Διαφήμιση

Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W​

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • Mi-3 & Mi-4
    • Ο/H jimm έγραψε:

καλημερα σε ολους!
      φλασαρισα τη σημερινη rom και το προβλημα μου παραμενει (καταστολη θορυβου με δυο μικ. και δεν αλλαζει) εχει κανεις κατι να προτεινει?το φλασαρισμα εγινε μεσω του updater του κινητου χωρις να κανω κατι αλλο.ευχαριστω!
      Γιατί δεν το γράφεις τότε στο ανάλογο τόπικ που είναι για την σημερινή ROM ;; :)
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • Ο/H pechr έγραψε:

Ο/H jimm έγραψε:

καλημερα σε ολους!
      φλασαρισα τη σημερινη rom και το προβλημα μου παραμενει (καταστολη θορυβου με δυο μικ. και δεν αλλαζει) εχει κανεις κατι να προτεινει?το φλασαρισμα εγινε μεσω του updater του κινητου χωρις να κανω κατι αλλο.ευχαριστω!
      Γιατί δεν το γράφεις τότε στο ανάλογο τόπικ που είναι για την σημερινή ROM ;; :)
      @pechr ο @jimm έχει ένα ιστορικό 12 μηνημάτων μέσα σε αυτό το threat που περιγράφει το πρόβλημα, μετά την αναβάθμισή του σε Marshmallow, άρα σωστά ποστάρισε εδώ...
      Το πρόβλημα όμως @jimm είναι ότι το συγκεκριμένο θέμα με το μικρόφωνο δεν έχει αναπαραχθεί από άλλον χρήστη και αρχίζω να σκέφτομαι, μήπως τελικά αφορά πρόβλημα hardware... ωστόσο το γεγονός ότι όταν μιλάς με το viber δεν έχεις θέμα, με προβληματίζει, αφου εάν ήταν πρόβλημα hardware μάλλον θα το έκανε πάντα...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H caeser έγραψε:

@pechr ο @jimm έχει ένα ιστορικό 12 μηνημάτων μέσα σε αυτό το threat που περιγράφει το πρόβλημα
      ζητώ συγνώμη.. δεν πρόσεξα το ιστορικό του
      Αν και θα ήταν καλυτερο να είχε ανοιξει δικό του τοπικ απο την αρχή από την στιγμή που έχει κάποιο πρόβλημα
      Redmi Note 8T (Willow)
      Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
    • KAΛΗΣΠΕΡΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ 7.1.3.0 STABLE ΣΤΟ ΜΙ4 ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ Ν ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Μ ΛΕΕΙ ΑΠΕΥΧΕ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Π ΨΑΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ 7.1.5.0 ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ MARSHMALOW ΚΑΙ ΠΑΛΙ Μ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΝΜ. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ. ΔΕ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕΣΩ ΡΙΚΟΒΕΡΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΡΙΚΟΒΕΡΙ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣ Μ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΦΑΚΤΟΡΙ ΡΕΣΕΤ ΓΤ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ DEVELOPER KAI ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΣΕ STABLE ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ NOVA GO ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Κ Μ ΑΥΤΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
    • Ο/H sifamix έγραψε:

KAΛΗΣΠΕΡΑ

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ 7.1.3.0 STABLE ΣΤΟ ΜΙ4 ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΩ Ν ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΣΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ Μ ΛΕΕΙ ΑΠΕΥΧΕ Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ Π ΨΑΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΗΝ 7.1.5.0 ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ MARSHMALOW ΚΑΙ ΠΑΛΙ Μ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΝΜ. ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ. ΔΕ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΜΕΣΩ ΡΙΚΟΒΕΡΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΟΥΤΕ ΜΕΣΩ ΡΙΚΟΒΕΡΙ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΣ Μ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΛΙ ΦΑΚΤΟΡΙ ΡΕΣΕΤ ΓΤ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ DEVELOPER KAI ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΣΕ STABLE ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ NOVA GO ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑ ΚΑΙ Σ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΔΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Κ Μ ΑΥΤΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
      Καταρχήν μη γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις.. :)

