4 το πρωί ;;
Ευχαριστούμε για την επιμονή και τη συνέπεια σας
Ευχαριστούμε για την επιμονή και τη συνέπεια σας

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H sv7bzf έγραψε:
Καλημέρα και καλή χρόνια . Πρόβλημα με την ROM του Redmi 1 MTK WCDMA modded . Μένει στο logo MI και δεν ξεκινάει .Ξανα καθαρή εγκατάσταση .........
Συμφωνώ, με εξαίρεση ότι όποιος λέει τη γνώμη του δεν παίρνει στο λαιμό του κανέναν. Μεγάλα παιδιά είμαστε!Ο/H mixaliscy έγραψε:
Να πω απλά κάτι για τις ψήφους.
Θεωρώ επιπόλαιο να βάζει κάποιος μια Ρομ και μετά από 1 ώρα να ψηφίζει την συνιστώ σε όλους (μπορεί όντως κάποιος να έκανε εξονυχιστικό έλεγχο αλλά αν υπάρχει να είναι ένας). Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μπορείς να πάρεις στον λαιμό σου πολλούς. Αν το κάνουμε όλοι έτσι τότε όλες οι Ρομ θα ήταν τέλειες άρα χαμένος και σκοπός της ψηφοφορίας.
Αφού συνέλθουμε από το χθεσινό ξενύχτι, θα αρχίσουμε το μαγείρεμα και πάλι σε λίγο.Ο/H mv_best έγραψε:
Ειδα οτι στο eu λυθηκε το θεμα με τα κλειδωμενα bootloader και ανεβασαν rom .Αναμενουμε και στα δικα μας?Γιατι η 7.1.16 μου τρωει τρελα την μπαταρια στο mi4c και οταν πηγα να γυρισω στην 31,12,15 ειχα πολλα errors μονο με wipe cache,dalvik και δεν το ξαναστηνω γιατι εχω πολλα.
Redmi 2 2gb έχω και μέχρι τώρα έτσι το έκανα αλλά επειδή έχω πολύ καιρό να αναβάθμιση έλεγα μήπως χρειάζεται απαραίτητα να γίνει καθαρή εγκατάσταση. Thx παντωςΟ/H mixaliscy έγραψε:
Ναι οι αναβαθμίσεις γίνονται από τον updater όταν πας από Dev σε Dev ή από Stable σε Stable.Ο/H Nikkou έγραψε:
Καλημέρα, φορά την 5.10.22 dev μπορώ να αναβάθμιση όπως πριν δηλαδή να την περάσω από πάνω χωρίς wipe;
Αλλά τι κίνητο έχεις. Δεν γράφει στο προφίλ σου
Wipe cache και Dalvik είναι καλό να γίνονται όταν αλλάζεις Ρομ αλλά όχι απαραίτητο συστατικό για την μετάβαση