Αν θες μια σταθερή ρομ για το redmi note 2 κατέβασε αυτήν 4shared.com/zip/z7SmJdaFba/xia…ulti_hermes_51126_v7.html είναι διορθωμένα τα bug από εμένα και μπορεις να στελνεις sms με 160 ελληνικους χαρακτήρες και με μικρά και κεφάλαια γράμματα και να ευχαριστήθεις την συσκευή σου χωρίς προβλήματα.
Xiaomi: Δεν κατάφερε να φτάσει τον στόχο της για το 2015..
-
-
Ο/H michael έγραψε:
Οτι να ναι σχόλια..έπρεπε να ρωτάει εσάς τους σχετικους η xiaomi για το ποσά κινητά θα βγάζει και ποτε....τζάμπα τον πληρώνει τον hugo barra...
Ο/H michael έγραψε:
Η xiaomi δεν έπιασε τον στόχο τον πωλήσεων που είχε βαλει επειδή μέσα στο 2015 δεν παρουσίασε νέες hot συσκευές (εκτός από το note 2 και mi4c ) .Τώρα προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος,ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός,καλά κάνει και βγάζει νέα κινητά με ακόμα καλύτερη ποιότητα ,τώρα αν καποιοι δεν ξέρετε ποιο να διαλέξετε αυτό είναι άλλο θέμα.
Ο/H michael έγραψε:
Αν θες μια σταθερή ρομ για το redmi note 2 κατέβασε αυτήν 4shared.com/zip/z7SmJdaFba/xia…ulti_hermes_51126_v7.html είναι διορθωμένα τα bug από εμένα και μπορεις να στελνεις sms με 160 ελληνικους χαρακτήρες και με μικρά και κεφάλαια γράμματα και να ευχαριστήθεις την συσκευή σου χωρίς προβλήματα.
Έχω μπερδευτεί. Από τα μηνύματά σου φαίνεται ότι έχεις γνώσεις και δεν είσαι κανένας τυχαίος.
ΝΑ σε ρωτήσω λοιπόν, αλήθεια βρήκες bug στις ευρωπαϊκές ROM (τουλάχιστον στο κινητο που έχεις εσύ) και τρόπο να στέλνεις μηνύματα 160 χαρακτήρων μέσα απο την ΡΟΜ και να τα παίρνει ο άλλος κανονικά με μικρά και κεφαλαία γράμματα? Αν είναι πες μου τι bug ειναι αυτά και αν μπορώ να τα φτιαξω και εγώ στο δικό μου που είναι παλιο και σέρνεται σε σχέση με παλιά. -
Ο/H michael έγραψε:
-
Εγώ είμαι πολύ νέος για να έχω άποψη αλλα εφόσον ισχύσουν αυτά που διαβάζω περί κλειδώματος του bootloader και πολύ περισσότερο ο τρόπος που χρειάζεται να πάρεις τον κωδικό θα πέσουν πολύ περισσότερο οι πωλήσεις τους.
xda-developers.com/xiaomi-lock…loader-on-recent-devices/
After updating to recent MIUI 6.1.14 and later on your Mi 4c, Mi Note Pro (and Redmi Note 3) you might have faced the issue of your Bootloader being locked.
Το ερώτημα βεβαια που γεννιέται σε εμενα που είμαι νέος στα xiaomi κινητά τι θα παίζει με την ελληνική rom MIUI 6.1.14 στα παραπάνω κινητά που αναφέρει ότι θα κλειδώσουν. -
Ναι ειναι developer την φλασαρεις αφού κανείς factory reset μέσα από twrp και μετα περνάς την ρομ.Το factory reset στην περίπτωση σου χρειάζεται διότι έχεις περασμενη νεότερη dev.
Ο/H muj έγραψε:
Ο/H michael έγραψε:
-
Ο/H kmayas έγραψε:
Ο/H michael έγραψε:
Οτι να ναι σχόλια..έπρεπε να ρωτάει εσάς τους σχετικους η xiaomi για το ποσά κινητά θα βγάζει και ποτε....τζάμπα τον πληρώνει τον hugo barra...
Ο/H michael έγραψε:
Η xiaomi δεν έπιασε τον στόχο τον πωλήσεων που είχε βαλει επειδή μέσα στο 2015 δεν παρουσίασε νέες hot συσκευές (εκτός από το note 2 και mi4c ) .Τώρα προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος,ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός,καλά κάνει και βγάζει νέα κινητά με ακόμα καλύτερη ποιότητα ,τώρα αν καποιοι δεν ξέρετε ποιο να διαλέξετε αυτό είναι άλλο θέμα.
Ο/H michael έγραψε:
ΝΑ σε ρωτήσω λοιπόν, αλήθεια βρήκες bug στις ευρωπαϊκές ROM (τουλάχιστον στο κινητο που έχεις εσύ) και τρόπο να στέλνεις μηνύματα 160 χαρακτήρων μέσα απο την ΡΟΜ και να τα παίρνει ο άλλος κανονικά με μικρά και κεφαλαία γράμματα? Αν είναι πες μου τι bug ειναι αυτά και αν μπορώ να τα φτιαξω και εγώ στο δικό μου που είναι παλιο και σέρνεται σε σχέση με παλιά.
