Τωρα την δοκιμαζω και λεω εντυπωσεις

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣε recovery μπαίνεις? Τι rom είχες μέσα πριν κολλήσει? Ακολούθησες τον οδηγό κατά γράμμα που υπάρχει ατο φόρουμ?Ο/H arisgkogkas έγραψε:
ΣΟΣ! Δοκιμασα να φλασαρω την 6.1.7 μεσα απο την αναβαθμιση όπως ειπατε, για να προετοιμασω το κινητο για την καινουργια εκδοση, αφου εκανα τα wipe ειχα παλιοτερη εκδοση του Νοεμβριου. Δοκιμασα μεσω της αναβαθμισης και το κινητο εχει κολλησει στο αρχικο σηματακι της mi. Δοκιμασα να μπω στο recovery κανω reboot sto system 1 ( active) και δεν γινεται τιποτα. Τι μπορω να κανω? Πηρα back up μεσα από το κινητο αλλα πως μπορω να το χρησιμοποιησω τωρα? Στο mi recovery 2.0.1 μου μπαινει.
Το αφησα πανω απο μια ωρα δειχνει το σημα της miui και το anroid κατω με τις 3 τελειες να αναβοσβηνουν και μενει κολλημενο εκει. Ευχαριστω προκαταβολικα.
Στο mi recovery 2.0.1. μπαινω. πριν ειχα τηνΟ/H maddoctor έγραψε:
Σε recovery μπαίνεις? Τι rom είχες μέσα πριν κολλήσει? Ακολούθησες τον οδηγό κατά γράμμα που υπάρχει ατο φόρουμ?Ο/H arisgkogkas έγραψε:
ΣΟΣ! Δοκιμασα να φλασαρω την 6.1.7 μεσα απο την αναβαθμιση όπως ειπατε, για να προετοιμασω το κινητο για την καινουργια εκδοση, αφου εκανα τα wipe ειχα παλιοτερη εκδοση του Νοεμβριου. Δοκιμασα μεσω της αναβαθμισης και το κινητο εχει κολλησει στο αρχικο σηματακι της mi. Δοκιμασα να μπω στο recovery κανω reboot sto system 1 ( active) και δεν γινεται τιποτα. Τι μπορω να κανω? Πηρα back up μεσα από το κινητο αλλα πως μπορω να το χρησιμοποιησω τωρα? Στο mi recovery 2.0.1 μου μπαινει.
Το αφησα πανω απο μια ωρα δειχνει το σημα της miui και το anroid κατω με τις 3 τελειες να αναβοσβηνουν και μενει κολλημενο εκει. Ευχαριστω προκαταβολικα.
δεν μπορουσα να κανω αυτο που μου ειπες χθες. το μονο που μπορουσα να κανω ηταν να περιμενω αλλα περασε πανω απο μια ωρα και δεν εγινε τιποτα. Στο mi recovery με αφηνει να κανω wipe cache. Την ρομ που λες την κατεβαζω στον υπολογιστη μου την μετονομαζω σε update, την στελνω με αντιγραφη επικολληση στο κινητο και κανω install update zip to system? ( νομιζω ετσι λεγεται). Αλλιως πως μπορω να την φλασαρω?Ο/H maddoctor έγραψε:
Μάλιστα, άρα δεν έκανες αυτό που σου είπα χθες και ούτε του οδηγού....
Πάμε από την αρχή....
Ανεξάρτητα τι ρομ έχεις μέσα, πρέπει πρώτα να περάσεις την 5.7.12, όχι άλλη ρομ. Μπες σε recovery και πέρνα την ρομ που λέει ο οδηγός, την 5.7.12. Προσπάθησε να κάνεις wipes (δεν ξέρω από το mi recovery μπορείς). Μην αγχώνεσαι, διάβασε αυτά που σου γράφουμε προσεχτικά. Ο admin λέει ότι λογικά θα είσαι με την τελευταία stable που είχε βγει και να βάλεις την 5.7.12 μετά. Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι....
οκ την κατεβαζω τωρα δοκιμαζω και επιστρεφω για νεοτερα. Σε ευχαριστω πολυ!Ο/H maddoctor έγραψε:
Σωστά έτσι θα κάνεις. Περασε πρώτα την ρομ μέσα στο κινητό, μπες σε recovery, clear cache, install και συνέχισε τον οδηγό όπως αναγράφεται. Μην αγχώνεσαι, τα Xiaomi δύσκολα πεθαίνουν...
Αν προκύψει κάτι εδώ είμαστε...Ο/H arisgkogkas έγραψε:
οκ την κατεβαζω τωρα δοκιμαζω και επιστρεφω για νεοτερα. Σε ευχαριστω πολυ!Ο/H maddoctor έγραψε:
Σωστά έτσι θα κάνεις. Περασε πρώτα την ρομ μέσα στο κινητό, μπες σε recovery, clear cache, install και συνέχισε τον οδηγό όπως αναγράφεται. Μην αγχώνεσαι, τα Xiaomi δύσκολα πεθαίνουν...![]()
Τι ρομ έχεις, ποια ρομ πας να βάλεις?Ο/H gialaftis έγραψε:
Παιδια παω να εγκαταστησω τις rom μεσα απο τον updater της miui και μου βγαζει αυτο το μυνημα...Τι να κανω???Βοήθεια miui_art