Παιδια μαλλον κατεστρεψα το κινητο... Δεν μου απαντουσε κανεις και αποφασισα να ξανακανω την διαδικασια που περιγραφετε στην αρχη! Πηγα αποτην αναβαθμιση και πηγα να ξαναφλασαρω την 5.12.17. μεεβγαλε στο TWRP και εκανα install την ρομ . Το κινητο εχει πανω απο μιαωρα που ειναι με το mi.com στην οθονη και φορτονη το android... Δεν ξερω τι να κανω... Μπορει να με βοηθησει καποιος σας παρακαλω...
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
Οι λάθος επιλογές πάντα δίνουν λάθος αποτελέσματα.
Δεν σου μένουν και πολλές επιλογές.
FASTBOOT ROM FLASH
=> xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-5-6-0-cn-a5ff133acd-tgz/
Γενικός οδηγός (Αντικαθιστάς τα δικά σου αρχεία στον οδηγό) => Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Και μετά όταν με το καλό μπεις στην MIUI, θα κάνεις Flash την Ελληνική Marshmaollow ΜΟΝΟ από την εφαρμογή αναβάθμισης...
Καλή επιτυχία...
Και προσοχή στον οδηγό... -
-
Τον οδηγό γιατί στον έδωσα
=> Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)
Απλά στον οδηγό θα χρησιμοποιήσεις τα δικά σου αρχεία FastBoot. -
Φίλοι μου καλημέρα, ακολουθωντας κατα γραμμα τις οδηγιες ολα πανε οπως περιγραφονται. Ενα προβλημα ομως και μαλιστα πολυ σημαντικό. Αντιμετωπιζω FC στο Play Store.Ολες οι εφαρμογες τρεχουν κανονικα ενω το Play Store αρνείται επίμονα να ξεκινήσει. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστω προκαταβολικά.
-
Ο/H Vale Rossi έγραψε:
Ολες οι εφαρμογες τρεχουν κανονικα ενω το Play Store αρνείται επίμονα να ξεκινήσει
-
έκανα factory reset και η μπαταρία φαίνεται να έστρωσε αν και έχω την εντύπωση ότι σε αναμονή καταναλώνει περισσότερο από ότι συνήθως, οι εφαρμογές που δεν μπορούσαν να εγκατασταθούν τώρα δουλεύουν κανονικά
Έχει δει κανεις διαφορα στή camera? έχω την εντύπωση πως έχει βελτιωθεί η ποιότητα φωτογραφίας και ότι δουλεύει ποιο γρήγορα
Το μονο θέμα μέχρι στιγμής είναι με τα daily lockscreens όταν πατάω στην lock screen το εικονίδιο πάνω αριστερά βγάζει το πρώτο μήνυμα Terms and contitions και πατάω Agree and Enable βγάζει μήνυμα ότι η gallery δεν ανταποκρίνεται, το έκανε και πριν το factory reset
Η γκαλερί σαν εφαρμογή όμως δουλεύει κανονικά αν ανοίξω να δω photos μονο μέσω του daily lockscreens δεν δουλεύει
έχω κάνει 2 φορες factory reset και flash την rom αλλα δεν διορθώνεται είναιη γενικότερο bug η έτυχε μονο σε εμενα? -
Done και σε μένα! Επιβεβαιώνω με τη σειρά μου την απουσία του Here maps και αδυνατώ να το εγκαταστήσω. Έκανα καθάρισμα της εφαρμογής, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του google λογαριασμού, ακολούθησα και τον οδηγό του playstore αλλά το Ηere δεν είναι here! Πολλά μπράβο στην ομαδάρα για την υποστήριξη που μας παρέχει!
-
Ο/H Deus164 έγραψε:
έκανα factory reset και η μπαταρία φαίνεται να έστρωσε αν και έχω την εντύπωση ότι σε αναμονή καταναλώνει περισσότερο από ότι συνήθως, οι εφαρμογές που δεν μπορούσαν να εγκατασταθούν τώρα δουλεύουν κανονικά
Έχει δει κανεις διαφορα στή camera? έχω την εντύπωση πως έχει βελτιωθεί η ποιότητα φωτογραφίας και ότι δουλεύει ποιο γρήγορα
Το μονο θέμα μέχρι στιγμής είναι με τα daily lockscreens όταν πατάω στην lock screen το εικονίδιο πάνω αριστερά βγάζει το πρώτο μήνυμα Terms and contitions και πατάω Agree and Enable βγάζει μήνυμα ότι η gallery δεν ανταποκρίνεται, το έκανε και πριν το factory reset
Η γκαλερί σαν εφαρμογή όμως δουλεύει κανονικά αν ανοίξω να δω photos μονο μέσω του daily lockscreens δεν δουλεύει
έχω κάνει 2 φορες factory reset και flash την rom αλλα δεν διορθώνεται είναιη γενικότερο bug η έτυχε μονο σε εμενα?
Ο/H nikolas έγραψε:
Done και σε μένα! Επιβεβαιώνω με τη σειρά μου την απουσία του Here maps και αδυνατώ να το εγκαταστήσω. Έκανα καθάρισμα της εφαρμογής, απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του google λογαριασμού, ακολούθησα και τον οδηγό του playstore αλλά το Ηere δεν είναι here! Πολλά μπράβο στην ομαδάρα για την υποστήριξη που μας παρέχει!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H Deus164 έγραψε:
έχω κάνει 2 φορες factory reset και flash την rom αλλα δεν διορθώνεται είναιη γενικότερο bug η έτυχε μονο σε εμενα?
Ο/H nikolas έγραψε:
-
Ο/H nikolas έγραψε:
Μόλις το δοκίμασα κι έφαγα πόρτα κι από εκεί!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες