Διαφήμιση

Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W​

• Οδηγός
    • Ενημερώθηκε
    • Mi-3 & Mi-4

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H Selespeed έγραψε:

Το κινητό όπως είπα έχει την MIUI 7.1.89.98 stable.
      Εγώ έχω κατεβάσει τις
      GTV-6.4.14

V7.2.11.0
      και το
      xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip
      που γράφει στην πρώτη σελίδα.
      Σε όλα έχω το ίδιο μήνυμα...

Τι είναι το recovery? :)

Ο/H Selespeed έγραψε:

MI-Recovery 2.0.1
      Είχα ψάξει και εκεί λίγο μετονομάζοντας το 7.2.11 σε update.zip , αλλά αφού προχώρησε λίγο, κόλλησε και μου ζήτησε να κάνω "back"...

Edit: Το ξαναδοκίμασα τώρα. Όταν φτάνει περίπου 30-31%, πάει στο 99% και γράφει "Install update.zip failed! Error applying update" και μετα το "Back"

Ο/H Selespeed έγραψε:

Συνεχίζοντας από τα χτεσινά...

Ξεκινώντας, να πω ότι το τηλέφωνο συνδέθηκε κανονικότατα στον υπολογιστή στη δουλειά.
      Έχοντας εγκαταστήσει το MiFlash, αποσυμπίεσα το cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz , και επέλεξα με το browse το φάκελο.
      Μέσα στο advanced έδωσα και τη διαδρομή του flash_all.bat και επέλεξα και το flash all στο κάτω μέρος του κεντρικού παραθύρου.
      Ξεκινάω το τηλέφωνο σε fastboot και μετά το συνδέω στη USB2.0 του υπολογιστή.
      Κάνω refresh, το βλέπει, το επιλέγω και πατάω flash.
      Στο πρώτο δευτερόλεπτο γράφει στη στήλη του status (δίπλα στη μπάρα του progress) με κόκκινα γράμματα "unspecified error (0xffffffff: )
      Και τέλος...
      Ξαναπροσπάθησα αλλά τα ίδια (από το 0sec).

Αυτά.
      Αν έχει κανείς κάποια πρόταση μου λέει.

Είσαι σίγουρος ότι το κινητό είναι γνήσιο Xiaomi και όχι fake;
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H Selespeed έγραψε:

Ξεκινώντας, να πω ότι το τηλέφωνο συνδέθηκε κανονικότατα στον υπολογιστή στη δουλειά.
      Έχοντας εγκαταστήσει το MiFlash, αποσυμπίεσα το cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz , και επέλεξα με το browse το φάκελο.
      Μέσα στο advanced έδωσα και τη διαδρομή του flash_all.bat και επέλεξα και το flash all στο κάτω μέρος του κεντρικού παραθύρου.
      Στο πρώτο δευτερόλεπτο γράφει στη στήλη του status (δίπλα στη μπάρα του progress) με κόκκινα γράμματα "unspecified error (0xffffffff: )
      Και τέλος...

Αυτά.
      Για να δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Κατέβασε την 5.12.17 eu για να δημιουργήσουμε το partition. Θα κατεβάσεις την Rom θα την βάλεις στο κινητό. Μετά θα πας στο update και θα πατήσεις στις τρεις τελίτσες. Τώρα θα διαλέξεις το choose package και θα τσεκάρεις την 5.12.17. Εν μέσω flash αποφάσισε ποια Rom θα κατεβάσεις και κάντο. Περιμένω......

Στάλθηκε από το LT22i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Την κατέβασα, την έστειλα στο κινητό, και με τοn updater επέλεξα τη rom αλλά έκανε ακριβώς τα ίδια με τις προηγούμενες: "Can't update. Something went wrong..." :(
    • Ο/H Selespeed έγραψε:

Ο/H spideman3 έγραψε:

Ο/H Selespeed έγραψε:

Και τέλος...

Αυτά.
      Για να δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Κατέβασε την 5.12.17 eu για να δημιουργήσουμε το partition. Θα κατεβάσεις την Rom θα την βάλεις στο κινητό. Μετά θα πας στο update και θα πατήσεις στις τρεις τελίτσες. Τώρα θα διαλέξεις το choose package και θα τσεκάρεις την 5.12.17. Εν μέσω flash αποφάσισε ποια Rom θα κατεβάσεις και κάντο. Περιμένω......
      Στάλθηκε από το LT22i μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Την κατέβασα, την έστειλα στο κινητό, και με τοn updater επέλεξα τη rom αλλά έκανε ακριβώς τα ίδια με τις προηγούμενες: "Can't update. Something went wrong..." :(
      Δώσε ένα screenshot, αν δεν ξέρεις πως πάνω μέρος οθόνης προς τα κάτω με το χέρι κίνηση και θα το δεις.
    • Διαφήμιση
    • Δεν κατάλαβα τον τρόπο που μου είπες, και το έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο (όλα τα πλαϊνά κουμπιά...)

Εντω μεταξύ, δε νομίζω να είναι fake. Το πήρα από το Geekbuying, και τόσο η συσκευασία όσο και η συσκευή φαίνονται πολύ ποιοτικά. Έχω πάρει και άλλα xiaomi πράγματα και φαίνονται αντίστοιχες συσκευασίες.
      Καποια στιγμή αύριο θα το ψάξω περισσότερο...
      Images
      • Screenshot_2016-04-22-23-33-27_com.android.updater.png

57,55 kB, 450×800, viewed 81 times
    • Ο/H Selespeed έγραψε:

Δεν κατάλαβα τον τρόπο που μου είπες, και το έκανα με τον παραδοσιακό τρόπο (όλα τα πλαϊνά κουμπιά...)

Εντω μεταξύ, δε νομίζω να είναι fake. Το πήρα από το Geekbuying, και τόσο η συσκευασία όσο και η συσκευή φαίνονται πολύ ποιοτικά. Έχω πάρει και άλλα xiaomi πράγματα και φαίνονται αντίστοιχες συσκευασίες.
      Καποια στιγμή αύριο θα το ψάξω παραπάνω...
      Πήγαινε settings - instaill app και κάπου στο τέλος θα βρεις την εφαρμογή update και κάνε εκκαθάριση δεδομένων. Και ξανά δοκίμασε να το κάνεις
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Selespeed έγραψε:

Τα ίδια με τον updater αφού του έκανα clear data...

Το mipc όχι. Δεν είμαι σίγουρος ότι το έχω ξανακούσει...
      Mi PC Suite αυτό το εργαλέιο λέω αν εγκατέστησες?
    • Ο/H Selespeed έγραψε:

Κατέβηκε τώρα.
      Εγκαταστάθηκε.
      Τώρα έχουμε και τους drivers του κινητού. 1) Απ΄ ότι είδα δεν έχεις κάρτα sim? αλλά είναι έχεις wifi? έτσι? θέλω ένα screenshot από το κινητό να δούμε ποια έκδοση είσαι. Πήγαινε ρυθμίσεις about.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Selespeed έγραψε:

Αυτό που δε φαίνεται είναι το 7.1....

Edit: Τώρα είναι καλύτερο...
      Την 5.12.17 την έχεις ακόμα μέσα στο κινητό χύμα? αν ναι μετανόμασε την σε σκέτο update χωρίς το zip. Πάτα το κουμπί power+volume up για να μπεις σε recovery μετά διάλεξε γλώσσα τα αγγλικά - εγκατάσταση rom. Ελπίζω να την εγκαταστήσει.