Καλημέρα. Ολα καλά με τα update.. αλλά η μπαταρία χάλια..
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
- Οδηγός
- Ενημερώθηκε
- Mi-3 & Mi-4
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Αφού χθες τα έκανα μαντάρα και ταλαιπωρήθηκα αφάνταστα λόγω κακών χειρισμών δικών μου στο update και στην προσπάθεια να γυρίσω από custom σε miui, τελικά μπήκε σωστά η MIUI MM. Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος και από μπαταρία και από λειτουργία. Είχα πάνω από χρόνο να βάλω MIUI και οφείλω να πω ότι μου έλειψε. Πολλή καλή δουλειά παιδιά μπράβο!
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H fanatic έγραψε:
Πως μπορουμε να γυρισουμε απο marshmallow στην τελευταια kitkat 6.1.7 σε mi3, χωρις να κανουμε wipe??? Θελει πολυ δουλεια ακομα η marshmallow...
Αυτό σημαίνει πως θα χαθούν όλα. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H fanatic έγραψε:
Πως μπορουμε να γυρισουμε απο marshmallow στην τελευταια kitkat 6.1.7 σε mi3, χωρις να κανουμε wipe??? Θελει πολυ δουλεια ακομα η marshmallow...
Αυτό σημαίνει πως θα χαθούν όλα.
Καταλαβα. Ευχαριστώ πολυ για τη βοηθεια και τη δουλειά που κανετε.
Υπαρχει κατι προσωρινό που μπορουμε να κανουμε να λυθει το θεμα με την μπαταρια και το wifi (που σε πετάει καμια φορα εξω οταν ειναι πολυ κακο το σημα και για να επανέλθει πρεπει να το κλεισεις και να το ξανανοίξεις).
Sent from my MI 3W using Tapatalk -
Ο/H fanatic έγραψε:
Υπαρχει κατι προσωρινό που μπορουμε να κανουμε να λυθει το θεμα με την μπαταρια και το wifi (που σε πετάει καμια φορα εξω οταν ειναι πολυ κακο το σημα και για να επανέλθει πρεπει να το κλεισεις και να το ξανανοίξεις).
Βασικά όλες οι Developer είναι BETA ROMs.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να βγεί νεώτερη Version που θα βελτιώσει την ROM που έχετε τώρα. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H fanatic έγραψε:
Βασικά όλες οι Developer είναι BETA ROMs.
Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε να βγεί νεώτερη Version που θα βελτιώσει την ROM που έχετε τώρα.
Και η kit-kat 6.1.7 beta ηταν, αλλα απο μπαταρια φυσαγε... Με ίδιες εφαρμογες και setup στο κινητο.
Τωρα απεγκατεστησα μερικες εφαρμογες, αλλα δεν είδα αισθητή διαφορά. Πολυ καταναλωση απο android, android system.
Ο/H fanatic έγραψε:
Και η kit-kat 6.1.7 beta ηταν, αλλα απο μπαταρια φυσαγε...
Υπομονή... -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H fanatic έγραψε:
Και η kit-kat 6.1.7 beta ηταν, αλλα απο μπαταρια φυσαγε...
Υπομονή...
Μετά εχουμε πρωτοχρονια των κινεζων, οποτε βλεπω σε τουλαχιστον 15 μερες νεα ρομ. Και συνηθως οι developers rom που βγαινουν κοντα σε αργιες ειναι απο τις χειρότερες...
Ευτυχως που φορτιζει γρηγορα...:thumbup:
-
παιδεία έχω εγκαταστήσει την νέα ΡΟΜ όλα καλά αλλά ένα πρόγραμμα δεν το ανοίγει... Τι πρέπει να κάνω
-
Ο/H spy123 έγραψε:
παιδεία έχω εγκαταστήσει την νέα ΡΟΜ όλα καλά αλλά ένα πρόγραμμα δεν το ανοίγει... Τι πρέπει να κάνω
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες