εγω παντος δεν ειχα θεμα κανονικα εγινε η εγκατασταση μεσω recoveryΟ/H sv7bzf έγραψε:
Redmi 1 MTK WCDMA modded .Μετα απο δυο φορές εγκατάσταση τίποτα .......Γιατί ; Γυρνώ σε Europe δεν έχω άλλη υπομονή. Ευχαριστώ
[GTV-6.1.14] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM. (τελευτ. ενημέρωση 16/1 18:43)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
-
-
perimenoume gia mi3w
-
-
Για redmi note 3 για Stable ROM θα αναμενουμε....οποτε δεν μπορουμε να ψηφιζουμε....Nokia 6680,NOKIA N73,LG CHOCOLATE KG800,NOKIA E90 COMMUNICATOR,LG SHINE,NOKIA N96,SONY ERICSSON W760I,Sony Ericsson K750 + K750I,Samsung Ace,Samsung core,Nokia C5-03,Samsung Galaxy S Advance,Samsung Galaxy Pocket,Samsung Galaxy S,Samsung Galaxy S 2,Samsung Galaxy S 3,Samsung Galaxy S 4,Redmi 3,Redmi Note 3(MTK),Redmi Note 4(MTK),leeco le max 2(x829),Redmi note 4 snap(2)3/32&(1)4/64,Nokia 3310(2017),Redmi Note 5(4/64),Redmi 4X(3/32),OnePlus 6(8/128)
-
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Απ όσο ξέρω στο να πας πάνω δεν υπάρχει πρόβλημα
Μόνο στο κάτω (downgrade)
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Συμπληρώθηκε η λίστα με τις ROM για τις συσκευές...
Mi-4C (Libra)
Mi-4i (Ferrari)
RedMi Note 2 (Hermes)
RedMi Note 3 (Hennessy)
To Mi Note Pro θα βγεί αργότερα καθώς επιμένει να έχει προβλήματα με το WiFi...
Την λίστα με τις νέες ROM θα τις βρείτε στην πρώτη σελίδα συτού του νήματος ! -
Μπράβο σας για την άψογη υποστήριξη!!!
-
Ο/H mixaliscy έγραψε:
Να πω απλά κάτι για τις ψήφους.
Θεωρώ επιπόλαιο να βάζει κάποιος μια Ρομ και μετά από 1 ώρα να ψηφίζει την συνιστώ σε όλους (μπορεί όντως κάποιος να έκανε εξονυχιστικό έλεγχο αλλά αν υπάρχει να είναι ένας). Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μπορείς να πάρεις στον λαιμό σου πολλούς. Αν το κάνουμε όλοι έτσι τότε όλες οι Ρομ θα ήταν τέλειες άρα χαμένος και σκοπός της ψηφοφορίας.
Η διαδικασία της ψηφοφορίας δεν έχει καμιά σημασία και χρησιμότητα. Χρήσιμο θα είναι ο καθένας μας, αν συσκευή, να παραθέτει τυχόν αστοχίες της νέας ROM για μα συζητούνται και η άξια ομάδα μας να δίνει απαντήσεις και λύσεις, Προτείνω να σταματήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.
Ευχαριστώ -
-
Ο/H m@devill έγραψε:
καλησπερα έχω το mi3 και ή γυναίκα μου έχει το redmi2 pro κατεβαζω τής ρομ και κάνω την αναβάθμιση κλασικά?? Μέσω κινητού??
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα