32bit ή 64bit;Ο/H moustakias έγραψε:
Νομιζω πως χρειαζεται 64bit windows για να καταφερεις να φλασαρεις με το miflash.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού32bit ή 64bit;Ο/H moustakias έγραψε:
ναι μπορείς να φλασάρεις την ΜΟΝΟ την MM fastboot rom απευθείας μεσω mi-flash.Ο/H moustakias έγραψε:
Εχω Android 4,4 μπορω να του φλασαρω κατευθειαν την Ελληνικη Mm οπως προσπαθησα η εκαν λαθος?
Ο/H Seized έγραψε:
Παρά την όλη διαδικασία που έκανα με το fastboot, έβαλα αυτή τη rom cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz. Κοίταξα μετά το android version και πάλι λέει 6.0.1 MMB29M, δηλαδή marshmellow. Τι έχει παιχτεί τώρα με τα partitions; Γιατί εγώ θα ήθελα να γυρίσω στη kitkat έκδοση της en.miui.com.
Κατάλαβα.. Βλακεία έκανα εγώ, αλλά δεν μπορώ να δω την περιγραφή όταν πάω να τη κατεβάσω. Τέλος πάντων, δεν πειράζει. Απλά με ενδιαφέρει να ξέρω πως μπορώ τώρα να πάρω την τελευταία stable global της en.miui.com και να τη βάλω. Είναι δηλαδή ok τώρα τα partitions, οπότε απλα τη κάνω fastboot; Ή θα πρέπει να ξαναπειράξω την εντολή για τα partitions μιας και είναι MM αυτή που έχω πάλι τώρα;Ο/H moustakias έγραψε:
Λογικο ειναι.Ο/H Seized έγραψε:
Παρά την όλη διαδικασία που έκανα με το fastboot, έβαλα αυτή τη rom cancro_images_Stable-V7.2.8.0_twrp_GR.tgz. Κοίταξα μετά το android version και πάλι λέει 6.0.1 MMB29M, δηλαδή marshmellow. Τι έχει παιχτεί τώρα με τα partitions; Γιατί εγώ θα ήθελα να γυρίσω στη kitkat έκδοση της en.miui.com.
Η ρομ που εβαλες ειναι MM το λεει απο κατω στην περιγραφη απο εκει που την κατεβασες
Λογικα αυτη πρεπει να ειναι ΚΙΤΚΑΤ απο το 4,4 που εχει στον τιτλο
cancro_images_5.9.1_20150826.0000.7_4.4_cn_33c29c754f.tgz
Καλυτερα περιμενε ομως να σου το επιβεβαιωσει καποιος πιο εμπειρος
Όταν πηγαίνεις με fast-boot από Kit-Kat σε Marshmallow, δεν πειράζεις τίποτα γιατί είναι ήδη έτοιμα. Για να ξεχωρίζεις εύκολα ειδικά τις fast-boot του Δεκεμβρίου 2015 εκεί που έγινε η μετάβαση, θα κοιτάς πχ το flash_all.bat πόσα system partition κάνει flash. Στις Kit-Kat έχει 2 εντολές για flash system partition (fastboot %* flash system+system1 %~dp0images\system.img). Σε αυτές και εφόσον επιστρέφεις από Marshmallow, θα προσθέτεις την εντολήΟ/H Seized έγραψε:
Κατάλαβα.. Βλακεία έκανα εγώ, αλλά δεν μπορώ να δω την περιγραφή όταν πάω να τη κατεβάσω. Τέλος πάντων, δεν πειράζει. Απλά με ενδιαφέρει να ξέρω πως μπορώ τώρα να πάρω την τελευταία stable global της en.miui.com και να τη βάλω. Είναι δηλαδή ok τώρα τα partitions, οπότε απλα τη κάνω fastboot; Ή θα πρέπει να ξαναπειράξω την εντολή για τα partitions μιας και είναι MM αυτή που έχω πάλι τώρα;
Οκ ευχαριστώ πολυ. Θα αφήσω αυτήν για τώρα μιας και μου φαίνεται ότι η μπαταρία κρατάει καλά τώρα. Αλλιώς μάλλον θα ξανακάνω τη διαδικασία με fastboot. Αλλά απο περιέργια: πείραξα την εντολή για να πάω απο ΜΜ σε kitkat, αλλά απο λάθος μου ξαναφόρεσα ΜΜ. Πως και δεν παίχτηκε πρόβλημα;Ο/H dnomikos έγραψε:
Όταν πηγαίνεις με fast-boot από Kit-Kat σε Marshmallow, δεν πειράζεις τίποτα γιατί είναι ήδη έτοιμα. Για να ξεχωρίζεις εύκολα ειδικά τις fast-boot του Δεκεμβρίου 2015 εκεί που έγινε η μετάβαση, θα κοιτάς πχ το flash_all.bat πόσα system partition κάνει flash. Στις Kit-Kat έχει 2 εντολές για flash system partition (fastboot %* flash system+system1 %~dp0images\system.img). Σε αυτές και εφόσον επιστρέφεις από Marshmallow, θα προσθέτεις την εντολήΟ/H Seized έγραψε:
Κατάλαβα.. Βλακεία έκανα εγώ, αλλά δεν μπορώ να δω την περιγραφή όταν πάω να τη κατεβάσω. Τέλος πάντων, δεν πειράζει. Απλά με ενδιαφέρει να ξέρω πως μπορώ τώρα να πάρω την τελευταία stable global της en.miui.com και να τη βάλω. Είναι δηλαδή ok τώρα τα partitions, οπότε απλα τη κάνω fastboot; Ή θα πρέπει να ξαναπειράξω την εντολή για τα partitions μιας και είναι MM αυτή που έχω πάλι τώρα;
Γιατί οι Marshmallow fast-boot περιέχουν ήδη την εντολή για ενοποίηση των partition για όσους έρχονται από Kit-KatΟ/H Seized έγραψε:
Οκ ευχαριστώ πολυ. Θα αφήσω αυτήν για τώρα μιας και μου φαίνεται ότι η μπαταρία κρατάει καλά τώρα. Αλλιώς μάλλον θα ξανακάνω τη διαδικασία με fastboot. Αλλά απο περιέργια: πείραξα την εντολή για να πάω απο ΜΜ σε kitkat, αλλά απο λάθος μου ξαναφόρεσα ΜΜ. Πως και δεν παίχτηκε πρόβλημα;