37 Ιαν 27th 2016, 2:57pm Θα ηθελα πολυ να ερθω και εγω να σας γνωρισω απο κοντα και να μαθω περισσοτερα πραγματα σχετικα με τo κινητο αλλα δυστηχως θα δουλευω! Να περασετε καλα παντως!
39 Ιαν 27th 2016, 6:16pm Ο/H 1KOSTAS έγραψε: στην Αθήνα δεν κάνετε καμιά συνάντηση φιλων της xiaomi;;;;;;; εμεις κατω δεν εχουμε ψυχή;;;;;;;;; Μπορώ να την αναλάβω εγώ. Χρεώνω 1500€ την κάθε οργάνωση συνάντησης. Μη κοιτάς τη Θεσσαλονίκη. Εδώ είναι προσφορά. Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
41 Ιαν 27th 2016, 6:47pm mixaliscy ti les tha kanonisoume kammia sinantisi edw sta meri mas? Sent from my MI 4W using Tapatalk
44 Ιαν 27th 2016, 9:11pm Εκτός απροόπτου η Συνάντηση θα μεταδοθεί ζωντανά σε παγκόσμια εμβέλεια μέσω YouTube πατώντας παρακάτω Απευθείας Μετάδοση Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!
47 Ιαν 28th 2016, 10:55am Είμαστε 2-3 από Ξάνθη που ενδιαφερόμαστε να συμμετέχουμε αλλά δεν μπορώ να δεσμευτώ. Θα ενημερώσω πάντως την άλλη εβδομάδα. Καλή η καθημερινή επαφή μέσω του forum αλλά η προσωπική γνωριμία με άλλα μέλη με κοινή καψούρα θα ήταν σαφώς προτιμότερη. Αν υπάρχει κάποιος φίλος από Ξάνθη που ενδιαφέρεται να παρευρεθεί, ας μου στείλει pm να το κανονίσουμε.
48 Ιαν 28th 2016, 1:20pm Ξάνθη, ωραία πόλη. Πέρασα 6 όμορφα χρόνια. 2002-2008. Σας περιμένουμε. Εξάλλου με την Εγνατία είναι μια ROM δρόμος. Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!!