ετοιμο.η φωνη διορθωθηκε.το ελενξα,η μπαταρια απο οτι ειπε ενας φιλος εχτες διορθωθηκε,θα το δω στην πορεια αυτο.το ροοτ το περιμενουμε απο την xiaomi.
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
-
-
παιδια εχω την εντυπωση οτι το ροοτ απο το κεντροασφαλειας λειτουργει.μπορει να το ελενξει καποιος χωρις superuser;;;;;
το λεω γιατι μου βγαζει εφαρμογες για να δωσω δικαιωματα και μου βγαζει την επιλογη επετρεψε προνομια ροοτ κτλ.
ας το ελενξει καποιος παρακαλω αν θελει και να μας ενημερωσει. -
Έβαλα με Fastboot την τελευταία Global Developer και έκανα Flash την 5.12.17 μέσω MiRecovery. Είναι κολλημένο κάνα 20λεπτο στο bootscreen με το android κάτω με τις 3 βούλες και φορτώνει. Είναι φυσιολογικό;
-
Παιδιά μάλλον το μπρίκαρα... Πήγα να φλασάρω με fastboot την τελευταία stable αλλά στο MiFlash βγάζει ακαθόριστο σφάλμα με τα partition. Μια βοήθεια παρακαλώ!!!
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@pkatsaras τι ακριβώς έκανες? Σταμάτησες την διαδικασία??
-
Και με την καινούργια έκδοση συνεχίζονται τα προβλήματα.
Μπορεί κάποιος με Mi3 να τα επιβαιβεώσει ή μήπως το πρόβλημα είναι μόνο σε μένα;...
1) Η αυτόματη φωτεινότητα με την προηγούμενη έκδοση δε λειτουργούσε σωστά αντιδρώντας με καθυστέρηση και σαφώς λιγότερο απ'ότι παλιότερα. Με την καινούργια έκδοση σταμάτησε τελείως! Μπαίνω και στο μενού *#*#64663#*#* και το βλέπω και με αριθμούς. Ο αισθητήρας φωτός μετράει κανονικά αλλά η φωτεινότητα της οθόνης δεν αλλάζει ούτε μετά από μισό και βάλε λεπτό.
2) Ο ήχος στα ακουστικά σε υψηλή ένταση παρουσιάζει παραμόρφωση στα περισσότερα τραγούδια κυρίως στα πρίμα. -
Ο/H DimitrisTS έγραψε:
Και με την καινούργια έκδοση συνεχίζονται τα προβλήματα.
Μπορεί κάποιος με Mi3 να τα επιβαιβεώσει ή μήπως το πρόβλημα είναι μόνο σε μένα;...
1) Η αυτόματη φωτεινότητα με την προηγούμενη έκδοση δε λειτουργούσε σωστά αντιδρώντας με καθυστέρηση και σαφώς λιγότερο απ'ότι παλιότερα. Με την καινούργια έκδοση σταμάτησε τελείως! Μπαίνω και στο μενού *#*#64663#*#* και το βλέπω και με αριθμούς. Ο αισθητήρας φωτός μετράει κανονικά αλλά η φωτεινότητα της οθόνης δεν αλλάζει ούτε μετά από μισό και βάλε λεπτό.
2) Ο ήχος στα ακουστικά σε υψηλή ένταση παρουσιάζει παραμόρφωση στα περισσότερα τραγούδια κυρίως στα πρίμα.
Μην σκας είναι bung του android M και τα δυο.
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
-
-
Ο/H delpiero10 έγραψε:
Στο mi4c που εχω τωρα 5.1.1 προχωραω κανονικα στην αναβαθμιση?
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες