μιά χαρά είμαστε από υποστήριξη , στους υποστηριζόμενους πάσχουμε !!!!!!!!Ο/H caeser έγραψε:
πάσχουμε λίγο απο υποστήριξη

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούμιά χαρά είμαστε από υποστήριξη , στους υποστηριζόμενους πάσχουμε !!!!!!!!Ο/H caeser έγραψε:
Ο/H themakos66 έγραψε:
μιά χαρά είμαστε από υποστήριξη , στους υποστηριζόμενους πάσχουμε !!!!!!!!Ο/H caeser έγραψε:
Εγώ θέλω βαρέα, γιατί είμαι και βαρυκόκκαλος....Ο/H caeser έγραψε:
Έχει δίκιο ο Τζιμάρας!Ο/H Bodai έγραψε:
Αυτό τωρα πως να το εκλάβω? Εσυ @caeser τι λές??Ο/H jimm έγραψε:
(από υποστήριξη παντος πασχουμε λίγο?)
Έπρεπε να έχουμε 11.000 supporters, έναν για κάθε μέλος και μάλιστα να του πληρώνουμε μισθό (με ένσημα) για να μην έχουμε παραπονούμενους χρήστες που να μας λένε ότι "πάσχουμε λίγο απο υποστήριξη"!
τα βαρέα είναι υπο εξαφάνιση !!!!!Ο/H maddoctor έγραψε:
βαρέα
Εμείς εδώ (τουλάχιστον εγώ) δεν μπορούμε να ασχοληθούμε με την ιδιάζουσα περιπτωσή σου περισσότερο! Αρκετά προσπάθησα!!! Μέχρι και screenshot καθόμουνα να σου βγάλω, για να βρω και το μπελά μου απο πάνω, ότι ...πάσχουμε απο υποστήριξη!Ο/H jimm έγραψε:
Να ασχοληθεί με το κραξημο είχατε χρόνο κ διάθεση μία απάντηση ομως δεν δώσατε...
νομίζω πως όλοι με τον ένα η τον αλλο τρόπο και με πολύ κόπο κυνηγάμε πλέον το μεροκάματο αλλά αναγνωρίζοντας ότι κάποτε κάποιος μας βοήθησε ανιδιοτελώς χάνοντας τον χρόνο του και την ηρεμία του έτσι απλά από φιλότιμο γιατί προφανώς και αυτός πέρασε κάποτε τα ίδια , προσπαθούμε να βοηθήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο όχι γιατι έτσι πρέπει αλλά γιατί αυτός είναι ο έλληνας γεμάτος φιλότιμο και κέφι και νομίζω πως δεν υπάρχει μετάφραση σε αυτές τις δύο λέξεις σε καμία γλώσσα.Ο/H jimm έγραψε:
ζητάω συγγνωμη