-
OffTopicΉ κουβέντα αυτή νομίζω πρέπει να συνεχιστεί στη κατάλληλη σελίδα που αφορά τις ρομ
" Γεωπόνος”
-
Ώς χρήστης από το 2010 πιστεύω πως τα κυριότερα σημεία που την έπληξαν είναι
1. Λόγω της επέκτασης της αλλά και αύξησης του περιθωρίου κέρδους με σκοπό να αποκτήσει και τους λεγόμενους premium buyers, οι νέες συσκευές είναι αρκετά ακριβότερες με αποτέλεσμα η Xiaomi να χάνει σιγά το Differentiating factor που εκτός του MIUI δεν είναι άλλος απο αξιόλογα χαρακτηριστικά σε προσιτότερες τιμές έναντι του ανταγωνισμού, αν παρακολουθείτε δέ το κινέζικο, ινδικό, Ευρωπαικό φόρουμ οι φωνές ήδη έχουν αρχίσει να φουντώνουν.
2. Η απόφαση που "κλείνει" το ρούτ και πλέον θέλει ολόκληρη διαδικασία
3. Η πλέον πρόσφατη απόφαση για κλειδωμένους Bootloader ώς αποτέλεσμα της επέκτασης της XIAOMI και με συνέπεια να χάσει και απο εκεί άλλο ένα κομμάτι της ταυτότητάς της..
Όσον αφορά για τις φωνές που ακούγονται το λειτουργικο, έτσι ήταν πάντα,
πάντα υπήρχαν bugs και πάντα τα επιδιώρθωναν σε κάθε update, ενώ δεν παρέλειπαν να φέρνουν έστω και λίγο λίγο νέα feature έστω και ανούσια
είναι WIP, είναι ό,τι είναι τώρα τα W10..
Ενώ δε σημαίνει πως επειδή βγαίνει ρομ κάθε εβδομάδα πρέπει ντέ και καλά να φλασάρει κανείς ασυζητητί, το αντίθετο θα έλεγα,
επιλέγετε μια ρόμ που σας κάνει και φλασάρετε κάποια νέα μόνο αν κάτι μεγάλο και αντάξιο του χρόνου σας/μας κάνει την εμφάνισή του.
Οι MIUI roms πάντα ήταν λίγο πιο πίσω και σήμερα η πλειοψηφία παραμένει σε ΚΚ, προσωπικά λίγο το κακό,
τί προσφέρουν οι ρομ σε Lollipop που δε το προσφέρουν οι αντίστοιχες ρομ της XIAOMI,
έχω ένα LG G2 και το έχω κρατημένο σε μαμα ΚΚ σε σχέση με G3/G4 και δε βλέπω διαφορές στο OS ή κάτι που να χάνω σε σχέση με τις εφαρμογές..
Ακόμα και σε Marshmallow δε μου κάνει εντύπωση αφού η πολυδιαφημισμένη δυνατότητα για App Permission προυπάρχει στις MIUI roms χρόνια τώρα.
Όσον αφορά τα Ελληνικά ευτυχώς πλέον υπάρχει η κοινότητα και γίνεται μια οργανωμένη και ΠΟΙΟΤΙΚΗ δουλειά,
παλιότερα είται θα έπρεπε να βασιζόμαστε σε προμεταφρασμένα κομμάτια ή απο προσωπική εργασία ή απο κάποιον άλλο μερακλή, έτσι ήταν και έτσι είναι.
Αν θα μπορούσα λοιπόν να συμπυκνώσω τα αίτια σε 3 βασικά αυτά θα ήταν
1. Αυξητικές τάσεις ώς προς τις τιμές των συσκευών, ψάξτε τις αυξήσεις απο το Mi4 και μετά και θα καταλάβετε το pattern...
2. Κλείδωμα root και Bootloader το οποίο έχει ήδη προκαλέσει τριγμούς στην βάση των die hard fans.
3. Απογοήτευση των νέων χρηστών που είναι μαθημένοι να παίρνουν ή/και να αποζητούν πάντα την τελευταία έκδοση άνευ όρων. -
Ο/H sugardad έγραψε:
Οι MIUI roms πάντα ήταν λίγο πιο πίσω και σήμερα η πλειοψηφία παραμένει σε ΚΚ, προσωπικά λίγο το κακό,
τί προσφέρουν οι ρομ σε Lollipop που δε το προσφέρουν οι αντίστοιχες ρομ της XIAOMI,
έχω ένα LG G2 και το έχω κρατημένο σε μαμα ΚΚ σε σχέση με G3/G4 και δε βλέπω διαφορές στο OS ή κάτι που να χάνω σε σχέση με τις εφαρμογές..
Ακόμα και σε Marshmallow δε μου κάνει εντύπωση αφού η πολυδιαφημισμένη δυνατότητα για App Permission προυπάρχει στις MIUI roms χρόνια τώρα.
