Διαφήμιση

Viber και Xiaomi redmi note 2

• Viber και Xiaomi redmi note 2

Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος αλλος απο την κοινοτητα εχει θεματακια με το viber.Συγκεκριμενα,ενω ειμαι συνεχεια συνδεμενος στο ιντερνετ και ενω μπορω να δω τους αλλους "σε συνδεση" στο viber,οι αλλοι βλεπουν "τελευταια συνδεση π.χ 1 λεπτο"Την εφαρμογη την εχω συνεχεια ανοιχτη και κλειδωμενη.Απ'οτι καταλαβα οταν κλεινει η οθονη και κλειδωνει το κινητο σαν να το "κοιμιζει το viber και οταν ανοιγω την οθονη και μπαινω στην εφαρμογη τοτε αρχιζουν να μου ερχονται τα μηνυματα και να με βλεπουν παλι οι αλλοι "σε συνδεση"Εχω δει ολες τις ρυθμισεις του viber και ειναι ολα οπως πρεπει.Υπαρχει κατι το ιδιαιτερο σ'αυτο το κινητο που πρεπει να κανω.(Σ'ενα παλιο thl w100s δεν ειχα κανενα προβλημα)Ευχαριστω εκ των προτερων. ?(
    • Δοκίμασε όπως αναφέρεται στο πρώτο ποστ του xiaomi-miui.gr/community/index…D%CE%AD%CE%BF-smartphone/

Ε: Δεν λειτουργεί το pop-up του Facebook Μessenger. Δεν δείχνει καν το εικονίδιο με τις φωτογραφίες στα πλάγια. Και όταν έχω κάποιο μήνυμα και πατάω στην top bar στις ειδοποιήσεις για να μου ανοίξει το μήνυμα δεν ανοίγει καν.
      Α: Πήγαινε στο: Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη => FaceBook Messenger και άνοιξε τον διακόπτη της αυτόματης εκκίνησης.
      Μετά: Κέντρο ασφαλείας => Δικαιώματα => Δικαιώματα => Messenger => Ενεργοποίηση της τελευταίας επιλογής κάτω κάτω "Προβολή αναδυόμενου παραθύρου"
      Κάνε τώρα Restart και ξαναδοκίμασε.
      Το ίδιο μπορείς να κάνεις και για άλλες εφαρμογές που θες να εκκινούν αυτόματα ή να βγάζουν popup ειδοποιήσεις.[@caeser]
    • Διαφήμιση
    • πηγαινε στης ρυθμίσεις >πρόσθετες ρυθμίσεις>μπαταρία >διαχ. Χρήσης μπαταρίας και επέλεξε ανενεργη αυτό σου κόβει το viber και δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις.
    • Για τον φιλο τον kazaboubou:Ειναι στην αυτοματη εναρξη.Τωρα εβαλα διαχ. χρησης μπαταριας ανενεργη και βλεπουμε.Ευχαριστω ολους για τις γρηγορες απαντησεις.Αν και καποιος αλλος εχει κατι ας απαντησει.
    • Καλημερα.Παιδια αυτη η ρυθμιση "ρυθμίσεις >πρόσθετες ρυθμίσεις>μπαταρία >διαχ. Χρήσης μπαταρίας και επέλεξε ανενεργη" φαινεται να λειτουργει.Μεχρι στιγμης φαινομαι συνεχεια συνδεμενος στο viber.Ευχαριστω.
    • Καλησπέρα και από μένα
      Είπα να μην ανοίξω νέο θέμα αφού ο τίτλος ανταποκρίνεται στο πρόβλημα μου.
      Παρέλαβα σήμερα το κινητό και μέσα από τον οδηγό έκανα καθαρή εγκατάσταση της ελληνικής stable.
      Όλα καλά και χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
      Το μόνο θέμα που έχω είναι ότι στο Viber δε με ακούνε ενώ όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν ρολόι.
      Ακόμα και όταν προσπαθώ να στείλω φωνητικό μήνυμα έχω το ίδιο θέμα.
      Πατάω το γνωστό κομβίον αλλά δε μένει πατημένο πάνω από 1 δεύτερο.

Καμιά ιδέα κάποιος;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gewre έγραψε:

Ευχαριστώ.
      Όλα αυτά με τα δικαιώματα είναι κάπως πολύπλοκα τελικά.
      Το βλέπεις λίγο ανάποδα, κατά την άποψή μου.

Αν το δεις από την μεριά του
      "Δικό μου είναι το κινητό αγαπητό viber, και δεν σου επιτρέπω να κάνεις ότι γουστάρεις αλλά απεναντίας θα σου βάλω κανόνες" δεν είναι καλύτερα?

Αν το δεις έτσι, θα καταλάβεις τι ακριβώς πρέπει να κάνεις ώστε η εκάστοτε εφαρμογή να συμπεριφέρεται όπως ακριβώς θέλεις και να επιδεικνύει διαγωγήΝ κοσμίαΝ όπως λέγαμε παλιότερα.
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Διαφήμιση