να κατεβασω δηλαδη το image και να το φορτωσω απο το twrp απο usb otg?Ο/H dnomikos έγραψε:
Γιατί ταλαιπωρήστε χωρίς λόγο; Υπάρχουν πλέον στα Downloads του cancro, έτοιμες Ελληνικές Marshmallow fast-boot ROM (developer και Stable) οι οποίες κάνουν την μετάβαση από Kit-Kat σε Marshmallow παιχνιδάκιΟ/H kexas έγραψε:
έκανα το flash και έχει κολλήσει στο mi εδώ και 1:30 ώρα τι κάνω?Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ναι κάνε το Flash.Ο/H kexas έγραψε:
να την κανω απο εκει την 5,12,17 η πρεπει να κανω αλλη διαδικασια ?
![]()
![]()
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
@kexas θα πας εδω => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6036-FastBoot-ROM/#files και θα κατεβάσεις την fastboot που θέλεις (Developer ή Stable)
Θα βάλεις την συσκευή για φόρτιση > 70%
Θα κατεβασεις και το MiFlash αν δεν το έχεις
Θα χρειαστεί να βάλεις το Mi-4 σε fastboot mode με Power & Vol - και μετά να το φλασάρεις με το MiFlash χρησιμοποιώντας την fastboot rom που κατέβασες ήδη.
Θα χαθούν τα πάντα αλλά το Mi-4 θα γίνει σαν καινούργιο... -
Ο/H Bodai έγραψε:
@kexas θα πας εδω => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…/6036-FastBoot-ROM/#files και θα κατεβάσεις την fastboot που θέλεις (Developer ή Stable)
Θα βάλεις την συσκευή για φόρτιση > 70%
Θα κατεβασεις και το MiFlash αν δεν το έχεις
Θα χρειαστεί να βάλεις το Mi-4 σε fastboot mode με Power & Vol - και μετά να το φλασάρεις με το MiFlash χρησιμοποιώντας την fastboot rom που κατέβασες ήδη.
Θα χαθούν τα πάντα αλλά το Mi-4 θα γίνει σαν καινούργιο...
και παλι ευχαριστω
-
-
Γειά σας παιδιά. Μια βοήθεια παρακαλώ.
Έχω ένα καινούργιο Mi4 μιας φίλης και θέλω να περάσω μια Ελληνική rom. Διαβάζω πολλά και δε μπορώ να βγάλω άκρη. Ποιά μου προτείνετε να βάλω, με δεδομένα ότι είμαι εντελώς αρχάριος σε flash (μόνο μια φορά σε νένα redmi note 2 για ένα φίλο πάλι) και ότι η φίλη δε θα έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από το κινητό της...
Και με ποιό τρόπο το flash; Αν έχω καταλάβει καλά, αν κάνω copy τη rom και μετά update, δε θα έχω πρόβλημα, ε; -
Στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος είναι ο οδηγός με όλα τα βήματα που χρειάζονται για να κάνεις το Flash...
-
-
Διάβασε το πρώτο ποστ, στην πρώτη σελίδα και κάνε όλα τα βήματα ένα-ένα με τα αρχεία που θα βρεις στον οδηγό όπως σου είπε και ο MIUI_ART
-
Αν γίνεται, πες που κάνω λάθος:
1. Κατέβασα το αρχείο από το κινητό
2. Πήγα στον updater και χειροκίνητα του δίνω που θα βρει το αρχείο
3. Μου βγάζει ότι "can't update" -
Ο/H Selespeed έγραψε:
Αν γίνεται, πες που κάνω λάθος:
1. Κατέβασα το αρχείο από το κινητό
2. Πήγα στον updater και χειροκίνητα του δίνω που θα βρει το αρχείο
3. Μου βγάζει ότι "can't update"
-
Το κινητό όπως είπα έχει την MIUI 7.1.89.98 stable.
Εγώ έχω κατεβάσει τις
GTV-6.4.14
V7.2.11.0
και το
xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip
που γράφει στην πρώτη σελίδα.
Σε όλα έχω το ίδιο μήνυμα...
Τι είναι το recovery? -
Ο/H Selespeed έγραψε:
Το κινητό όπως είπα έχει την MIUI 7.1.89.98 stable.
Εγώ έχω κατεβάσει τις
GTV-6.4.14
V7.2.11.0
και το
xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip
που γράφει στην πρώτη σελίδα.
Σε όλα έχω το ίδιο μήνυμα...
Τι είναι το recovery?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0