Όσον αφορά την έκδοση της Rom ΚΙΤ ΚΑΤ και τα σχετικά να σου αναφέρω ότι πολλές εφαρμογές και παιχνίδια δεν υποστηρίζονται από την ΚΙΤ ΚΑΤ. Στο App Store σου λέει: από Lolipop και πάνω.. Εξαρτάται από τις απαιτήσεις του καθενώς. Για εμένα ας πούμε στο Redmi Note 4G η καλύτερη Rom ήταν η 4.4.2 stable. Αλλά καλώς ή κακώς θέλω να ακολουθώ τις εξελίξεις και να μην μένω πίσω. Τώρα η διαφορές στις Οfficial Roms (Kit Kat, Lolipop...)είναι πολλές και σημαντικές, μην κοιτάς τη Miui που είναι παραμετροποιημένη. Και μην ξεχνάς ότι όλα γίνονται για να μας αναγκάζουν να αγοράζουμε καινούριες συσκευές. Αν αναβαθμίζονταν και αν βελτιώνονταν οι παλιές συσκευές ποιο το νόημα να αγοράσει κανείς καινούρια. -
Ο/H sugardad έγραψε:
1. Αυξητικές τάσεις ώς προς τις τιμές των συσκευών, ψάξτε τις αυξήσεις απο το Mi4 και μετά και θα καταλάβετε το pattern...
-
Ο/H diamantopoulosh έγραψε:
Ο/H sugardad έγραψε:
και μή ξεχνάς παρόλο που είναι ΚΚ φέρει και όλα τα πλέον πρόσφατα security fixes, πράγμα που μπορείς να δείς στο "Σχετικά με το τηλέφωνο",
τουτέστιν έως και την 01/12/2015 στο Μi4 μου.
Και το ξαναλέω τί ΔΕΝ μπορώ να κάνω με την ΚΚ που ΘΑ μπορούσα να κάνω με την Lollipop, σε τί με κρατάει δέσμιο προς τα όπισθεν?
Όσο για τις εφαρμογές, Office apps (Microsoft, Google, Kingsoft), Internet Print, VPN, google apps (camera, news, κτλ κτλ κτλ), android wear, social apps (swarm, linked in, FB, Twitter, ICQ, BBM, Wickr, Chatsecure, FB Messenger), camera apps, picture manipulation κτλ
δεν βρήκα κανένα γνωστό app που να δυσανασχέτησε με την ΚΚ έκδοση, τουναντιόν,
με λίγα λόγια απο όλες τις γνωστές εφαρμογές δεν έχω βρεί ακόμα εφαρμογή που να μου λέει "έχεις ΚΚ ξέχνα το"..
Τη Marshmallow την θέλω μόνο για το Doze mode...
Στο τελευταίο που λές, ακόμα αυτό δεν ισχύει για την xiaomi , στο μέλλον πολύ φοβάμαι πως έτσι όπως οδεύει δεν θα αποτελεί πια εξαίρεση στον κανόνα. -
Ο/H sugardad έγραψε:
Μα αυτό κοιτάω γιατί αυτό χρησιμοποιώ, χρησιμοποιώ MIUI γιατί καί είναι παραμετροποιημένη και παραμετροποιήσημη, και έχει και features όπως το app permissions που ΤΩΡΑ στην marshmallow κάνει την εμφάνισή του, app pin στο taskman, Bluetooth unlock, app notification permissions, Heads up notifications, μέχρι και screen recording έχει παρόλο που είναι ΚΚ λόγω του root, έχει πολλά για να μην πολυλογώ..
και μή ξεχνάς παρόλο που είναι ΚΚ φέρει και όλα τα πλέον πρόσφατα security fixes, πράγμα που μπορείς να δείς στο "Σχετικά με το τηλέφωνο",
τουτέστιν έως και την 01/12/2015 στο Μi4 μου.
Και το ξαναλέω τί ΔΕΝ μπορώ να κάνω με την ΚΚ που ΘΑ μπορούσα να κάνω με την Lollipop, σε τί με κρατάει δέσμιο προς τα όπισθεν?
Όσο για τις εφαρμογές, Office apps (Microsoft, Google, Kingsoft), Internet Print, VPN, google apps (camera, news, κτλ κτλ κτλ), android wear, social apps (swarm, linked in, FB, Twitter, ICQ, BBM, Wickr, Chatsecure, FB Messenger), camera apps, picture manipulation κτλ
δεν βρήκα κανένα γνωστό app που να δυσανασχέτησε με την ΚΚ έκδοση, τουναντιόν,
με λίγα λόγια απο όλες τις γνωστές εφαρμογές δεν έχω βρεί ακόμα εφαρμογή που να μου λέει "έχεις ΚΚ ξέχνα το"..
Τη Marshmallow την θέλω μόνο για το Doze mode...
Στο τελευταίο που λές, ακόμα αυτό δεν ισχύει για την xiaomi , στο μέλλον πολύ φοβάμαι πως έτσι όπως οδεύει δεν θα αποτελεί πια εξαίρεση στον κανόνα.
"4. Έχουν επικεντρωθεί στην αγορά της Ινδίας και τους υπόλοιπους τους έχουν κλασμένους.(Δες Bootloader, 4G bands, Ελληνική Γλώσσα ....)"
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0