Λόγω τηε ενοποίησης των partition της συσκευής δεν είναι καλή ιδέα η επιστροφή σε KK. Κάντε λίγο υπομονή και εσυ και ο @jimm. Παραδοσιακά η Xiaomi στις πρωτες εκδόσεις των rom βγάζει και "πατάτες". Οι οποίες όμως διορθωνονται γρήγορα. Κάντε λίγο υπομονήΟ/H HeavenScent έγραψε:
Καλημέρα σε όλους, επειδή με το ψάξε ψάξε ζαλίστηκα λίγο και άκρη δεν έβγαλα. Πως μπορώ να γυρίσω πίσω στην KitKat?
MI4 LTE έχω και έχω περάσει την M ήδη.
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
Τώρα είναι αργά πήγα να δοκιμάσω με κάτι εργαλεία που διάβασα στο en.miui και το αποτέλεσμα είναι να έχω απλά μαύρη οθόνη (Ούτε fastboot ούτε recovery μπορώ να μπώ). Και δεν έχω και ίντερνετ εδώ που είμαι να κατεβάσω fastboot image και να δοκιμάσω με miflash μπας και "ξυπνήσει".
-
Ο/H HeavenScent έγραψε:
Τώρα είναι αργά πήγα να δοκιμάσω με κάτι εργαλεία που διάβασα στο en.miui και το αποτέλεσμα είναι να έχω απλά μαύρη οθόνη (Ούτε fastboot ούτε recovery μπορώ να μπώ). Και δεν έχω και ίντερνετ εδώ που είμαι να κατεβάσω fastboot image και να δοκιμάσω με miflash μπας και "ξυπνήσει".
-
Δεν το έχω αυτή τη στιγμή αλλά το κατεβάζω με ρυθμούς χελώνας μιας και δεν είμαι σπίτι ακόμα, σε καμιά ώρα θα κατεβεί λογικά.
Με το miflash θα γίνει λογικά ή τσάμπα περιμένω να κατεβεί το fastboot rom? -
-
Ο/H HeavenScent έγραψε:
Ο/H HeavenScent έγραψε:
Δεν το έχω αυτή τη στιγμή αλλά το κατεβάζω με ρυθμούς χελώνας μιας και δεν είμαι σπίτι ακόμα, σε καμιά ώρα θα κατεβεί λογικά.
Με το miflash θα γίνει λογικά ή τσάμπα περιμένω να κατεβεί το fastboot rom?
-
Δεν μπαίνει πουθενά το κινητό, μαύρη οθόνη μόνο, και όταν το συνδέω στο pc το βλέπει σαν 5 αποθηκευτικούς χώρους.
-
Εχω μπει σε recovery και ενω παταω install update zip, δε κανει τιποτα..
Υποψιν μιλαω για την 6.3.17 την οποια εριξα μεσα στην SD μετονομασμενη σε update, σε ολοκαινουρια συσκευη που προσπαθω να ρυθμισω..
Sent from my JY-G5 using Tapatalk -
Ο/H dkmtb έγραψε:
Υποψιν μιλαω για την 6.3.17 την οποια εριξα μεσα στην SD μετονομασμενη σε update, σε ολοκαινουρια συσκευη που προσπαθω να ρυθμισω..
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Την εγκατεστησα τελικα μεσω του updater.
Και οταν ανοιξα WiFi μου βγαζει οτι η ολοκαινουρια συσκευη μου ειναι κλειδωμενη και να ενεργοποιησω τη συσκευη κλπ.
Τι μπορω να κανω???
Sent from my JY-G5 using Tapatalk -
Ο/H dkmtb έγραψε:
Την εγκατεστησα τελικα μεσω του updater.
Και οταν ανοιξα WiFi μου βγαζει οτι η ολοκαινουρια συσκευη μου ειναι κλειδωμενη και να ενεργοποιησω τη συσκευη κλπ.
Τι μπορω να κανω???
-
Ο/H HeavenScent έγραψε:
Δεν μπαίνει πουθενά το κινητό, μαύρη οθόνη μόνο, και όταν το συνδέω στο pc το βλέπει σαν 5 αποθηκευτικούς χώρους.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες