xiaomi redmi note 3 προβλημα με usb συνδεση στο pc
Γεια σας παιδια,προχθες πηρα το δικο μου note 3,προσπαθησα να το συνδεσω με usb με το pc alla to mono που δεχετε να συνδεθει ειναι photos και video,Ξερει κανενας αν μπορω να κανω τπτ και να κανω drag&drop στο κινητο?
Όταν συνδέεις τη συσκευή σου βγάζει ένα μνμ πάνω πάνω που λέει "Connected as a media device" - Touch for other USB options ή "Connected as a camera" - Touch for other USB options.
Το πατάς αυτό και μετά επιλέγεις "Media device(MTP)".
Υποθέτω πως εσένα είναι σε Camera mode? Για check αυτό να δούμε μήπως σου λύσει το πρόβλημα.
Αλλιώς όπως είπε και ο @Bodai πρέπει να τσεκάρεις ξανά τους drivers.
Και αν δεν σου βγαζει να διαλεξεις το media device πως το βρισκεις μεσα στο τηλεφωνο?Το μονο μηνυμα που μου βγαζει οταν συνδεω το κινητο ειναι :usb debugging connected.
Καλησπέρα παιδιά
Έχω ακριβός το ίδιο θέμα ενώ ανιγω κανονικά η σύνδεση usb τώρα δεν ανιγει καθόλου...μάλιστα έχω μεταφέρει και αρκετές φώτο και αρχεία από το pc μου. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
Καλησπέρα παιδιά
Έχω ακριβός το ίδιο θέμα ενώ ανιγω κανονικά η σύνδεση usb τώρα δεν ανιγει καθόλου...μάλιστα έχω μεταφέρει και αρκετές φώτο και αρχεία από το pc μου. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος?
Καλησπέρα!
Αν η συσκευή σου είναι THL, δυστυχώς δεν γνωρίζω να σου πω...
Αν είναι Xiaomi, σε παρακαλώ ενημέρωσε το προφίλ σου με τη σωστή συσκευή να δούμε ποια συσκευή έχεις ακριβώς και να προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε.
Kαλησπέρα, εδώ και κάμποσο καιρό δε μπορώ να συνδέσω το rm note 3 pro στο pc. Ενώ εμφανίζονται οι επιλογές, μόλις πατάω μεταφορά αρχείων (ΜΤP) ναι μεν επιλέγεται αλλά δε γίνεται τίποτα. ΈΒγαλα/έβαλα ξανά τους drivers αλλά δεν...Δοκίμασα και με άλλα καλώδια αλλά μάταια μιας και μόνο με το δικό του βγαίνει το μενού για επιλογές μεταφοράς.
Τι άλλο μπορώ να κοιτάξω γιατί μια χαρά δούλευε και ξαφνικά δε λέει να το δει το Pc.