Προσπαθησε να κάνεις ανάκτηση του λογαριασμού (ίσως και του password) απο το pc σου. Είναι πιο εύκολοΟ/H dkmtb έγραψε:
Πως διαολο κλειδωσε ο mi λογαριασμος
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
Εννοείται ότι έτσι προσπάθησα! Δηλαδή όντως δεν υπάρχει σωτηρία?
Sent from my Coolpad 7236 using Tapatalk -
Ο/H dkmtb έγραψε:
Εννοείται ότι έτσι προσπάθησα! Δηλαδή όντως δεν υπάρχει σωτηρία?
-
Ναι εχω, και γνωριζω το mail κ το password του ενος αλλα δε κανει τιποτα.
Sent from my JY-G5 using Tapatalk -
Βασικα στην οθονη που ειναι κλειδωμενο, αναφερει με καποια νουμερα κ καποια αστερακια, τον λογαριασμο mi που μπορει(λεει) να εχει συσχετισθει με τη συσκευη..
Αρχικα αναβε κ δουλευε κανονικα μεχρι να συνδεθει στο νετ οπου μπλοκαρε..τωρα ειναι μονιμως κλειδωμενο ακομα κ μετα απο εκ νεου φλασαρισματος της 6.3.17 μεσω του twrp.
Αφου δε καταφερα τιποτα, μπηκα στο twrp και εκανα wipe τα παντα! Τι κανουμε τωρα?
Ο/H dkmtb έγραψε:
Αφου δε καταφερα τιποτα, μπηκα στο twrp και εκανα wipe τα παντα! Τι κανουμε τωρα?
Sent from my JY-G5 using Tapatalk
-
Δεν ειχε πετυχει και γι' αυτο εκανα wipe τα παντα.. Το τηλεφωνο ειναι κενο πλεον, μονο το twrp εχει μεσα.
Υπαρχει καποιος οδηγος να το ξαναστησω?
-
-
-
Ο/H jimm έγραψε:
καλημερα σε ολους!
φλασαρισα τη σημερινη rom και το προβλημα μου παραμενει (καταστολη θορυβου με δυο μικ. και δεν αλλαζει) εχει κανεις κατι να προτεινει?το φλασαρισμα εγινε μεσω του updater του κινητου χωρις να κανω κατι αλλο.ευχαριστω!
Θα σε προτείνω κάτι αλλά με δικό σου ρίσκο. Στους Xda developer έχουν διαρρεύσει η beta Rom της Global. Τις οποίες χρησιμοποιώ. Είναι σταθερές και λειτουργικές. Ή τελευταία είναι η 6.3.24 αν δεν βρεις το link σίγουρα υπάρχει της 6.3.17. Υπ' όψιν δεν έχει Ελληνικά βάλε Αγγλικά. Θα πας xda developer - xiaomi Mi-3 και μετά εκεί που λέει stable 7.2.8.0 στην πρώτη σελίδα έχει τα link.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες