Εχει καθυστερηση στα ελτα.
Απλα κοιμουνται.
Και μενα ειναι απο 26 του μηνα αεροδρομιο και καθεται.
Απλα κοιμουνται.
Και μενα ειναι απο 26 του μηνα αεροδρομιο και καθεται.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠήγαινε στο site του SG post, ή πάτα εδώ:Ο/H vpolixron έγραψε:
Εμένα από 25 είναι στο ταξίδι από Σιγκαπούρη(dispatched to overseas)..Παίζει να έχει φτάσει και να μην έχει ανανεωθεί ή ακόμα δεν έφυγε;
Βρήκα τον αριθμό αποστολής που λες..Μπορώ να δω,αν έχει φύγει ή πότε φτάνει;Ο/H Opanos έγραψε:
Πήγαινε στο site του SG post, ή πάτα εδώ:Try the enhanced Track Item tool on new singpost.comΟ/H vpolixron έγραψε:
Εμένα από 25 είναι στο ταξίδι από Σιγκαπούρη(dispatched to overseas)..Παίζει να έχει φτάσει και να μην έχει ανανεωθεί ή ακόμα δεν έφυγε;
(now in Beta)
Δεξιά θα δείς ένα βελάκι -μετά το tracking-. Αν το πατήσεις θα σου βγάλει έναν 4ψήφιο αριθμό.
Υποθέτω πως είναι ο αριθμός αποστολής.
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Έχω εξέλιξη! Χτες αργά το βράδυ ανανεώθηκε! Για να δούμε τώρα πόσο ακόμα θα πάρει!
ΥΓ. Ελπίζω να μην φάμε κανένα τελωνείο στο κ**ο!
![]()
Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:
Έλα παίχτη! Και εγώ 6 του μηνός από Vickmall πήρα το mi note pro! Μόλις διάβασα το μνμ σου τσέκαρα και εγώ και είδα ότι ανανέωθηκε! Αντε μακάρι μέσα Άρη βδομάδα να παραλαβουμε! Ξάνθη είμαι εγώ!
Να του στείλω το tracking να παραλάβει το τηλέφωνό μου..Ο/H mixaliscy έγραψε:
Έχω φίλο που έρχεται αύριο από Κίνα για τις γιορτές και δεν βγάλαν και τίποτα να παραγγείλουμε
Έτσι είναι τα μωρά χεχεχεΟ/H Opanos έγραψε:
Ρε γμτ, σαν την κόρη μου κάνω που της έχω υποσχεθεί jumbo το Σάββατο και δεν κρατιέται.....