Χαιρετώ την παρέα. Είναι το πρώτο θέμα που ανοίγω γι' αυτό συγχωρέστε με εαν κάνω κάποιο λάθος.
Λοιπόν στο θέμα μας, μαζί με το κιν μου αγόρασα και μια μπαταρία για να την έχω για ώρα ανάγκης. Χθες λοιπόν που την έβαλα μου παρουσιάστηκε το εξής: Ενώ ήταν κανένα 4ωρο σε χρήση και ενώ σκότωνα την ώρα μου παίζοντας, τί άλλο Candy Crash!!!!
, ξαφνικά έσβησε, λέω τυχαίο. Κάνω επανεκκίνηση, με το που πάει να μπεί στο miui ξανά σβήνει. 2η φορά το ίδιο, 3ή φορα ξανά. Δεν πειράζει λέω άντε και γω να εφαρμόσω τις συμβουλές της κοινότητάς μας και σαν πρώτο βήμα: Wipe cache & Dalvin Cache!!! Μετά από λίγη ώρα κάνει επανεκκίνηση και λέω εδώ είμαστε όλα καλά. Εσύ είσαι που το λές!!! Μόλις με καλούν, τσούπ ξανά σβηστό το θεριό... Παω σπίτι, το βάζω στο φορτιστή και τα γνωστά βήματα.... ενεργοποίηση κτλ... Μόλις όμως δοκιμάζω να του κάνω
κλήση... πάρτα!!!!!!!!
Αλλάζω μπαταριά, φορτίζω και από τότε όλα ΟΚ. Να αναφέρω οτι καθόλη την διαρκεια που έγιναν τα παραπάνω η 2η μπαταρία το min που έδειξε ήταν 30%.
Τι μπορεί να φταίει? Ελαττωματική μπαταρία? Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον? Να την στείλω κατευθείαν στον κάλαθο των αχρήστων και να πάω για άλλη?
Ευχαριστώ που με ακούσατε, Sorry for the long post
Λοιπόν στο θέμα μας, μαζί με το κιν μου αγόρασα και μια μπαταρία για να την έχω για ώρα ανάγκης. Χθες λοιπόν που την έβαλα μου παρουσιάστηκε το εξής: Ενώ ήταν κανένα 4ωρο σε χρήση και ενώ σκότωνα την ώρα μου παίζοντας, τί άλλο Candy Crash!!!!

κλήση... πάρτα!!!!!!!!

Αλλάζω μπαταριά, φορτίζω και από τότε όλα ΟΚ. Να αναφέρω οτι καθόλη την διαρκεια που έγιναν τα παραπάνω η 2η μπαταρία το min που έδειξε ήταν 30%.
Τι μπορεί να φταίει? Ελαττωματική μπαταρία? Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον? Να την στείλω κατευθείαν στον κάλαθο των αχρήστων και να πάω για άλλη?
Ευχαριστώ που με ακούσατε, Sorry for the long post