Δεύτερον η stable 7.1.3.0 που έχεις είναι βασισμένη σε κιτ κατ και η αμέσως επόμενη είναι η 7.2.8.0 που είναι βασισμένη σε marshmallow οπότε και πρέπει να κάνεις factory reset για να την περάσεις. Η 7.1.5.0 που αναφέρεις δε τη βρίσκω για το mi4 στα downloads μάλλον κοιτάς κάποιο άλλο κινητό.. Θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα εδώ για να προχωρήσεις στην εγκατάσταση της 7.2.8.0 .
    • Καλησπέρα σας. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Θέλω να περάσω τη συγκεκριμένη έκδοση στο mi3. Αυτή τη στιγμή το κινητό μου έχει την έκδοση MIUI 7 Global 5.12.10 Beta, δηλαδή την τελευταία developer που βρήκα στο official site της Miui. Αυτή η έκδοση όπως καταλαβαίνετε δεν έχει σχέση με την ελληνική απο το φόρουμ σας και είναι kitkat 4.4.4 KTU84P. Μάλιστα, όταν την είχα βάλει αυτή, είχα χάσει και το root access με αποτέλεσμα τώρα να πρέπει να το ξανα-root-άρω (;)

Με τις πληροφορίες που σας έδωσα παραπάνω, ήθελα να ρωτήσω αν είναι οκ να προχωρήσε σε root και εγκατάσταση σύμφωνα ακριβώς με αυτές τις οδηγίες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

EDIT: Τελικά σαν ανυπόμονος που είμαι έκανα τη διαδικασία έτσι κι αλλιώς. Όλα φαίνονται να δουλεύουν μια χαρά. Πολύ καλή δουλειά! Ευχαριστώ!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kostakislarisa έγραψε:

Καταρχήν μη γράφεις με κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις.. :)
      Δεύτερον η stable 7.1.3.0 που έχεις είναι βασισμένη σε κιτ κατ και η αμέσως επόμενη είναι η 7.2.8.0 που είναι βασισμένη σε marshmallow οπότε και πρέπει να κάνεις factory reset για να την περάσεις. Η 7.1.5.0 που αναφέρεις δε τη βρίσκω για το mi4 στα downloads μάλλον κοιτάς κάποιο άλλο κινητό.. Θα πρέπει να ακολουθήσεις τον οδηγό που βρίσκεται στην πρώτη σελίδα εδώ για να προχωρήσεις στην εγκατάσταση της 7.2.8.0 .
      ok δεκτον για τα κεφαλαια αν και δεν εγινε σκοπιμως ;)
      αυτη εδω ποια εκδοση ειναι ?
      xiaomi.eu_multi_cancro_V7.1.5.0.KXDCNCK_v7-4.4.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device
    • Ο/H sifamix έγραψε:

ok δεκτον για τα κεφαλαια αν και δεν εγινε σκοπιμως ;) αυτη εδω ποια εκδοση ειναι ?
      xiaomi.eu_multi_cancro_V7.1.5.0.KXDCNCK_v7-4.4.zip | by Xiaomi.eu for Generic Device
      Αυτη είναι η multi από το eu. Εγώ μιλούσα για την ελληνική. Σε κιτ κατ είναι βασισμένη από ότι βλέπω.. Για πιο λόγο να μείνεις σε κιτ κατ και δε βάζεις μία marshmallow;
    • Ο/H kostakislarisa έγραψε:

Αυτη είναι η multi από το eu. Εγώ μιλούσα για την ελληνική. Σε κιτ κατ είναι βασισμένη από ότι βλέπω.. Για πιο λόγο να μείνεις σε κιτ κατ και δε βάζεις μία marshmallow;
      Οι οδηγιες πρωτης εγκαταστασης λενε να περασουμε αυτη την εκδοση και μετα να παμε σε marshmallow. απλα δν εκανα φακτορι ρισετ και γι αυτο ισως δεν δουλεψε. τι να πω...
    • Πρέπει να κάνεις factory.. Αυτή τη ζητάει για να γίνει ενοποίηση των partition. Τώρα διάβασα τι λέει ο οδηγός.
    • Διαφήμιση
    • Με συγχωρείς που σε ζαλιζω αλλα δε θελω να κανω παλι λάθος. Αν κανω φακτορι πως θα μπω στο updater της Miui να περασω την μεταβατικη ρομ?θα ανοίγει η συσκευή χωρις καμια ρομ μεσα? Επισης εγω εχω το cwm recovery. Η μηπως εννοεί μεσω του mi recovery να την περάσω τη πρωτη ρομ?επίσης το φακτορι το κανω πριν περασω τη πρώτη ρομ.? ?( τα λεω ολα αυτα επειδή στον οδηγο τονιζει με κοκκινα γραμματακια οτι μονο μεσω του miui updater κανω εγκατάσταση την 7.1.5.