Καλή επιτυχία! +1 απο εμένα
διαγωνισμός για την καλύτερη φωτογραφία για τον νέο έτος στο miui.com
-
-
+1 καλή επιτυχία
-
Έχεις μια ψήφο και από μένα. Άντε παιδιά να στηρίξουμε την προσπάθεια.
-
+1
Καλή επιτυχία! -
Μήπως θα έπρεπε να ζητήσεις από τον admin να την στείλουν ως email σε όλους μας? για να την στηρίξουμε, γιατί εγώ κατά λάθος είδα το post σου.Ο/H geosoftgr έγραψε:
Συμμετέχω στο διαγωνισμό για την καλύτερη φωτογραφία για τον νέο έτος στο miui.com, η φωτογραφία μου είναι στις 10 finalist, εάν μπορείτε ψηφήστε την φωτογραφία μου το username μου είναι geosoftgr
Vote for your favourite New Years themed photos here!
en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=212808
ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, δεν το είχα σκεφτεί, αλλά δεν θέλω και να σπαμαρο και τα email τον μελών του forumΟ/H spideman3 έγραψε:
Μήπως θα έπρεπε να ζητήσεις από τον admin να την στείλουν ως email σε όλους μας? για να την στηρίξουμε, γιατί εγώ κατά λάθος είδα το post σου.Ο/H geosoftgr έγραψε:
Συμμετέχω στο διαγωνισμό για την καλύτερη φωτογραφία για τον νέο έτος στο miui.com, η φωτογραφία μου είναι στις 10 finalist, εάν μπορείτε ψηφήστε την φωτογραφία μου το username μου είναι geosoftgr
-
Ως απάντηση ότι οι Έλληνες χρήστες του en.miui.com είναι ανενεργοί και μόνο για την ψηφοφορία μπήκαμε.Ο/H geosoftgr έγραψε:
Ευχαριστώ για την ενημέρωση, δεν το είχα σκεφτεί, αλλά δεν θέλω και να σπαμαρο και τα email τον μελών του forumΟ/H spideman3 έγραψε:

-
Από ότι βλέπω πήρες την δεύτερη θέση.
Συγχαρητήρια και παντα επιτυχίες...Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
Είπε ο William Ralph Inge.
Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης. -
Ναι έτσι είναι πήρα την δεύτερη θέση, ευχαριστώ πολύ όλα τα μέλη του forum για τη στήριξη.Ο/H Sakoumidis έγραψε:
Από ότι βλέπω πήρες την δεύτερη θέση.
Συγχαρητήρια και παντα επιτυχίες...
-
Μόλις τώρα είδα τυχαία την ανάρτηση, δυστυχώς δεν πρόλαβα να σε ψηφίσω.
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!
Περιμένουμε παρουσίαση του iHealth!

-
Όταν με το καλό παραλάβεις το πιεσόμετρο, πες μου να δω την κινέζικη εφαρμογή.Ο/H geosoftgr έγραψε:
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
+1 κι από μένα! Καλή επιτυχία φίλε μου!xiaomi και ξερό ψωmi!!!

-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0