Διαφήμιση

κλειδωμενος bootloader?

• Το έχω τώρα 3 ημέρες (ήρθε σε χρόνο ρεκόρ μόλις 9 ημέρες από vickmall) με περασμένη την τελευταία stable και δεν είχα κανένα πρόβλημα με κλειδωμένο bootloader... Δεν ξέρω τι παίζει πραγματικά...

Sent from my Mi-4c using Tapatalk
    • Παρελαβα κι εγω εχθες το τηλεφωνο 12 ημερες μετα την παραγγελια. Ηρθε με τη ρομ που βαζουν στο vickmall και του περασα την τελευταια ελληνικη dev. Δεν ειχε κλειδωμενο bootloader προφανως.
    • Γειά σας παιδιά,

μετά από 6 χρόνια οπαδός της HTC, αποφάσισα να κανω το επόμενο βήμα και την Παρασκευή παρέλαβα από Vickmall το πρώτο μου Xiaomi Mi4c 3/32 (ROM MIUI 7.0.4.0 stable LXKCNCI).
      Θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδια που παρέλαβαν τη συσκευή πρόσφατα, αν είχαν κάποιο θέμα για να περάσουν την Ελληνική ROM και αν αντιμετώπισαν κάποιο από τα ακόλουθα προβλήματα:
      1) Δεν εντοπίζει την τοποθεσία που βρίσκομαι (location). Ενώ το Google Maps τη βγάζει κανονικά, άλλες εφαρμογές όπως ο καιρός (και η default της συσκευής και άλλες
      π.χ. Fancy Widgets) όχι.
      2) Δεν μπορώ να αλλάξω ήχο κλήσης. Οταν πάω στις ρυθμίσεις για να επιλέξω ήχο, με βγάζει σε ένα μενού με 3 επιλογές (από τις οποίες οποίες απο οτι προλαβα να δω
      η τρίτη σου επιτρέπει να επιλέξεις απο ήχο αποθηκευμένο στο τηλ.), αλλά πριν προλάβω να επιλέξω, με βγάζει σε ένα site με κινέζικα για να κατεβασω ηχο απο εκεί.
      3) Ενώ το wi-fi δουλεύει κανονικά, όταν βάζω το updater της ROM, μου βγάζει μήνυμα οτι δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο.

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
      Νίκος
    • Διαφήμιση
    • @nipapa
      Καλησπερα φιλε. Εγω παρελαβα απο το ιδιο καταστημα 3-4 μερες πριν απο εσενα. Εβαλα την ελληνικη ρομ ακολουθωντας αυτον τον οδηγο Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ)
      Δεν ειναι δυσκολο και αν θελεις μπορω να βοηθησω αν δεν καταλαβαινεις κατι.
      Τα προβληματα που αναφερεις δεν τα ειχα.
      Το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ειναι οτι δεν μπορουσα να συνδεθω στο miAccount για καποιο λογο. Απ οτι διαβαζω μπορει να φταιει οτι γυρισα τη γλωσσα σε ελληνικα και μετα προσπαθησα να συνδεθω. Οταν φλασαρω αλλη ρομ θα προσπαθησω να συνδεθω πρωτα στο miAccount και μετα να αλλαξω τη γλωσσα του συστηματος.
    • Άλλαξε την Ρομ πρώτα γιατί αν κατάλαβα σωστά ακόμη είσαι με αυτή του vickmall... Και μετά τσεκαρισε τα προβλήματα που παρουσιάζει...αν παρουσιάσει βέβαια
    • Είδα σήμερα και αυτόν τον οδηγό: Root και custom recovery και Ελληνικη MIUI στο Mi4c
      Root και Custom Recovery και Ελληνική MIUI στο Xiaomi Mi4c - Angroid.gr
      {Δεν γνωρίζω αν επιτρέπονται link από άλλα forum, αλλά γίνεται αναφορά εδώ. Αν δεν επιτρέπεται, παρακαλούνται οι διαχειριστές να το απομακρύνουν).

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην nipapa: Διόρθωση link ().

• Δεν λειτουργει το λινκ που εδωσες αλλα δεν εχει σημασια. Εδω εισαι στην πηγη..
      Ο οδηγος που σου λινκαρα πριν ειναι σχετικα απλος και βασικα ειναι και ο πιο ασφαλης για αρχαριους σαν εμενα γιατι ακομα κι αν εχεις κανει καπου λαθος με ενα απλο reboot επανερχεται το τηλεφωνο.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nipapa έγραψε:

Γειά σας παιδιά,

μετά από 6 χρόνια οπαδός της HTC, αποφάσισα να κανω το επόμενο βήμα και την Παρασκευή παρέλαβα από Vickmall το πρώτο μου Xiaomi Mi4c 3/32 (ROM MIUI 7.0.4.0 stable LXKCNCI).
      Θα ήθελα να ρωτήσω τα παιδια που παρέλαβαν τη συσκευή πρόσφατα, αν είχαν κάποιο θέμα για να περάσουν την Ελληνική ROM και αν αντιμετώπισαν κάποιο από τα ακόλουθα προβλήματα:
      1) Δεν εντοπίζει την τοποθεσία που βρίσκομαι (location). Ενώ το Google Maps τη βγάζει κανονικά, άλλες εφαρμογές όπως ο καιρός (και η default της συσκευής και άλλες
      π.χ. Fancy Widgets) όχι.
      2) Δεν μπορώ να αλλάξω ήχο κλήσης. Οταν πάω στις ρυθμίσεις για να επιλέξω ήχο, με βγάζει σε ένα μενού με 3 επιλογές (από τις οποίες οποίες απο οτι προλαβα να δω
      η τρίτη σου επιτρέπει να επιλέξεις απο ήχο αποθηκευμένο στο τηλ.), αλλά πριν προλάβω να επιλέξω, με βγάζει σε ένα site με κινέζικα για να κατεβασω ηχο απο εκεί.
      3) Ενώ το wi-fi δουλεύει κανονικά, όταν βάζω το updater της ROM, μου βγάζει μήνυμα οτι δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο.

Νίκος
      1. το ειδα και εγω αυτο στον καιρο κα νομιζω δεν εντοπιζε την τοποθεσια.δεν εδωσα πολυ σημασια.
      2.ηχο βαζεις κανονικα οτι θες.πας-ρυθμισεις-ηχος και δονηση--ηχος κλησης-διαλεγης σιμ-επιλεγεις αλλα στο κατω μερος -αρχεια-download .αφου το εχεις κατεβαση.
      3.δεν το δοκιμασα.
    • καλησπέρα,
      Νεος χρήστης Note pro, μάλλον με κλειδωμένο bootloader. το έλαβα πριν 2 μέρες, δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να του βάλω την ελληνική rom. ακόμα.
      μου ηρθε με την τελευταία stable και το μονο που εχω καταφερει ειναι να του βαλω την miui 6.1.28 με την ελπιδα να ειναι rooted αλλα δεν...
      γενικά δεν περνάει τίποτα μεσω recovery αρνείται να κάνει flash μέσω adb και βγάζει το ακόλουθο error "FAILED (remote: Bootloader is locked.)"
      τι κάνω λάθος;
    • Ο/H nipapa έγραψε:

Γειά σας παιδιά,

π.χ. Fancy Widgets) όχι.

Νίκος
      Μετά από εγκατάσταση της τελευταίας Ελληνικής Developer, όλα τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν επιτυχώς!