Δηλαδη περναω κατευθειαν την τελευταια fastboot stable? Με τα partitions που λετε τι παιζει μπορει καποιος να μας εξηγησει? Τι εννοειται θα τα ενοποιησει?
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
"Spideman3" που στο καλό θα βρω το mipc suite; Και γιατί την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα στο δικό μου την fastboot στον ίδιο pc χωρίς κανένα πρόβλημα; Άμα πας να κάνεις χάρη σε φίλο τότε γίνονται όλα ενώ στο δικό μου όλα αέρα. Τι να πω....
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H pavkarip έγραψε:
Δηλαδη περναω κατευθειαν την τελευταια fastboot stable? Με τα partitions που λετε τι παιζει μπορει καποιος να μας εξηγησει? Τι εννοειται θα τα ενοποιησει?
Ενώ τόσο καιρό είχες 2 partitions για system τώρα θα έχεις 1 partition για το system.
Φαντάσου ότι όπως στο pc μπορεί να έχεις ένα δισκο χωρισμένο σε 2 διαμερίσματα πχ C και D
και μετά συγχωνεύεις τα δύο διαμερίσματα κι έχεις μόνο C με την χωρητικότητα και των 2Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H longus έγραψε:
"Spideman3" που στο καλό θα βρω το mipc suite; Και γιατί την προηγούμενη εβδομάδα πέρασα στο δικό μου την fastboot στον ίδιο pc χωρίς κανένα πρόβλημα; Άμα πας να κάνεις χάρη σε φίλο τότε γίνονται όλα ενώ στο δικό μου όλα αέρα. Τι να πω....
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια γρήγορη ερώτηση, κατέβασα την cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz και το Mi flash για να κάνω καθαρή εγκατάσταση από stock kitkat! Πρέπει να έχω κάνει unlock πρώτα από το site της Xiaomi για να γίνει το flasharisma?
-
Ο/H grovolis έγραψε:
Μια γρήγορη ερώτηση, κατέβασα την cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz και το Mi flash για να κάνω καθαρή εγκατάσταση από stock kitkat! Πρέπει να έχω κάνει unlock πρώτα από το site της Xiaomi για να γίνει το flasharisma?
Το Mi3w δεν χρειάζεται unlock. Τώρα εφόσον είσαι σε KitKat νομίζω ότι πρέπει να κατεβάσεις την 5.12.17 EU για να σε δημιουργήσει το ένα partition και μετά την ROM που κστέβασες.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H grovolis έγραψε:
Sent from my MI 3W using Tapatalk
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H grovolis έγραψε:
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Ευχαριστώ και τους δυο για την απάντηση! Άρα πάω απευθείας για την ελληνική! Απλά έχω το mi4 ισχύει και σε αυτό το μοντέλο ότι δεν χρειάζεται unlock? -
Ο/H longus έγραψε:
"dnomikos" προσπάθησα με τον δικό σου τρόπο αλλά μου έβγαλε ένα μύνημα: echo missmatching image and device. Το θέμα μου είναι ότι ενώ το βάζω σε fastboot το τηλ ακούω έναν ήχο από το pc αλλά μετά από 3 sec κάνει αποσύνδεση και γυρνάει σε φόρτιση. Λίγο τα φώτα σας. Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Εάν θέλεις να ανεβάσω και σχετική φωτο.
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λοιπόν όλα καλά, την πέρασα την " άτιμη " τη fastboot. Εκεί που έχει επιλογές για σύνδεση με usb έκλεισα έναν διακόπτη που έλεγε " σύνδεση συσκευής σαν MTP" κάτι τέτοιο τλπ δεν θυμάμαι καλά από την ταλαιπωρία μου, και τσακ το miflash αναγνώρισε το τηλ. Αυτά παθαίνει κανείς άμα δεν είναι γνώστης. Sorry παίδες για την ταλαιπωρία που σας έβαλα, και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Αυτό το φόρουμ απλά "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ........ ".
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H grovolis έγραψε:
Ευχαριστώ και τους δυο για την απάντηση! Άρα πάω απευθείας για την ελληνική! Απλά έχω το mi4 ισχύει και σε αυτό το μοντέλο ότι δεν χρειάζεται unlock?
-
Ο/H dnomikos έγραψε:
Ο/H grovolis έγραψε:
Ευχαριστώ και τους δυο για την απάντηση! Άρα πάω απευθείας για την ελληνική! Απλά έχω το mi4 ισχύει και σε αυτό το μοντέλο ότι δεν χρειάζεται unlock?
-
Ο/H grovolis έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ όλα πήγαν άψογα, τώρα μπορώ να βάλω και την latest 7.2.11.0 αν δεν κάνω λάθος, μέσω του updater του κινητού?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες