματα -
Έγινε σε ευχαριστώ!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
wifi analyzer από το Google play
Ο/H NasDriver έγραψε:
Wifi Analyzer από το store Wifi Analyzer
Ο/H Bodai έγραψε:
Wifi Analyzer = THE TOOL!!
Από ότι έχω καταλάβει το παραπάνω πρόγραμμα το μόνο που κάνει είναι να βλέπει σε ποιο κανάλι είναι συντονισμένα τα ασύρματα δίκτυα που υπάρχουν στον χώρο και εκεί που είναι τα λιγότερα να βάζουμε το δικό μας ρούτερ ώστε να έχει καλύτερο σήμα, έτσι δεν είναι; Κάνει και κάτι άλλο;Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Από ότι έχω καταλάβει το παραπάνω πρόγραμμα το μόνο που κάνει είναι να βλέπει σε ποιο κανάλι είναι συντονισμένα τα ασύρματα δίκτυα που υπάρχουν στον χώρο και εκεί που είναι τα λιγότερα να βάζουμε το δικό μας ρούτερ ώστε να έχει καλύτερο σήμα, έτσι δεν είναι; Κάνει και κάτι άλλο; -
-
Ο/H Agent_92 έγραψε:
τελικά φαίνεται να υπάρχει θέμα με τα δικά μου ρουτερ(έχω κι ένα xiaomi router για extender στο σπίτι). θα κάνω upgrade το firmware στου ΟΤΕ και θα αλλάξω το wep key σε wpa2 μπας και δω καμιά διαφορά. οι αλλαγές στα channel δεν βοήθησαν δυστυχώς.
Και στα 2 ρούτερ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να έχεις τις εξής ρυθμίσεις ασφαλείας (όχι μόνο για λόγους ασφαλείας, αλλά και για συμβατότητα ασύρματου πρωτοκόλλου): WPA2 AES.
Αν τυχόν έχεις ενεργοποιημένο το πλάτος καναλιού στα 40MHz, άλλαξε το στα 20MHz. Επίσης στο "mode" λειτουργίας του WiFi κράτα μόνο την επιλογή G+N, σε περίπτωση που ήταν B+G+N. Σημείωση: αν έχεις παλιές συσκευές (το αποκλείω) που δεν συνδέονται στο WiFi τότε το B+G+N είναι μονόδρομος. Γενικά σέταρε σωστά την πλευρά του ρούτερ, ώστε να είσαι σίγουρος για την μισή λύση.There is no place like 127.0.0.1
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0